Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch PIP875N17E

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIP875N17E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 17-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

grote kkokplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIP875N17E

Algemene score

9,0
grote kookplaat met zone indeling werkt perfect en zeer makkelijk in gebruik goede timer en de zone indeling is erg gemakkelijk met kleine en grote pannen,hij heeft een mooie vorm geving met alluminium randen aan de zijkant,de glasplat is sterk en nietkrasgevoelig en makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • groote
  • zone indeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk leesbaar, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIP875N17E

Algemene score

9,0
Geen vervelende piepjes meer zoals bij onze vorige Bosch inductie kookplaat. Kookwekker ook heel handig en zelfs in te stellen hoeveel minuten je iets wil laten staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia 28-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Nice design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIP875N17E

Algemene score

9,0
I chose this product mainly because of its design. It seems that apart from a great design, it also works very well! Fast and functional

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mark 23-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Strakke vorm, gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch PIP875N17E

Algemene score

9,0
Mooi strak uiterlijk gebruiksvriendelijk. Maakt ons witte composiete blad nog meer af. Door de ruime opzet is er voldoende ruimte voor de pannen. Daarnaast is het hierdoor erg overzichtelijk in het gebruik

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gebruik overzichtelijk

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ed 20-06-2016
  • Product paar weken in bezit

slim en doordacht

Geschreven voor: Bosch PIP875N17E

Algemene score

9,0
zeer slimme indeling en gebruik

alles wijst zichzelf en zeer gemakkelijk te bedienen

werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kors 28-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Was ik maar eerder op inductie gaan koken. Geweldig apparaat. Ideaal is de flexzone. Onze maaltijden binnen korte tijd op tafel, Wauw wat werkt dit super snel. Een echte aanrader. Ik wil nooit meer op gas koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wansink 24-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het gemak van schoonmaken, eenvoudige bediening en de snelheid van verwarmen is een genot voor iedere gebruiker.
Een heel groot voordeel is dat kleine kinderen niet gauw hun handen kunnen verbranden, dit in tegen stelling van onze eerdere keramische kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met eenvoudige bediening en een luxe uitstraling. De flexplaat is erg handig en goed te gebruiken voor braadsledes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I M 26-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooie kookplaat met veel mogelijkheden en wat ook belangrijk is makkelijk in gebruik! Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 25-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Werkt naar behoren. Design is prachtig.
Wel erg gevoelig: mijn Tefalpannen die speciaal voor inductiekookplaten zijn, herkent hij niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Onze nieuwe kookplaat is een juweeltje in de keuken. De mooie afwerking met strip past prima op het kookeiland.
De werking met timer, kookwekker bevalt prima, geen losse kookwekker meer nodig.
De zone is reuze handig omdat je er van alles op kunt zetten.
Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PIP875N17E 03-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heb hem pas aangeschaft maar mijn dochter heeft hem al een poos enis er heel erg blij mee,vandaar dat ik hem ook gekocht hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd Brink 30-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, prettige ruimte tussen de verschillende zones, alle zones op vol vermogen in gebruik lukt helaas niet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther 14-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het flex gedeelte maakt het mogelijk om met elke vorm pan te koken maakt niet uit of die vierkant of ovaalvormig is. De bediening is erg makkelijk en overzichtelijk. Wij zijn er ontzettend blij mee, lekker koken en makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 10-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig mooi en makkelijk te bedienen apparaat. Zelfs zonder de gebruiksinstructie te lezen krijg je de plaat aan het werk.
Gelijk bij de eerste kookbeurt heb ik alle zones tegelijk gebruikt en dat gaat heel goed.
Jarenlang op een pelgrim inductiekookplaat gekookt die ook goed beviel.
Deze inductiekookplaat van Bosch ziet er wel degelijker uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanka 07-09-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Fijne kookplaat, eenvoudig te bedienen (nadat je er een tijdje mee hebt gewerkt) en door de goede uitleg van de keukenzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tyrone 18-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voorheen op gas nu inductie, het is wennen maar snel. Het gebruik van de flex-zone maakt het makkelijk om te werken, alleen met het gebruik van een grill pan is effe wennen als je de steel altijd over links heb gebruikt. Misschien toch overgaan op een grill-plaat. qua vormgeving mooi alleen de metalen randen aan de zijkant, deze mochten ze achterwegen laten. Over duurzaamheid zeg ik niks, te kort in bezit misschien over 8 jaar dat ik dit review aanvult.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rene 16-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
prachtig apparaat om te zien. gebruikersvriendelijk. erg snel. makkelijk schoon te maken. mooi ruim van opzet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Roters 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Helemaal blij met de kookplaat, set pannen kado gekregen, helemaal goed!! Kookplaat ziet er prachtig uit en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 473 12-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Top! kan dmv zonnepanelen mijn eten koken etc.zeer duurzaam, makkelijk etc.
Ook heb ik een extra groot keukenblad voor bereiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews