Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch PIM845F17E

8,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch PXV845FC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Bosch PXV845FC1E

Bosch PUE611BB2E

Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Bosch PUE611BB2E

Siemens EH801LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH801LVC1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inductie of gas 14-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Moet even wennen, en was eerst sceptisch omdat op gas koken altijd prima voldeed en we nieuwe pannen moesten aanschaffen. Toch is dit makkelijker, sneller en erg direct. En schoonmaken is nu veel gemakkelijker. Dus m.a.w. goede keuze en erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
peter 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
voor ons 1e keer inductie,makkelijk in onderhoud en mooie afwerking in nieuwe keuken,een aanrader voor iedereen,snel en goedkoper als gas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Hans 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Super tevreden, goed geplaatst, makkelijk in gebruik, goed schoon te houden, makkelijke bediening. hopelijk kunnen we jaren ermee vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henry Schumacher 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
een prachtige kookplaat, alleen moet je plaat goed schoon zijn om de tiptoetsen te bedienen.
Verder niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corina08 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het is een complete kookplaat, erg handig voor een groter gezin omdat je ook zeer grote pannen kunt gebruiken en nog plaats genoeg over is om nog een pan erbij te zetten. Er is dus genoeg keuze voor diverse maten pannen.
Zeer handig is dat je op elke kookplaat apart een timer in kan stellen, als dan de tijd om is schakelt die kookplaat ook nog vanzelf uit. Ik ben er na een paar dagen gebruiken al superblij mee en tevreden.
Groeten Corina Baardman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rori01 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zeer gebruik vriendelijk, makkelijk te bedienen. Wel kleine opmerking aansluitsnoer zou wat langer mogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
hflink 31-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Handig in gebruik: als het apparaat aanstaat en je zet een pan erop, wordt automatisch de juiste zone geselecteerd. Als het apparaat dat nou ook deed als je hem aanzet met een pan er al op, zou het een 8 geweest zijn. Directe selectie van niveau (geen plus/min knoppen) werkt makkelijk.
Over vormgeving valt te twisten maar de metalen rand geeft dit apparaat een degelijke uitstraling. Deze biedt m.i. ook net iets meer beveiliging tegen beschadiging door stoten met pannen.
Na jaren op een 60cm kookplaat te hebben gekookt is deze 80 cm een verademing. Volop ruimte voor grote pannen. Power boost op elke zone werkt ook erg prettig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Geertje1962 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Geweldig gebruiksvriendelijk en een goede oppervlakteverdeling voor de te gebruiken pannen.
Heerlijk snel en veilig!
Topapparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
maria bakker 02-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
makkelijk schoon te maken, snel warm, overzichtelijk door de tiptoetsen, voldoende ruimte voor 5 pannen, stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Ton.Lousberg 13-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
voorheen hadden wij een Bosch inductiekookplaat van ca 11 jaar oud. De nieuwe werkt beduidend sneller; bediening is makkelijker en uitstraling is meer solide.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend