Siemens EH651FEB1E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH651FEB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeHo 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Het zeer fraaie design zorgt ervoor dat je keuken tot een geheel vormt daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk en werkt het conform de verwachting.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kindvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loekie 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Van keramisch naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie.
Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!

Pluspunten

  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • kwetsbare rand van glas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pepper16 04-07-2017

onvrienelijke bediening

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

2,0
ik heb ervaring met inductie koken maar zo,n slecht apparaat als deze heb ik nog nooit gehad. ik ben in staat om mijn oude apparaat weer te laten instaleren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie 23-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
, eenvoudig schoon te maken.
Voor het eerst inductie en het bevalt zeer goed.
Alle ruimte voor 4 pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 10-05-2020

kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Handige kookplaat. Gerechten koken snel.Kookp[laat is makkelijk schoon te houden met een nat doekje.
Wel reageert de kookpit erg snel als de pan opgetild wordt. Hij gaat dan piepen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Top. EH 651FEB 04-04-2020
  • Product gekocht

Inductie koken doe je met Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
De evolutie van inductie koken dan moet je bij Siemens zijn.
Het design het oog wil ook wat en het gebruiksgemak de levensduur van onze oude inductie kookplaat heeft ons doen besluiten om weer voor Siemens te gaan
Tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaela 03-12-2019

Sterk in eenvoud

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
Deze kookplaat gebruik ik nu een half jaar en bevalt me prima. Een eenvoudige plaat met een sjieke uitstralkng. De bediening vind ik makkelijk, beetje energie erbij of eraf. Het schoonhouden is simpel: soppig doekje erover en drogen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-11-2019

Inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
Na goed ingelezen te hebben bewuste keus gemaakt. App. Is zeer eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen.
Is zeer snel kookgereed. In het begin even wennen om ons eitje juist gekookt te krijgen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mieke 08-07-2019

prima

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Vorige maand aangeschaft. Ben van gas overgegaan op inductie. ben erg tevreden en ben blij met deze keuze. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arthur12 12-05-2019

Inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Even wennen na een gastoestel.
Wel de gebruikshandleiding nodig om met wekker en timmer om te gaan, zeker als je de afzonderlijke kookzones apart wil instellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H.J. Post 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke en overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
Ik kook al meer dan 20 jaar op een Siemens inductie kookplaat. Met name de bediening van deze nieuwe kookplaat is heel overzichtelijk. De kookzones en vermogens standen zijn bijzonder gemakkelijk in te stellen. Voor deze prijs is de inductiekookplaat van Siemens een echte........ aanrader!

Pluspunten

  • overzichtelijke en eenvoudige bedienig
  • gemakkelijk kiezen van kookzone en vermogenstand
  • fraaie afwerking van de kookplaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huwojaad 08-12-2017

Groot bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
De keuze voor dit Siemens product was snel gemaakt bij het omschakelen van keramisch koken naar inductie. Energie zuinig, hoogstaande kwaliteit en prachtige vormgeving.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jola 56 05-09-2017

Zeer goede kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
Kookplaat een maand in gebruik.Kookplaat werkt zeer goed,handige bediening door slide bediening en op iedere kookplaat zit een booster.De kookplaten waren zeer snel op.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Brend 30-06-2017

Prima inductiekookplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
De vorige kookplaat heeft het 16 perfect gedaan. Daarom weer voor Siemens inductie gekozen werkt perfect heeft alleen maar voordelen prijs kwaliteit is zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kookplaat 02-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Prachtig vorm gegeven apparaat. Zeer eenvoudige en voor de hand liggende bediening.
Werk als een zonnetje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S 22-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Handige timerfunctie, mooi design

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
De inductie kookplaat werkt perfect! De timerfunctie is erg handig en het bedieningspaneel reageert goed en snel. Erg tevreden over de kwaliteit en het design.

Pluspunten

  • Design
  • Timerfunctie
  • Reactiesnelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mila 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Ik heb de kookplaat nu enkele maanden in gebruik en ben er erg blij mee
Temperatuur is erg goed te regelen en het kookt veel sneller

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Kwetsbare rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjon 22-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

7,0
Werkt intuitief en eenvoudig
Eten verwarmen gaat heel snel en apparaat is toch heel stil.
Mooie vormgeving, zonder stootrand. Daardoor wel gevoeliger voor stootschade
Eenvoudig te reinigen
geen toeters en bellen

Pluspunten

  • Stil
  • Intuitief

Minpunten

  • kleine drukpunten voor plaatkeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenprins 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strakke Inductieplaat met tip/schuiftoetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Mooie strakke inductieplaat die eenvoudig bediend wordt en door de zwarte glasplaat uitstekend harmonieert met het aanrechtblad van de bestaande keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henny 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
geweldige inductie kookplaat , lekker eenvoudige bediening met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. door de boost functie lekker snel

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 31-12-2016

Heb voor dit een extra groep nodig????

Reageer

Toon meer reviews