Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV558WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

José 12-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, handige en degelijke kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WIT

Algemene score

10,0
Jaren lang een Etna fornuis gehad. Oer degelijk, maar eens houd het op. Daarna een onbekend merk kookplaat, maar je gaat toch vergelijken met een beter merk. Vorige week brak de giet ijzeren pannendrager doormidden, dus toch maar weer Etna. Giet ijzeren pannendragers zijn ideaal. De pannen blijven goed staan en de pannendragers trekken niet krom. Vonk ontsteking is super handig, het schoonmaken stelt niks voor, en de glazen afdek plaat maakte het voor mij helemaal compleet. De knoppen staan iets hoger zodat je makkelijk rondom schoon kunt maken. Dus al met al zeker een aanrader voor jarenlang kook plezier.

Pluspunten

  • Gietijzeren pannendragers.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste José,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer, een 10! Wat leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen na korte afwezigheid😉 Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**4@C**a.nl 22-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie en goede kookplaat voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WIT

Algemene score

10,0
Ik heb deze kookplaat nu al een paar maanden en hij voldoet aan mijn wensen. Die kookplaat is perfect schoon te houden en voor die prijs is hij echt goed en zeker niet te duur, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Goed schoon te houden
  • Niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-08-2021

Beste heer / mevrouw,

​Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u nog steeds zo tevreden bent met uw kookplaat. Wij wensen u nog jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam Etna

Reageer

l**4@C**a.nl 04-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie en goede gasplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WIT

Algemene score

10,0
Zeer mooi gasplaat van goede kwaliteit en zeker niets te duur, echt een prachtig apparaat

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Kost niets te veel
  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Makkelijk ook m schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-05-2021

Beste l**4@C**a.nl,

Bedankt voor deze positieve review en dat je hiervoor de moeite hebt genomen.

Ik wens veel kookplezier toe.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Y.Lawson 25-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WIT

Algemene score

7,0
Mooie stabiele gas plaat voor een een goede prijs. Prettig in gebruik en goed met koelkast te combineren.

Pluspunten

  • knoppen makkelijk te bedienen
  • stabiele kookplaat

Minpunten

  • electrische ontsteker werkt af en toe niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-09-2019

Beste Y. Lawson, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. U geeft aan dat de elektrische ontsteker niet altijd werkt, mocht dit niet verbeteren neem dan contact met ons op via 088 8821803, we helpen u dan graag verder. Vriendelijke groet, Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer