Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI680ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**4@k**l.nl 24-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
Het doet wat het moet doen het is perfect en het past mooi in de nieuwe keuken heerlijk

Pluspunten

  • Mooi
  • Werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de inductie kookplaat.
Het mooie design, gebruiksgemak en de verschillende mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**6@k**l.nl 08-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
Tot nu toe prima inductie kookplaat. Bevalt uitstekend en is aan te bevelen. Wij worden hier gelukkig van.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • goed schoon te maken.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 09-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie zo gelukkig worden van de kookplaat. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen een blije klant. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

n**r@z**o.nl 02-11-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat, even wennen aan de verschillende standen en inductie maar dat is logisch! Ziet er mooi uit in onze keuken en heeft geen onnodige functies of toeters en bellen die je niet gebruikt.
Officiele reactie van Atag 03-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een positieve review, daar worden wij blij van!
Fijn dat het koken op inductie zo snel went.
Het mooie design en de handige bediening maken dat jij tevreden bent met jouw aankoop.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Viavier 23-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Erg fijne kookplaat, mooi om te zien en alles is supersnel aan de kook. De plaat is lekker breed zodat je veel ruimte hebt voor alle pannen en is makkelijk schoon te maken. Hij is bij ons aangesloten op 1 fase en dat werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**4@g**l.com 06-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kif680ds

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat KIF680ds gekocht omdat de oude stuk ging.
en ik ben hier superblij mee, de bediening is heel makkelijk.
Instelmogelijkheden genoeg en veel ruimte voor mijn pannen.
koppelzone nog niet gebruikt heb nog geen grilplaat.
automatisch opwarm functie is ideaal en ook de smeltfunctie is top.
ETNA jullie hebben weer een geweldig product op de markt gebracht,
en ik ben zeer blij om daar gebruik van te mogen maken.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de kookplaat! Bedankt voor de enthousiaste review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Cp 01-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Na lang zoeken op internet alles op een rij gezet. Kom ik ui op etna KI680ZT. Makkelijk aansluiten en heel eenvoudig in gebruik. Zelfs voor oudere mensen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Aansluiting eenvoudig voor iedereen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review!
Wij zin ontzettend blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Erg leuk om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**d@g**l.com 31-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Erg goed produkt
Wij koken er dagelijks mee inmiddels reeds 2 jaar
Toen er binnen de garantieperiode een storing optrad is deze erg prettig opgelost door Etna.
Goed service dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk dat u na 2 jaar gebruik en review schrijft! Jammer dat er een storing heeft plaats gevonden, maar fijn om te lezen dat dit is opgelost.
We hopen dat je er nog jaren veel kookplezier mee hebt!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**a@g**l.com 21-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Wij hebben toen onze Etna kookplaat gekocht en werkt subliem,ik kan er geen woorden voor vinden en sta versteld wat mijn kookplaat allemaal kan boven verwachting voor iedereen die hem bekijkt aanraakt en er even mee speelt

Pluspunten

  • Zeer Gemakkelijk in de bediening
  • Een veelheid aan keuzes
  • Prachtig in uitvoering
  • Een kind kan de was doen

Minpunten

  • Gëen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

een leuke review met een topscore, bedankt hiervoor!
Leuk om te lezen dat u, na een tijd gebruik, nog altijd zo blij bent met uw aankoop.
Ook het mooie design en gebruiksgemak bevallen jou goed, fijn!

Wij wensen je nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Lucas 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende klantenserviceafdeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

10,0
Pas een paar dagen in bezit en lijkt aan de wensen te voldoen.

Service meer dan uitstekend!
Kregen na aansluiten foutmelding F5.
Telefonisch contact met Etna gehad met als tip de aannemer te laten kijken of hij in de meterkast e.e.a. goed had aangesloten, nl. 2 fasen gecombineerde installatie op 1 aardlek.
Bleek inderdaad de oorzaak😀

Pluspunten

  • Zeer (technisch) onderlegde helpdesk medewerker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Lucas,

Dank je wel voor deze review en de 10! Fijn om te lezen dat de foutcode is opgelost en je nu optimaal gebruik kunt maken van jouw inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**n@h**l.com 10-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede produkten voor een prima prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
Ik heb meerdere produkten van etna en de prijs/ kwaliteitverhouding is dik in orde. Ook de bediening is gemakkelijk wat voor mij erg belangrijk is, super tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je voor deze review. Leuk om te lezen dat je meerdere apparaten van ETNA hebt en je hier tevreden mee bent. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**k@f**j.nl 06-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
Nu plm 4 maanden in gebruik en ik kan alleen masr zeggen dat het een geweldig apparaat is, makkelijk te gebruiken en zeer makkelijk schoon te houden!!!

16-01 2022
Razendsnelle inductie kookplaat met goed koppelbare zones en luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u een aantal maanden gebruik nog steeds tevreden bent over de inductiekookplaat.
Wij wensen u nog vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Natascha 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed! Iedereen aan te raden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Super, service snel en duidelijk geleverd.
Mooie inductie kookplaat. Vooral omdat je het op fase 1 of 2 kan zetten.
Iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • Duidelijk beschrijving
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste Natascha,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

j**a@u**l.nl 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog veel beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
In een nieuwe keuken horen nieuwe spullen. Tot ziens oude Atag gaskookplaat (jaren plezier van gehad) en hallo nieuwe inductiekookplaat. Ook maar even nieuwe pannen aangeschaft op aanraden van de verkoper. Van de week voor het eerst op de nieuwe plaat gekookt. Wat een belevenis. Pannen zijn sneller warm dan op gas en de snelheid waarmee het systeem reageert bij het "harder en zachter" zetten is fenomenaal. Dit hadden we niet verwacht. Ook het schoonmaken (vette vingers op de bedientoetsen zijn niet te voorkomen) is een peulenschil. Als we dan toch één heel klein puntje van kritiek mogen hebben, dan is dat dat de grootste pit achterop de kookplaat zit waardoor het (in onze keuken) lastig is om daar bijvoorbeeld een grote wok neer te zetten. Ik weet zeker dat dat niet opweegt tegen alle positiever ervaringen die we inmiddels hebben. Wij vinden het een absolute aanrader!

Pluspunten

  • snelheid
  • bediengemak
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • plaatsing grote pit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u moeite heeft genomen deze review te schrijven. Fijn zeg dat het koken op inductie zo goed bevalt; de snelheid en het bedieningsgemak. Wij wensen u veel kookplezier!
met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Lda 25-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Waanzinnig apparaat, lekker zuinig en al je eten zijn snel klaar top apparaat

Pluspunten

  • Zuinig
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat. Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

g**e@k**t.nl 07-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Ik vind het prijs-kwaliteitverhouding zeer goed en de service is ook goed ook per telefoon hoef je niet te wachten
G buve

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de KI680ZT maar ook over onze service. Bedankt voor deze mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Gijsbert 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
Probleemloze installatie en ingebruikname. De inductiekookplaat reageert snel op de instellingen.

Pluspunten

  • mooi design
  • snelle opwarming

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste Gijsbert,

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent de inductiekookplaat en de snelle opwarming hiervan.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anthony 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een must-have qua gebruik en design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Design is heel mooi, eerder antraciet dan matzwart. Vuil poetst heel gemakkelijk weg. Het gemakkelijkst is de aanpasbare zone. Grote potten en pannen, tepanyaki, enz.

Pluspunten

  • Aanpasbare kookzone
  • Boost-functie
  • Warmhoudfunctie
  • Ontdooi programma
  • Design !

Minpunten

  • Snel vette vingers
  • Eerder antraciet dan matzwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-12-2021

Beste Anthony,
Dank u voor het schrijven van deze review. Wat fijn te lezen dat u het design erg mooi vindt en tevreden bent over de verschillende functies. Wij wensen u natuurlijk veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Erik 08-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, de kookplaat stelt in geen enkel opzicht teleur.
Qua design en uitstraling past deze kookplaat erg goed in de keuken van deze tijd.
Op advies wel nieuwe pannen moeten aanschaffen maar daardoor werkt de plaat optimaal.
Daarnaast is deze plaat extra breed waardoor er veel ruimte is voor grote pannen.
Kortom, een perfecte keuze.

Pluspunten

  • extra breed
  • prachtige uitstraling door mat zwart
  • veilig door luxe specificaties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2021

Beste Erik,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Veel kookplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

EstherZL 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige functies, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

9,0
Geweldige kookplaat! Fijn dat de zones zo ruim opgezet zijn en de toetsen reageren heel goed. Alle handige functies die je nodig hebt bij het koken zitten erop en door de turbo functie kookt het water super snel.
De bezorger was heel attent en kwam op tijd.
We zijn heel erg tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Water kookt snel
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-06-2021

Hoi Esther,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat deze inductie zo goed bevalt. We wensen je nog vele jaren kookplezier van deze kookplaat.

Groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Fam. Schimmel 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Iinductie kookplaat Etna KI680ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI680ZT

Algemene score

8,0
ter vervanging van onze vorige inbouw inductie kookplaat hebben we de kookplaat ETNA KI680ZT aangeschaft. Aangezien we vast zaten aan bestaande afmetingen zijn is onze keuze op deze inductie kookplaat gevallen. Zowel qua installatie als gebruik van deze inductie kookplaat zijn wij meer dan tevreden,

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Timer
  • 4 kookbronnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-02-2021

Geachte Fam. Schimmel,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen u veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews