Siemens EH651FEB1E - Reviews

8,6 Lees 12 reviews
Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjon 22-01-2017 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Werkt intuitief en eenvoudig
Eten verwarmen gaat heel snel en apparaat is toch heel stil.
Mooie vormgeving, zonder stootrand. Daardoor wel gevoeliger voor stootschade
Eenvoudig te reinigen
geen toeters en bellen

Pluspunten

  • Stil
  • Intuitief

Minpunten

  • kleine drukpunten voor plaatkeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenprins 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Strakke Inductieplaat met tip/schuiftoetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie strakke inductieplaat die eenvoudig bediend wordt en door de zwarte glasplaat uitstekend harmonieert met het aanrechtblad van de bestaande keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henny 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige inductie kookplaat , lekker eenvoudige bediening met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. door de boost functie lekker snel

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 31-12-2016

Heb voor dit een extra groep nodig????

Reageer

Hennie 23-12-2016 Product paar weken in bezit

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
, eenvoudig schoon te maken.
Voor het eerst inductie en het bevalt zeer goed.
Alle ruimte voor 4 pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne kookplaat .
Goede bediening en ook de timer op alle 4 de kookzones is geweldig.
De boostknop is top
Er is genoeg ruimte voor een grotere pan

Pluspunten

  • bediening
  • timer
  • boost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loekie 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Van keramisch naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie.
Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!

Pluspunten

  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • kwetsbare rand van glas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mila 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker veel ruimte voor mijn pannen met gemak vier pannen gelijk op de plaat,en het kookt snel
Verder nog veel uit proberen

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi strak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Heugten 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Inductie kkokplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De plaat werkt prima, heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 01-12-2016

Kun je deze gewoon aan sluiten op 220v
Of heb je daar aparte stoppen kast voor nodig
En kun je dan alle 4 pitten dan vol uit zetten???

Canyonred 02-01-2017

@Jos Neen een gewoon stopcontact is beperkt tot 230VAC * 16A = 3680W. Je kunt hem misschien wel aansluiten op de juiste manier, maar dan zal op zijn mist het gelijktijdig vermogen vd 4 zones beperkt zijn. Je hebt het best een 3 fasen aansluiting nodig, via een perilex stekker, helaas staat dat aansluitschema niet duidelijk op de site van Siemens, waarschijnlijk wel op de plaat zelf.

Reageer

Tonnie 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op de hoogste stand is het kookpunt supersnel bereikt. De verdeling van de 4 kookplaten is goed verdeeld qua diameter.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede inductieplaat

Algemene score

9,5
Mooi strak design. Gebruiksgemak alom.
Overzichtelijke bediening. Kindveilig.
Geen negatieve punten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

overstap naar inductie 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

overstap naar inductie

Algemene score

8,0
we kunnen het nog niet beoordelen, omdat we het apparaat nog niet gebruikt hebben, wat ons aantrok om over te stappen naar inductie is de besparing van energie, kortere kooktijd en optimale temperatuursregeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 02-07-2016 Product kwartaal in bezit

Tevreden Siemens gebruiker

Algemene score

8,5
Wij hebben het apparaat nu enkele maanden in het bezit en hebben nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Voorheen hebben we gekookt op gas maar nu we dit eenmaal gewent zijn willen we niet meer terug. Ook de timer functie werkt ideaal bij het koken van rijst, spaghetti,macaroni enz.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer