Siemens EH651FEB1E

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k***********@k********* 14-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldaan aan mijn wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Voldoet aan mijn wensen, makkelijk schoon te maken en bedienings gemak is ook uitstekend en makkkleijk

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Schoonmaken

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

v*******@h******** 16-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader als je ouder wordt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Boven verwachting kookplaat is makkelijk in gebruik,het is ons eerste inductieplaat,net met pensioen,dus toekomst gericht bewust hier voor gekozen,had het jaren eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er strak en netjes uit..
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Het doet wat je ervan kan verwachten. Het water kookt op stand 9 lekker snel. De stand instellen werkt via swipen maar door halverwege de "balk" te drukken, kun je ook naar een bepaalde stand toe. Ik zou het wel handig vinden om ook daaronder de standen weergegeven te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Top. EH 651FEB 04-04-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Inductie koken doe je met Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
De evolutie van inductie koken dan moet je bij Siemens zijn.
Het design het oog wil ook wat en het gebruiksgemak de levensduur van onze oude inductie kookplaat heeft ons doen besluiten om weer voor Siemens te gaan
Tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Post 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke en overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

10,0
Ik kook al meer dan 20 jaar op een Siemens inductie kookplaat. Met name de bediening van deze nieuwe kookplaat is heel overzichtelijk. De kookzones en vermogens standen zijn bijzonder gemakkelijk in te stellen. Voor deze prijs is de inductiekookplaat van Siemens een echte........ aanrader!

Pluspunten

  • overzichtelijke en eenvoudige bedienig
  • gemakkelijk kiezen van kookzone en vermogenstand
  • fraaie afwerking van de kookplaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeHo 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Het zeer fraaie design zorgt ervoor dat je keuken tot een geheel vormt daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk en werkt het conform de verwachting.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kindvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kookplaat 02-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Prachtig vorm gegeven apparaat. Zeer eenvoudige en voor de hand liggende bediening.
Werk als een zonnetje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S 22-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Handige timerfunctie, mooi design

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
De inductie kookplaat werkt perfect! De timerfunctie is erg handig en het bedieningspaneel reageert goed en snel. Erg tevreden over de kwaliteit en het design.

Pluspunten

  • Design
  • Timerfunctie
  • Reactiesnelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mila 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Ik heb de kookplaat nu enkele maanden in gebruik en ben er erg blij mee
Temperatuur is erg goed te regelen en het kookt veel sneller

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Kwetsbare rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjon 22-01-2017
  • Product afgelopen week in bezit

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

7,0
Werkt intuitief en eenvoudig
Eten verwarmen gaat heel snel en apparaat is toch heel stil.
Mooie vormgeving, zonder stootrand. Daardoor wel gevoeliger voor stootschade
Eenvoudig te reinigen
geen toeters en bellen

Pluspunten

  • Stil
  • Intuitief

Minpunten

  • kleine drukpunten voor plaatkeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenprins 07-01-2017
  • Product afgelopen week in bezit

Strakke Inductieplaat met tip/schuiftoetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Mooie strakke inductieplaat die eenvoudig bediend wordt en door de zwarte glasplaat uitstekend harmonieert met het aanrechtblad van de bestaande keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henny 31-12-2016
  • Product afgelopen week in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
geweldige inductie kookplaat , lekker eenvoudige bediening met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. door de boost functie lekker snel

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 31-12-2016

Heb voor dit een extra groep nodig????

Reageer

Hennie 23-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
, eenvoudig schoon te maken.
Voor het eerst inductie en het bevalt zeer goed.
Alle ruimte voor 4 pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 28-11-2016
  • Product afgelopen week in bezit

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Een hele fijne kookplaat .
Goede bediening en ook de timer op alle 4 de kookzones is geweldig.
De boostknop is top
Er is genoeg ruimte voor een grotere pan

Pluspunten

  • bediening
  • timer
  • boost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loekie 21-11-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Van keramisch naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie.
Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!

Pluspunten

  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • kwetsbare rand van glas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mila 21-10-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Lekker veel ruimte voor mijn pannen met gemak vier pannen gelijk op de plaat,en het kookt snel
Verder nog veel uit proberen

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi strak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Heugten 20-10-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Inductie kkokplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
De plaat werkt prima, heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 01-12-2016

Kun je deze gewoon aan sluiten op 220v
Of heb je daar aparte stoppen kast voor nodig
En kun je dan alle 4 pitten dan vol uit zetten???

Canyonred 02-01-2017

@Jos Neen een gewoon stopcontact is beperkt tot 230VAC * 16A = 3680W. Je kunt hem misschien wel aansluiten op de juiste manier, maar dan zal op zijn mist het gelijktijdig vermogen vd 4 zones beperkt zijn. Je hebt het best een 3 fasen aansluiting nodig, via een perilex stekker, helaas staat dat aansluitschema niet duidelijk op de site van Siemens, waarschijnlijk wel op de plaat zelf.

Reageer

Tonnie 04-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Op de hoogste stand is het kookpunt supersnel bereikt. De verdeling van de 4 kookplaten is goed verdeeld qua diameter.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-07-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Goede inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

9,0
Mooi strak design. Gebruiksgemak alom.
Overzichtelijke bediening. Kindveilig.
Geen negatieve punten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

overstap naar inductie 16-07-2016
  • Product afgelopen week in bezit

overstap naar inductie

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
we kunnen het nog niet beoordelen, omdat we het apparaat nog niet gebruikt hebben, wat ons aantrok om over te stappen naar inductie is de besparing van energie, kortere kooktijd en optimale temperatuursregeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 02-07-2016
  • Product paar maanden in bezit

Tevreden Siemens gebruiker

Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Algemene score

8,0
Wij hebben het apparaat nu enkele maanden in het bezit en hebben nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Voorheen hebben we gekookt op gas maar nu we dit eenmaal gewent zijn willen we niet meer terug. Ook de timer functie werkt ideaal bij het koken van rijst, spaghetti,macaroni enz.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews