Siemens EH651FEB1E - Reviews

8,6 Lees 8 reviews
Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne kookplaat .
Goede bediening en ook de timer op alle 4 de kookzones is geweldig.
De boostknop is top
Er is genoeg ruimte voor een grotere pan

Pluspunten

  • bediening
  • timer
  • boost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Loekie 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Van keramisch naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie.
Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!

Pluspunten

  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • kwetsbare rand van glas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Mila 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker veel ruimte voor mijn pannen met gemak vier pannen gelijk op de plaat,en het kookt snel
Verder nog veel uit proberen

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi strak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerard van Heugten 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Inductie kkokplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De plaat werkt prima, heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tonnie 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op de hoogste stand is het kookpunt supersnel bereikt. De verdeling van de 4 kookplaten is goed verdeeld qua diameter.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Henk 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede inductieplaat

Algemene score

9,5
Mooi strak design. Gebruiksgemak alom.
Overzichtelijke bediening. Kindveilig.
Geen negatieve punten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
overstap naar inductie 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

overstap naar inductie

Algemene score

8,0
we kunnen het nog niet beoordelen, omdat we het apparaat nog niet gebruikt hebben, wat ons aantrok om over te stappen naar inductie is de besparing van energie, kortere kooktijd en optimale temperatuursregeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bas 02-07-2016 Product kwartaal in bezit

Tevreden Siemens gebruiker

Algemene score

8,5
Wij hebben het apparaat nu enkele maanden in het bezit en hebben nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Voorheen hebben we gekookt op gas maar nu we dit eenmaal gewent zijn willen we niet meer terug. Ook de timer functie werkt ideaal bij het koken van rijst, spaghetti,macaroni enz.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed