ETNA KGV558WRVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV558WRVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ikke 27-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

7,0
Ik heb hem nu een aantal maanden in gebruik. Schoonmaken van de rvs is een ramp ik krijg hem niet mooi.maar ja met wokbrander was hij er niet in wit. De kleinste brander vind ik nog de groot voor bv suddervlees of bouillon trekken dan leg ik er een sudderplaatje onder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-03-2021

Beste Ikke,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend te lezen dat het schoonhouden van het RVS niet wil lukken. We verwijzen je graag via deze link naar onze schoonmaaktips:
https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000416638

We wensen je veel kookgemak en plezier van je aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Anja 25-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat met wokbrander

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Losstaande gaskookplaat met 4 pitten, waarvan 1 wokbrander.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Product werkt naar verwachting en qua design ziet hij er goed uit.
Hij is makkelijk schoon te houden, gebruiksvriendelijk en stevig

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-01-2021

Beste Anja,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Met deze "rapport" cijfers zijn wij natuurlijk erg blij.
We wensen je dan ook heel veel kookplezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

De heer en mevrouw Ouwerkerk. 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen praktisch, maar ook fraai van uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Op onze leeftijd (beide 83 jaar) zoek je niet naar een merk voor kookapparatuur voor in de keuken, maar kies je zonder nadenken voor ETNA.
Samenvattend : Kwaliteit zoals van ouds!

Pluspunten

  • Doet waarvoor het is aangeschaft.
  • Fraai uiterlijk voor in de keuken.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste heer/mevrouw Ouwerkerk,

Wellicht is deze review per abuis 2 maal verstuurd, dat vinden wij helemaal niet erg. U bent erg blij met deze kookplaat en een groot fan van ons merk ETNA
Wij wensen u nogmaals heel veel kookplezier!

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling/vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
ik heb de keuze vooral gemaakt omdat dit toestel een wokbrander heeft.En mooie stevige pannendragers.

Pluspunten

  • wokbrander

Minpunten

  • Toestel was er niet in wit email

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-11-2020

Beste Anneke,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KGV558WRVS. De kookplaat is er ook in een witte uitvoering; https://www.etna.nl/collectie/kgv558wit/ Bedankt voor deze mooie review.
Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

eric 19-05-2020
  • Product gekocht

ETNA KGV558WRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
prachtig design en makkelijk te bedienen.
Wokken is geen probleem , en dan ook nog de roosters van gietijzer,zodat de pannen stabiel staan

Pluspunten

  • Design
  • kleur
  • bedieningsgemak
  • echt een top kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-05-2020

Beste Eric,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over deze kookplaat. Veel kookplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bottenheft 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
Mooi,doet het prima en is goed afgewerkt elektrische ontsteking werkt perfect en is goed schoon te houden.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • uitvoering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Geachte heer/mevrouw Bottenheft,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer