• Best Reviewed jan 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 159 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**t@h**l.com 30-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe bevalt deze inductie plaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Plaat ziet er mooi uit, strak design.
Is snel op temperatuur.
Geen hinder van de ventilator.
Enige nadeel is dat het regelen van de temp in stappen van 20 of 200 gaat en daardoor sommige gerechten soms moeilijk te sudderen zijn.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Geen geluidhinder
  • Mooi design

Minpunten

  • Stappen van 20 of 200

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

e**p@l**e.nl 30-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Mijn zonnepanelen leveren stroom, dus niet meer koken op gas. Losse inductie plaat voldoet prima!

Pluspunten

  • Normale stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**e@z**o.nl 30-11-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Het is een uitstekende keus van mij geweest om dit product aan te schaffen, ik geniet er elke dag van. Het is eenvoudig te gebruiken. Een echte aanrader!

Reageer

Shabeer 28-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je weet niet wat je mist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Het product is erg gemakkelijk in gebruik. Ik ben om van gas naar elektrisch. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk kookplaat, zeker in deze tijden

Pluspunten

  • Goed en duurzaam
  • Past mooi in het interieur

Minpunten

  • Maakt een beetje geluid van de ventilator

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste Shabeer,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat de kookplaat goed bevalt, net als de overstap van gas naar inductie.
We wensen je nog vele jaren kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h**n@h**e.nl 18-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super keuze, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren, aansluiten op het stopcontact en het werkt.
Geen aanpassingen nodig in de meterkast.
Eenvoudige bediening oftewel via temperatuur of wattage aanduiding.
Eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Eeenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een positieve review, dat zien wij natuurlijk graag!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige 1-fase aansluiting, de eenvoudige bediening en natuurlijk het makkelijke onderhoud.
Ook het mooie design bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**s@o**k.com 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een Top product, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
ik heb deze gekozen omdat ik maar 2 kookzones wou hebben, en er hoeft niemand bij de meterkast, ik ben er super blij mee, word snel heet, en alles is makkelijk in te stellen, temperatuur omhoog of naar beneden, en hij is ook nog eens mooi :))
en Etna heb ik ook al eerder gehad, prima product

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • is geen inbouw, makkelijk te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10 😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**s@h**l.com 04-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Mooi product voor prijs/kwaliteit . Zeker een aanrader. Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de kookplaat en je deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

W**k@g**l.com 28-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Heb dit product gekocht en nu een paar weken in gebruik en het bevalt goed. In het begin even wennen maar wil nu al niet meer terug naar gas.
Minpuntje bedieningspaneel is niet zo goed zichtbaar en pan warmt niet gelijkmatig, achterkant is sneller.
Maar verder een prima toestel!!

Pluspunten

  • energiebesparing
  • Warmt snel op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**r@o**k.com 25-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Fijn apparaat en eenvoudig te bedienen.
Zeer snel warm en werkt gewoon op 220 volt.
Jammer dat de temperatuur in stappen van 20 graden gaat.
Verder heel blij mee.

Pluspunten

  • Snel heet
  • Eenvoudige bediening
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Stappen van 20 graden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te zen dat je zo blij bent met deze Plug & Cook inductiekookplaat. Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Harold K. 20-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookervaring, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
De 2-pits kookplaat is royaal, een snelkookpan of koekenpan past er prima op. De bediening is eenvoudig, rechttoe rechtaan. Instelling van temperatuur stapsgewijs, op basis van graden 60-220 C, met tussenstappen van 20C. Ik heb de indruk dat het kookpunt iets hoger ligt dan stand 100, namelijk bij stand 120. Mogelijkheid tot rustig opwarmen, sudderen. Timerfunctie beschikbaar, eenvoudig instelbaar. Geluidsniveau van de ventilatoren ervaar ik als zeer acceptabel. Wel springen de ventilatoren soms spontaan heel even aan als ik bijv. een pan op de kookplaat zet zonder dat ik deze aanzet. Lichtgewicht apparaat; behuizing is plastic. Mijn ervaring met inductiekoken is nog beperkt maar met deze Etna kookplaat tot nog toe zeer positief.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • ruime kookplaat
  • goed instelbaar, stapsgewijs 60 -220 C

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-10-2022

Beste Harold,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de mogelijkheden en werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**o@g**l.com 17-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Deze inductieplaat ziet er netjes en verzorgd uit en is makkelijk in gebruik. Ik heb dit product gekocht omdat ik wilde overgaan van het gebruik van gas naar elektriciteit dus koken met inductie. Het voordeel is dat je in een korte tijd even snel elektriciteit nodig hebt maar daarna niet meer. Dit maakt het koken goedkoper dan koken met een electrische kookplaatje. Inductie is voor mij helemaal nieuw en moest ik eerst de veiligheidsvoorschriften goed doorlezen en de handleiding wat goed te lezen was. Gelukkig heb ik pannen die je voor inductie kan gebruiken. Het koken met 2 verschillende zones is handig zodat je kan kiezen voor minder Watt of meer Watt aan vermogen. Verder is het product heel gebruiksvriendelijk en handig schoon te houden. Ik wil nooit meer terug naar het koken op gas geef maar INDUCTIE.
Officiele reactie van Atag 18-10-2022

Beste heer / mevrouw,

De overstap van gas naar inductie is natuurlijk even wennen, fijn om te lezen dat het jou zo goed bevalt.
Jij wilt zelfs niet meer terug, fantastisch natuurlijk.
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak, het snelle koken en het mooie design.
En de kookplaat is ook nog eens in een fluitje van een cent schoon.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**9@g**l.com 16-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed voor langzaam garende gerechten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Het warmt snel op en het is een geweldige vervanging voor het gasfornuis nu met de energieprijzen. De bediening is makkelijk en veilig. Het is ook op lage temperaturen verstelbaar waardoor het geschikt is voor slow cooking. Ik gebruik de platen vooral voor gerechten die lang moeten koken. Het is een stuk minder geschikt voor wokken, daarbij is een gasfornuis nog altijd beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat jou zo goed bevalt.
Leuk dat jij op deze manier voor ieder gerecht de ideale bereiding hebt gevonden, precies wat jij fijn vindt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**h@k**t.nl 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Vanwege de hoge gasprijs overgestapt op inductie, wij zijn super blij met onze Etna.
Zeer duidelijke handleiding en zeer gemakkelijke bediening. Het koken met inductie
gaat super snel. De Etna is een echte aanrader.

Pluspunten

  • De snelheid
  • Zeer duidelijk en begrijpelijke uitleg
  • Ook zonder inbouw een aanrader

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
En daarbij een leuke review met een 10, heel erg bedankt!
Fijn dat jij zo goed overweg kan met de kookplaat, het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rene 14-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Ik woon alleen en wilde een duurzaam kookapparaat hebben. Na raadpleging en gegoochel kwam ik terecht bij deze vrijstaande inductiekookplaat van Etna. De inductiekookplaat heeft 2 kookzones en je kunt er prima op koken. Door een actie van Etna heb ik nu 5 jaar garantie! Prima geregeld.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Rene,

Wij zijn blij dat jij voor ETNA gekozen hebt! En natuurlijk met die mooie topscore, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
En ook de 5 jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**b@l**e.nl 11-10-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Dit ETNA apparaat is zijn prijs dubbel en dwars waard.Kookt zeer snel en een lust voor het oog.Ben er heel erg blij mee. Dolly de Boer.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Snel warm
  • Degelijk en makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-10-2022

Beste Dolly,

Hartelijk bedankt voor deze lovende review.
Hier worden wij heel blij van!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

reglatu@live.nl 11-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Voor het eerst koken op inductie .
Het is een super apparaat heel makkelijk in het gebruik en fijn om schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in het gebuik
  • Werkt erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat deze manier van koken jou zo goed bevalt!
En natuurlijk is het onderhoud lekker makkelijk, ook ideaal.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Sylvia 10-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel prettig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Deze kookplaat heb ik gekocht voor mijn moeder van 97. We hebben ‘m eerst zelf uitgeprobeerd. En wat ik al in andere reviews had gelezen: heel makkelijk te bedienen en schoon te maken. Heb voor m’n moeder een stappenplan geschreven op 1 A4, en samen met haar een maaltijd gekookt. De volgende dag heeft ze haar maaltijd zelfstandig klaargemaakt. Ze is erg blij met de kookplaat en wij dus ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste Sylvia,

Wat een mooie score, bedankt!
Fijn dat ook jouw moeder zo goed overweg kan met de kookplaat.
Zeker op die prachtige leeftijd is het lastig om dit soort nieuwe dingen aan te gaan.
Goed dat jij haar hierin zo goed begeleid hebt en leuk om te lezen dat ze nu zelf lekker aan de slag kan!

Samen koken is een feest, wij wensen jullie beide nog heel veel kookplezier samen!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**r@g**l.com 09-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Van gas naar inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Na altijd op gas gekookt te hebben ben ik overgegaan op inductie.tot op heden nog geen spijt, al is het wel even omschakelen van gas naar inductie..nu nog een losse twee zone plaat,spoedig over naar een vaste inbouw inductie met 4 a 5 zones

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen deze positieve review te schrijven.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA!
Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.
En wie weet tot snel wanneer jij overgaat naar een grotere plaat!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**7@g**l.com 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie werk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Werkt goed
Prijs is goed voor wat je krijgt.
Mooie vormgeving.
Nadeel als je zachter wilt koken dan gaat dit met sprogen van 200 wat dus bv van 1000 naar 800 .
Groet Bert

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Werkt op 1 fase

Minpunten

  • Stappen van 200 wat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste Bert,

Een mooie score heb jij de kookplaat gegeven, bedankt.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en de handige aansluiting op 1 fase.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**3@g**l.com 06-10-2022
  • Product gekocht

Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Ik twijfelde eerst om De Eta ki V12 zel te kopen Ik heb ze toch gekocht Ik ben er ontzettend blij mee en fantastische kookplaat ik beveel die absoluut aan

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij ondanks jouw twijfels toch gekozen hebt voor ETNA.
En vooral omdat de kookplaat jou zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak, het mooie design en de verschillende mogelijkheden.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews