ETNA KIF577ZT - Reviews

Best Reviewed okt 2019 ETNA KIF577ZT
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF577ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harm 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Zeer mooie en eenvoudig te bedienen kookplaat, de flexzone is ideaal. Ook dat ik de zones direct kan bedienen is ideaal.

Pluspunten

  • design
  • bedieningsgemak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MSpoelder 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
We hebben sinds dinsdag de inductie geïnstalleerd en in gebruik. Eerste bevindingen zijn zeer positief. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk. Ook maakt de plaat weinig geluid als deze in gebruik is. Als de plaat niet in gebruik is, heeft het een prachtige hoogglans uitstraling. Er zit een handleiding bij die ook goed en duidelijk is. We zijn super tevreden!

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

G van Velde 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Etna KIF577ZT: Prima kookplaat, mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Vooral het schoonmaakgemak tov de gaspitten, heerlijk.
Verder mooi design, werkt snel. Het water kookt vooral lekker snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2019

Beste G. van Velde,
Bedankt voor deze positieve beoordeling. wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

Familie B 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte voor pannen, krachtige pitten, simpel en strak.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
We wachten nog op een nieuwe aanrechtblad, daarna kunnen we de plaat testen.
Maar dit is de reden waarom we dit model hebben uitgezocht:

Wij houden van koken en hadden eerst een grote 6-pits gas kookplaat.
In de praktijk bleek dat we nooit meer dan 4 pitten gebruikten. We hadden vooral veel plaats voor grote pannen nodig (en krachtige pitten).

Deze plaat is een fijne oplossing!
- Brede plaat zodat er grote pannen op kunnen staan.
- Je betaald veel minder voor 4 pitten dan voor een 6 pits plaat.
- Simpele bediening, je hoeft niet een menu door om tussen pannen te switchen.
- Krachtige pitten, let wel op dat er een Perilex stekker aan zit.
Wij hebben in de meterkast 2 nieuwe groepen (fornuisaansluiting, gekoppeld) aangesloten.
- Mooi ontwerp, geen randen waar vuil onder gaat zitten.
- 2 pitten zijn samen te voegen voor een rechthoekige grill pan.

We hopen dat hij jaren meegaat, dat zal de toekomst uitwijzen, we hebben de plaat pas net.

Pluspunten

  • Brede plaat voor grote pannen
  • Krachtige pitten
  • Geen randen, makkelijk schoonmaken
  • Mooi ontwerp
  • Simpele bediening

Minpunten

  • Perilex stekkerdoos laten aanleggen
  • 2 nieuwe groepen in de meterkast nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Familie B 12-11-2019

P.s. we hebben de kookplaat gekocht bij Bemmel & Kroon en is netjes de volgende dag bezorgd.

...En kieskeurig.nl het zou ook handig zijn als we onze te snel getypte spelfouten konden aanpassen in onze eigen review ;-)

Officiele reactie van Atag 13-11-2019

Beste Familie B,

Bedankt voor deze zeer uitgebreide en leuke review. Voor als straks het werkblad er is en de inductiekookplaat is geplaatst, gaan wij ervan uit dat deze helemaal naar jullie wens zal zijn. Maar zo te lezen gaat dat goed komen :-)
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Geralt 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Deze ETNA is een fijne inductiekookplaat. De sliderbediening werkt erg prettig. Geen opstaande randen en lekker veel ruimte om de pannen kwijt te kunnen. 80 cm is wel een mooie maat voor een kookplaat. Geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • Fijne sliderbediening
  • Ingebouwde timer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2019

Hallo Geralt,
Bedankt dat je deze review deelt. Niets aan toe te voegen! ;-)
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Timo Krijnen 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Veel ruimte voor de pannen, makkelijke bediening met de schuifregelaars. Heerlijk om uitgebreid mee te koken. Ook het schoonmaken is nu geen werk meer. De vormgeving ziet er ook heel mooi uit Het is een aanwinst in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede gebruiksaanwijzing
  • flexzone werkt fijn

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2019

Beste Timo, wat leuk om te lezen dat dit een aanwinst is in jullie keuken! Dit design helpt bij het optimaal positioneren van de pan waardoor je het maximale vermogen uit je kookplaat haalt. Heel veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 07-11-2019

Beste Timo, wat leuk om te lezen dat dit een aanwinst is in jullie keuken! Dit design helpt bij het optimaal positioneren van de pan waardoor je het maximale vermogen uit je kookplaat haalt. Heel veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

D Janssen 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Prima kookplaat. Gekocht als vervanging van een 12 jaar oude A merk inductieplaat. De prestaties zijn over het algemeen vergelijkbaar, de koppelbare kookzone is een plus!

Pluspunten

  • Koppelbare zone
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-11-2019

Beste heer/mevrouw Janssen, bedankt dat je de moeite neemt voor het plaatsen van deze mooie review. Heel veel kookplezier! Groet, Femke Webcareteam ETNA

Reageer

J Rademaker 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Na jarenlang koken op gas, is dit toch echt wel even iets anders! En ik heb er zeker geen spijt van. SImpel in gebruik, snel en nog eens een stuk goedkoper dan op gas koken. Daarnaast handige combi van 2 kookzones en ideale powerboost

Pluspunten

  • gebruik
  • combinatie van kookzones
  • ingebouwde timer

Minpunten

  • aansluiten is lastig, elektricien bij nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-10-2019

Beste heer/mevrouw Rademaker, wat leuk om te lezen dat het koken op inductie zo bevalt en je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review. Heel veel kookplezier! Groet, Femke Webcareteam ETNA

Reageer

Theo Winkelman 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Wij zochten voor het eerst een inductiekookplaat voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit.
Kwamen uit bij ETNA.
Gewoon heel goed

Pluspunten

  • voordelige koop
  • makkelijk aan te sluiten
  • simpel in gebruik
  • goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2019

Beste Theo, allereerst wil ik je hartelijk danken dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen en voor het vertrouwen die je hebt laten blijken door te kiezen voor ETNA apparatuur. Veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

Miranda 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraai design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Nu sinds een paar weken gekookt op de Etna inductieplaat maar wat is het een feest! Bediening gaat met kinderlijk gemak. En, niet geheel onbelangrijk, het is een schitterend design!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2019

Beste Miranda, bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven. Ik snap dat het koken een feestje is op deze kookplaat! Veel kookplezier! Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Wim Kauffman 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg blij met "koppel" functie van 2 platen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Ik heb deze ETNA aangeschaft omdat je met dit type twee platen kan koppelen, zodat je er een grote pan of grillplaat kan gebruiken. Ik gebruik regelmatig de vispan en op deze plaat is het eindelijk mogelijk de vispan goed te gebruiken. Overal gelijkmatig temperatuur. Heerlijk werken. Verder doet de plaat alles wat je van een ETNA mag verwachten. Gewoon goed.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Koppelfunctie
  • Makkelijke bediening
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-10-2019

Beste Wim,
wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de inductiekookplaat met koppelbare flexzones. Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review. Heel veel kookplezier! Groet, Femke Webcareteam ETNA

Reageer

Martijn 19-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken op deze inductieplaat is een feestje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Wow, wat een vooruitgang na 10 jaar keramisch te hebben gekookt! Eten is super snel klaar en dankzij de flexzones geen gedoe meer met pannen die niet passen! Wij hebben deze plaat nu zn 2 weken in gebruik en zou nu al niets anders willen! Aan deze topper hebben we nog lang plezier! Een aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Ruime kookplaat
  • Flexzones
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Nog geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-09-2019

Hoi Martijn,
Bedankt voor je leuke review! Wij wensen je veel kook plezier. Groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Arne 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat onlangs aangeschaft om van het gas koken af te zijn.
Het is een mooie en vooral makkelijke kookplaat.
Andere mensen zeggen inductie is wennen, maar wij hadden er geen enkel probleem mee.
Een pan met water kookt binnen de minuut!

Pluspunten

  • Snel geleverd
  • Goede kwaliteit prijs verhouding
  • Veel mogelijkheden
  • Ruime pan oppervlak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Beste Arne,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Het wordt door ons gewaardeerd dat je een positieve reactie achter laat. Ik wens je veel kookplezier met de inductiekookplaat van ETNA. Met vriendelijke groet, Webcare Team ETNA Alice

Reageer

Arjan 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede inductieplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden over onze Etna 70 cm inductie kookplaat. De bediening is heel handig en ligt heel tevens mooi in het aanrecht. Ik weet niet in welke mate het glas krasbestendig is, maar gelukkig is het reinigen zo gebeurt met een microvezeldoekje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Beste Arjan,
Wat fijn te lezen dat je blij bent met deze inductiekookplaat van ETNA. We wensen je heel veel kookplezier toe. Met vriendelijke groet, Webcare Team ETNA Alice

Reageer

Pieter 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat, functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Werkt prima! Heb deze nog maar kort maar zeer eenvoudig in zijn bediening en strak in vormgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • nette prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Beste Pieter,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Ik wens je veel kookplezier toe. Met vriendelijke groet, Webcare Team ETNA Alice

Reageer