ETNA KGV558WRVS - Reviews

Specificaties
Energiesoort
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
vrijstaand
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV558WRVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De heer en mevrouw Ouwerkerk. 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen praktisch, maar ook fraai van uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Op onze leeftijd (beide 83 jaar) zoek je niet naar een merk voor kookapparatuur voor in de keuken, maar kies je zonder nadenken voor ETNA.
Samenvattend : Kwaliteit zoals van ouds!

Pluspunten

  • Doet waarvoor het is aangeschaft.
  • Fraai uiterlijk voor in de keuken.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste heer/mevrouw Ouwerkerk,

Wellicht is deze review per abuis 2 maal verstuurd, dat vinden wij helemaal niet erg. U bent erg blij met deze kookplaat en een groot fan van ons merk ETNA
Wij wensen u nogmaals heel veel kookplezier!

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

De heer en mevrouw Ouwerkerk. 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen praktisch, maar ook fraai van uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Op onze leeftijd (beide 83 jaar) zoek je niet naar een merk voor kookapparatuur voor in de keuken, maar kies je zonder nadenken voor ETNA.
Samenvattend : Kwaliteit zoals van ouds!

Pluspunten

  • Doet waarvoor het is aangeschaft.
  • Fraai uiterlijk voor in de keuken.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-11-2020

Beste heer/mevrouw Ouwerkerk,
Wat fijn dat u zonder nadenken heeft gekozen voor een gaskookplaat van ETNA. Daar zijn wij erg blij mee. Dank u voor het schrijven van deze mooie review. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling/vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
ik heb de keuze vooral gemaakt omdat dit toestel een wokbrander heeft.En mooie stevige pannendragers.

Pluspunten

  • wokbrander

Minpunten

  • Toestel was er niet in wit email

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-11-2020

Beste Anneke,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KGV558WRVS. De kookplaat is er ook in een witte uitvoering; https://www.etna.nl/collectie/kgv558wit/ Bedankt voor deze mooie review.
Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

eric 19-05-2020
  • Product gekocht

ETNA KGV558WRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
prachtig design en makkelijk te bedienen.
Wokken is geen probleem , en dan ook nog de roosters van gietijzer,zodat de pannen stabiel staan

Pluspunten

  • Design
  • kleur
  • bedieningsgemak
  • echt een top kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-05-2020

Beste Eric,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over deze kookplaat. Veel kookplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bottenheft 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
Mooi,doet het prima en is goed afgewerkt elektrische ontsteking werkt perfect en is goed schoon te houden.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • uitvoering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Geachte heer/mevrouw Bottenheft,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer