Siemens EP916SC91N - Reviews

Best Reviewed nov 2016 Siemens EP916SC91N
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Energiesoort
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Radia 06-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Het is een perfecte kookplaat. Ruim en makkelijk schoon te houden. Kook er elke dag graag op. Mooi strakke plaat. In een woord. Perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huppen 26-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
een mooie strakke kookplaat en fijn in het gebruik. Veel mogelijk heden om extra accessoires aan toe te voegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Zeist 25-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prachtige Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor 28cm pannen eigenlijk te klein. Let daarbij op de ruime inbouw t.o.v. de achterwand. De pitten liggen iets verhoogd van de onderplaat. Dat merk je met schoonmaken. Wel mooi glanzend te krijgen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bianca 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtige design en praktisch in gebruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze kookplaat. Ziet er strak uit in mijn nieuwe keuken. Genoeg ruimte om op te koken met meerdere pannen. Makkelijke te monteren.

Pluspunten

  • Veel werkruimte

Minpunten

  • Het zwarte glas trekt veel stof aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Gaskookplaat met ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een gaskookplaat met voldoende ruimte voor alle pannen.
Zeer makkelijk te bedienen en schoon te maken.
Uitstekend product. Een aanrader.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte voor grote pannen
  • Stijlvol ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer strakke en gebruiksvriendelijke kookplaat. Makkelijk schoon te maken en genoeg tussen ruimten om alle pitten tegelijk te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Genoeg ruimte tussen de pitten
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sprince 14-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, levert voldoende kracht om adequaat te kunnen wokken etc. Glas is alleen wat moeilijk schoon te maken en krast vrij snel (is overigens wel te verhelpen door een polijstmiddel van Siemens te gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtige kookplaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Lastig schoonmaken tov RVS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens Gaskookplaat hardglas 07-08-2016 Product kwartaal in bezit

Siemens Gaskookplaat hardglas

Algemene score

8,8
Zeer mooie glasplaat die simpel te reinigen is. In tegenstelling van een RVS onder plaat trekken hier de vet vlekken niet in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Xander 05-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,7
Mooi, maar start koud enorm slecht (5-6 seconden vonken en gas eer er wat brandt)
Pas paar weken ín bezit dus duurzaamheid moet nog blijken.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Roel 10-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Erg mooie kookplaat, genoeg ruimte voor alle pannen en makkelijk schoon te maken. De wokbrander zijn we vooral erg blij mee, omdat je daar toch weer wat meer mee kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.Laar 23-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Ontzettend mooie kookplaat, al vanaf het begin onze favoriet! Wel na gebruik schoonmaken, tenzij je een ster bent in koken zonder knoeien.. Ik dus niet ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses10 08-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Wij zijn erg blij met onze Siemens kookplaat. Functioneert goed, de kookplaat is gemakkelijk te reinigen en is een toegevoegde waarde in onze strakke keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mees55 28-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
mooie uitstraling strak vorm gegeven
veilig voor kinderen met de draaiknop beveiliging

en zeer makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

class10 18-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
het is fijn dat je er meerdere pannen ruim op kunt zetten, de wokbrander is ideaal, het schoonmaken blijft een rotklus als je het er weer als nieuw wilt laten uitzien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Minie2015 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een mooie vormgeving. Niet alleen mooi, maar ook handig in gebruik. Makkelijk schoon te houden. Kortom een aanwinst voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer