Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI2160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**4@u**l.nl 28-11-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
het product , de inductie kookplaat werkt uitstekend, gemakkelijk in de bediening en makkelijk schoon te maken, alleen je hoort een zacht zoemgeluid tijdens het koken .
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt! Het zachte zoemende geluid hoort bij de werking van de kookplaat. Door op de onderstaande link te klikken zie je hier nog wat meer informatie over:

https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000412750-waarom-maakt-mijn-inductiekookplaat-geluid-etna-

We willen je bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Marian-Rose 24-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Joehoe, ben zo blij met mijn Etnaplaat, eenvoudig te bedienen & schoonmaken is een eitje.
Mijn zoon heeft 2 jaar geleden een Etnaplaat gekocht en hij was er enthousiast over.
Dus de keuze was voor mij niet zo moeilijk 😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Joehoe, wij worden blij van jouw enthousiaste review!
Super leuk natuurlijk dat jouw zoon koos voor ETNA, extra leuk dat hij jou ook heeft weten te overtuigen om over te stappen.
Fijn om te lezen dat het jou zo goed bevalt!

Wij wensen jou en natuurlijk ook jouw zoon heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

z**t@n**t.nl 11-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kookplaat voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Mooie en simpele kookplaat voor weinig geld
werkt goed voor uren kook plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**n@g**l.com 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik en werkt uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Fijne en goed werkende inductieplaat.
Handige bediening, alles is heel snel klaar!
Water kookt eerder als bij gasfornuis.
Heel tevreden over deze aankoop. Is aan te bevelen!!

Pluspunten

  • Praktisch
  • Alles kookt snel

Minpunten

  • Maakt een beetje geluid tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw inductiekookplaat en de werking hiervan.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**g@h**l.com 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een ideale aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
2 jaren terug had ik al een Etna inductieplaat en was daar zeer tevreden over. Nu verhuisd en hoefde ik niet na te denken over het merk. Natuurlijk weer Etna inductieplaat en weer heel tevreden.
Alles werkt perfect en ook de 5 jaar garantie geeft een goed gevoel.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Een sieraad in de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met jouw keuze.
We wensen je vele jaren met kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**s@g**l.com 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
In onze nieuwe keuken hebben wij gekozen voor deze mooie inductie kookplaat. We zijn er blij mee is simpel en werkt erg goed!

Pluspunten

  • Werkt goed en bediening éénvoudig
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Sonnie 04-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne kookplaat, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Omdat mijn keuken werd gerenoveerd heb ik gelijk een inductie kookplaat gekocht bij het (een bekend) keukencentrum.
Ik heb de verkoper gevraagd welke hij zou aanraden, en daar kwam deze Etna uit.
Goed en betaalbaar, en ik kook er nu op sinds 3 weken. In één woord IDEAAL en makkelijk en veilig in gebruik.
Ik sta nu met veel plezier te koken en raad iedereen deze Etna aan!

Pluspunten

  • mooi design
  • kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Sonnie,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en de werking van de kookplaat
We wensen je vele jaren met kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**8@g**l.com 26-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken moesten we natuurlijk ook apparatuur uitzoeken, onze keuze is op Etna gevallen, mooi qua vormgeving en nu na drie weken gebruiken ben ik heel tevreden, de inductie kookplaat is heel gebruiksvriendelijk, verwarmt razendsnel en ziet er mooi uit en niet onbelangrijk, heel gemakkelijk schoon te maken. Top!!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Plaats voor grote pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt in jouw nieuwe keuken en je tevreden bent met het gebruiksgemak en design van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**t@h**l.com 24-10-2022
  • Product gekocht

Eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Wat eenvoudig uitpakken, handleiding lezen (eenvoudig goed en snel te lezen) , oude gascomfort verwijderd en elektra in het stopcontact en KLAAR
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**n@z**o.nl 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
vind het een mooie kookplaat hoop er lang plezier van te hebben
heeft een mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Fijn dat het mooie design jou zo aanspreekt.
Een positieve review daarbij is natuurlijk helemaal top!
Ook het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

hdevries01@hotmail.com 06-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KI2160ZT INDUCTIEKOOKPLAAT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
EEN DERGELIJK NEDERLANDS PRODUCT, GOEDKOPER KOKEN DAN KOKEN OP GAS.
DE KI2160ZT IS BETROUWBAAR EN KOMT GOED UIT DE REVIEUW.
HIJ ZIET ER VEEL MOOIER UIT DAN EEN GAS TOESTEL.
WIJ ZIJN ER HEEL BLIJ MEE.

Pluspunten

  • BETROUWBAAR
  • ZIER ER MOOIER UIT DAN EEN GAS INBOUWPLAAT
  • LANGE GARANTIE TIJD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw de Vries,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.
En natuurlijk springt het mooie design er meteen uit!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**6@h**l.com 25-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Na het koken staan staat op alle icoontjes een 0 ik krijg deze met geen mogelijkheid heid weg … in onze straat z’n meer mensen die dezelfde kookplaat als wij hebben en veel hebben er mankementen mee gehad. Wat kan ik hier aan doen? Ik vind in het gebruiksaanwijzing geen oplossing hiervoor?
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Graag ontvangen wij uw NAW-gegevens om het probleem met jouw kookplaat te bespreken. Deze gegevens + een kopie van deze review, kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**o@b**g.nl 15-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon kopen! Prijs kwaliteit en service prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Kookplaat kookt goed. Service van Etna is ook prima! Snel en adequaat!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat je niet alleen zo blij bent met de kookplaat maar ook met onze service. Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Wij

Reageer

r**g@z**o.nl 29-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor wie van het gas af wil is dit een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
geweldig product makkelijk in gebruik en schoon te houden wij hebben op dit moment geen minpunten voor deze inductie kookplaat

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de kookplaat aan al jullie wensen voldoet. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**g@z**o.nl 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hier kun je mee voor de dag komen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Mooi product werkt goed makkelijk in gebruik , door dat wij van het gas af moeten was onze keuze niet moeilijk en kozen wij voor een Hollands product dus ETNA

Pluspunten

  • prijs gunstig
  • Betrouwbare naam

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en deze keuze bevalt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**t@z**o.nl 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Heb voor een inductie kookplaat van het oerdegelijke Hollandse merk Etna gekozen , niet alleen voor de prima kwaliteit maar ook vanwege de goede reviews. En omdat we in de toekomst toch van het gas afgaan, is deze eerste stap een begin. De simpele bediening van de kookplaat is voor ons een verademing. Kortom: helemaal TOP !!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Simpele bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met jouw aankoop.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Henk van Pelt 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Heb deze Etna inductie kookplaat de KI2160ZT pas in gebruik en bevalt prima. Deze ook gekozen omdat hij eenvoudig te gebruiken is en een mooi design heeft. Heb altijd op gas gekookt en omdat we in de toekomst toch van het gas afgaan voor inductie gekozen. Vorig jaar zonnepanelen laten installeren dus dubbel voordeel. Maar ook omdat Etna een oerdegelijk Nederlands bedrijf is.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Prijstechnisch prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste Henk,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**x@i**d.com 05-08-2022
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit , makkelijk in gebruik doet aan alle voorwaarden die je wenst ! Zal het zeker aanbevelen 👍

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoet aan alle eisen
  • Super kookplaat
  • Prima prijs/ kwaliteit
  • M Akkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Fijn om te lezen dat het gebruiksgemak, het mooie design en de verschillende mogelijkheden voldoen aan al jouw wensen.
Leuk dat jij deze ETNA kookplaat zal aanbevelen!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Collie 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle en mooie overstap van gas naar inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Daar we nog op gas kookte en zonnepanelen hebben laten plaatsen de overstap gemaakt naar inductie. Daar deze plaat geen verder aanpassingen nodig had voor het aansluiten, kan gewoon in een stopcontact, voor deze gekozen. Binnen enkele minuten was hij geïnstalleerd nadat we het gat in het aanrechtblad iets groter hadden gemaakt.
Meteen uitgeprobeerd, water koken was in een mum van tijd gepiept.
Mooi design in de keuken, strak en snel schoon te maken, heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Geen aanpassingen in de meterkast
  • Strak design
  • Snel op kookpunt
  • Snel en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste Collie,

Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de kookplaat. Fijn dat de KI2160ZT heeft kunnen bijdragen in de positieve ervaring van het overstappen. Bedankt voor de 10!

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**o@z**t.nl 13-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Het was even wennen maar het werkt prefect. Wij vonden de prijs ook heel er gunstig.
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn dat je tevreden bent met de kookplaat en dat hij ook goed werkt!
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews