ETNA KIF577ZT - Reviews

Best Reviewed jan 2020 ETNA KIF577ZT
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF577ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 20-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Een uitstekende kookplaat, met inwendige ventilatie, makkelijke bediening, goede kwaliteit en prijs verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk te plaatsen
  • Duidelijke uitleg
  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-07-2020

Beste Willem,

Bedankt voor deze review. Kort en krachtig. Kookplaat is helemaal naar wens. Dat is waar wij van ETNA voor gaan. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Corné 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Goede inductiekookplaat die netjes is afgewerkt. Geen scherpe randen. Werkt naar behoren. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • praktische indeling
  • geen scherpe randen aan de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-07-2020

Beste Corné,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet,
Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

A 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KiF577ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Het is een topproduct. Ik moest de oude gaskookplaat van mijn nieuwe huis veranderen. Ik wist al meteen dat ik een Etna induction kookplaat wilde. Na een korte research kwam ik uit op de Etna KIF577ZT. Ik kook nu met nog veel meer plezier. Vooral de boost functie is echt heerlijk!😇 ik kan niet wachten op een langwerpige pan/grillpan voor induction te kopen om de koppelfunctie uit te proberen. Kortom, een super product en ben er super blij mee.

Pluspunten

  • handig
  • makkelijk
  • ziet er netjes uit
  • boost functie
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-07-2020

Beste heer/mevrouw A,
Wat leuk om te lezen dat na onderzoek de keuze is gevallen op de KIF577ZT van ETNA en dat de kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor deze enthousiaste review.
Heel veel kookplezier.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Kady 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Het koken gaat super snel, en de inductieplaat is erg goed schoon te maken. Doek even nat maken onder de kraan en daarmee maak ik de plaat schoon , eventueel drogen met keukenrol.
Ik raad deze kookplaat zeer zeker aan.

Pluspunten

  • Snel kokend water
  • Goed en snel schoon te maken
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk te bedienen
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-03-2020

Beste Kady, bedankt voor je mooie review en wensen je nog veel kookplezier met deze inductiekookplaat van ETNA. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Familie van der Molen 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Extreem hoge prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Wij kookten al meer dan 10 jaar keramisch maar dat beviel eigenlijk helemaal niet. Duurt lang, plaat wordt niet goed heet en hitte niet constant. Wij wilden eigenlijk weer gas, maar toch eens bij een kennis op een inductiekookplaat geprobeerd (ook een Etna) en dat beviel uitstekend. De plaat wordt onmiddelijk warm en b.v. water koken voor aardappels of groenten gaat supersnel. Ook de boost stand werkt fantastisch bijvoorbeeld wanneer je even kort op hoge hitte wilt bereiden; steaks of zelfs wokken behoort nu tot de mogelijkheden. De bediening is kinderlijk eenvoudig en doeltreffend. Het design bovendien zeer fraai en de kookplaat is heel makkelijk schoon te maken. Kortom, een betere inductiekookplaat zult u in deze prijsklasse niet tegenkomen! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Heel snel heet
  • Boost functie voor wokken/steak
  • Mooi design én makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudige bediening en 5 jaar garantie
  • Timer voor iedere kookpit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2020

Beste familie Van der Molen, ik waardeer jullie positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt. Het is inderdaad een hele andere manier van koken dan dat je gewend was op keramisch. Ik wens jullie veel kookplezier!

Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

chris 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super kookplaat

Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Gekocht mede door perfecte kwaliteit prijs verhouding.gebruik hem nu een tijdje en alles werkt perfect en is overzichtelijk.ben tevreden met deze aankoop zou hem van harte aanbevelen e.v.t.

Pluspunten

  • goede prijs
  • netjes verpakt
  • snel geleverd

Minpunten

  • site voor cashback werkte niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2020

Beste Chris,

Ik waardeer je positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt. Vervelend om te lezen dat de site voor de cashback niet werkte, als dit nog niet gelukt is, mag je je gegevens (NAW gegevens, factuur en screenshot van deze review) ook mailen naar ETNAcashback@atagbenelux.com om alsnog in aanmerking te komen voor de cashback. Veel kookplezier.

Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

Marie Louise 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Ik heb deze kookplaat gekocht ter vervanging van Mijn gas kookplaat met slechts 3 pitten ,omdat Ik graag en veel kook is de inductie kookplaat van Etna een grote vooruitgang.Ik had zelf nog nooit elektrisch gekookt maar dit wend snel. Ik beveel dit product zeker aan.Zelf heb Ik hiervoor gekozen na het lenen van de goede Referenties op kieskeurig.

Pluspunten

  • Groot kookoppervlak
  • Snel koken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2020

Beste Marie Louise,
Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat het koken op inductie zo bevalt en je de inductiekookplaat aanbeveelt. Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

brigitte 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

etna kif577zt

Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
deze kookplaat gekozen voor de goede prijs/kwaliteit verhouding. bij een keukenzaak werd ons deze plaat ook aanbevolen. genoeg ruimte om ook wat grotere pannen te plaatsen. de koppelbare zones is ook echt een aanrader. tegelijk ook een etna afzuigkap geplaatst, wat een mooi geheel geeft.

Pluspunten

  • mooi design
  • flexzone
  • genoeg ruimte voor grote pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-01-2020

Beste Brigitte,

Wat fijn dat je zo tevreden bent. Leuk dat je dit ook in een review plaatst. Veel kookplezier en samen met de afzuigkap zal dat vast lukken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Kees 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Product

Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Mooie kookplaat waar ik veel van verwacht. Heb 'm nog maar net, dus kan het gebruik nog niet goed beoordelen. Voor het maken van een goede keuze zou ik toekomstige kopers op de volgende punten willen wijzen:
1. Installatie viel me tegen. Dankzij een zeer behulpzame lokale installateur ben ik er toch uitgekomen.
(er wordt dus niet voor niets geadviseerd om dit product door een erkend installateur te laten installeren.)
2. Snoer is wat aan de korte kant (1.10 m). Duidelijke vermelding daarvan zou wenselijk zijn.
3. Let goed op de vereiste nismaat. Mijn kookplaat paste maar nèt.

Pluspunten

  • koppelbare zones
  • boost-functie
  • aparte kookwekker-instelling voor ALLE zones
  • prijs

Minpunten

  • korte snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-01-2020

Beste Kees,
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review met tips voor een toekomstige koper. De montage en inbouwmaten van een inductiekookplaat verschilt per model/type. Het is daarom wenselijk hier van te voren goed naar te kijken. Tevens is ons advies om de installatie te laten doen door een erkende installateur. Deze zijn op de hoogte van de installatievoorschriften waardoor de inductiekookplaat op de juiste wijze zal worden aangesloten. Heel veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Hans 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Lekker snel; goede afwerking; makkelijke bediening; door meerdere zones heel makkelijk met de grote ovale pan die wij hebben en redelijk vaak gebruiken.
Dit is echt een aan te raden product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-12-2019

Beste Hans,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooi review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afwerking en het gebruiksgemak van de inductiekookplaat. Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Erik 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna

Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Plug and play. Fijn en gemakkelijk in gebruik. Zeer praktisch, en simpel schoon te maken.
Goede service Expert

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-12-2019

Beste Erik,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Jan De Coster 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
gekocht al vervanging van kapotte inductiekookplaat. dubbele zone werkt zeer prettig en vermogen is hoger dan vorige plaat. aanrader!

Pluspunten

  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • dubbele zone
  • sterk vermogen
  • makkelijke installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-12-2019

Beste Jan,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat onze mooie inductiekookplaat helemaal naar wens is.
Veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Familie Reus 08-12-2019
  • Product gekocht

Blij verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Omdat eerder onze inductie kookplaat na 8 jaar de geest gaf (nee was geen Etna) op zoek naar een nieuwe.
We kwamen al snel bij de ETNA KIF577ZT terecht.
De levering was super. Door black friday was er een dag vertraging in de levering maar daar werd keurig over gebeld.
Wij zijn blij verrast met onze nieuwe Etna kookplaat, mooie vormgeving, veel opties. We kunnen weer lekker koken bakken en braden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Flexibele kookzones
  • Ook handig voor grote pannen

Minpunten

  • Geen tot nu toe
Officiele reactie van Atag 13-12-2019

Beste familie Reus , bedankt voor uw mooie review en fijn om te lezen dat de KIF577ZT zo goed bevalt. Veel kookplezier gewenst en geniet ervan. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Mark 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, strak vorm gegeven en betaalbaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Zoals de titel al verklapt. Een mooie strak vormgegeven, makkelijk te bedienen en onderhouden kookplaat.
Voor ook nog eens een betaalbare prijs. Snel geleverd en een eenvoudige montage. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Strak vormgegeven
  • Eenvoudige montage

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-12-2019

Beste Mark,
Bedankt voor de duidelijke en enthousiaste review, dit wordt door ETNA gewaardeerd.
Wij wensen je nog veel kookplezier toe, Mark.
Met vriendelijke groet,
Alice Webcare Team

Reageer

s.k 05-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Wij hebben deze kookplaat aangeschaft ter vervanging van onze keramische kookplaat welke de geest heeft gegeven. De overstap naar inductie is even wennen want het gaat allemaal een stuk vlugger. Onze oude pannen werken er gelukkig ook gewoon nog op.
Strak design, voldoende ruimte, eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te houden, kortom een aanrader.

Pluspunten

  • voldoende ruimte voor grote pannen
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-12-2019

Beste s.k,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review. Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Dee 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening, prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze kookplaat gekozen vanwege de prijs en de functionaliteit. 4 kookzones, met voldoende ruimte voor grote pannen, en de mogelijkheid om 2 kookzones te combineren voor een lange pan of braadslee... perfect. Andere fabrikanten vragen het dubbele bedrag!
Na een aantal dagen koken zijn wij helemaal tevreden, de bediening is simpel en intuitief en water aan de kook brengen gaat in een paar minuten. Een aanrader!

Pluspunten

  • simpele bediening
  • prijs/kwaliteit
  • functionaliteit
  • ruimte voor grote pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-12-2019

Beste Dee,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat alles zo naar wens is.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Chris 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat

Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
strak design,veel mogelijkheden,gemakkelijke bediening,perfect ingepakt voor verzending,leuke prijs t.o.v mogelijkheden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-11-2019

Beste Chris, bedankt voor deze mooie review en goed om te horen dat de prijs/kwaliteit aan de verwachtingen voldoet . Veel plezier nog met je inductiekookplaat. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Hageman 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Onze gaskookplaat werd minder en aangezien gas steeds duurder wordt de overstap gemaakt naar inductie.
We waren met de gaskookplaat erg tevreden over Etna en daarom wederom een Etna aangeschaft.
Goed verpakt en mooie grote kookplaat.
Voldoende ruimte voor 4 pannen.
Veel makkelijker te reinigen dan een gaskookplaat.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Inductie
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-11-2019

Beste heer/mevrouw Hageman,

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review. Fijn te lezen dat de keus wederom op ETNA is gevallen.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Harm 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Zeer mooie en eenvoudig te bedienen kookplaat, de flexzone is ideaal. Ook dat ik de zones direct kan bedienen is ideaal.

Pluspunten

  • design
  • bedieningsgemak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-11-2019

Beste Harm,
Bedankt voor deze mooie review. Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

MSpoelder 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
We hebben sinds dinsdag de inductie geïnstalleerd en in gebruik. Eerste bevindingen zijn zeer positief. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk. Ook maakt de plaat weinig geluid als deze in gebruik is. Als de plaat niet in gebruik is, heeft het een prachtige hoogglans uitstraling. Er zit een handleiding bij die ook goed en duidelijk is. We zijn super tevreden!

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-11-2019

Beste M. Spoelder,
Excuus voor onze late reactie, dat neemt niet weg dat we u willen bedanken voor deze mooie review.
Al is deze al even in gebruik ;-) . Wensen u veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Toon meer reviews