• Best Reviewed jan 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 140 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**3@g**l.com 06-10-2022
  • Product gekocht

Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Ik twijfelde eerst om De Eta ki V12 zel te kopen Ik heb ze toch gekocht Ik ben er ontzettend blij mee en fantastische kookplaat ik beveel die absoluut aan

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grittem@gmail.com 05-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Ik heb op 7 september 2022 een inductiekookplaat van Etna gekocht en direct in gebruik genomen, na de duidelijke handleiding gelezen te hebben.
Ik was verbaasd over de gebruiksvriendelijkheid van de kookplaat. Zo duidelijk en gemakkelijk te bedienen apparaat heb ik nog nooit gehad. Ik ben er super tevreden over. De kookplaat is snel en na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Het koken op deze kookplaat van Etna voegt een andere dimensie toe aan het koken, wat een waardevol apparaat. Ik wil niet anders meer. Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Bediening
  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk schoonhouden
  • Mooie kookplaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze bijzondere review.
Hier worden wij echt helemaal blij van.
Het bedieningsgemak bevalt zo goed dat dit zelfs een extra dementie geeft aan het koken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

paulettevandenhoven@yahoo.com 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen gas maar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Superblij met de inductie kookplaat. Ben nu bewust van het gas af,en mijn stoofpotjes staan op inductie fantastisch te pruttelen. Blij met Etna inductie,snelle levering en royale garantie voorwaarden. ( Online regelen). Zeer eenvoudig te reinigen. Het koken op inductie is snel aangeleerd en geeft alleen maar voordelen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Geen gas
  • Sneller aan de kook
  • Tijdbesparingnieuwe

Minpunten

  • Speciale pan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste Paulette,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat fijn dat jouw stoofpotjes weer lekker aan het pruttelen zijn, nu op inductie in plaats van gas.
Ook de registratie heb jij al geregeld, heel goed!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**4@g**l.com 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle vogel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Zuinig,snel warm, strak, goede beschrijving gebruiksaanwijzing. Etna al jaren top!!!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Snel
  • Handig schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review achter te laten.
Wij zijn blij dat jij weer gekozen hebt voor ETNA!
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Medina Delgado 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker kopen en niet langer wachten....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Een hele super kookplaat. Ben net overgestapt van gas naar elektrische koken. Had ik het maar eerder gedaan. Gelijk in een keer goed gegaan. Mensen.... ik raad het echt aan, u zult geen spijt krijgen. Ideaal voor 2 personen. Het gaat zo snel en met de timer hoef je niet eens erbij te blijven.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoon te krijgen
  • Perfect voor kleine gezinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste Medina,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review te schrijven.
Wat ontzettend fijn dat de overstap van gas naar inductie jou zo goed bevalt.
Zelfs zo goed dat jij dit aan iedereen kan aanraden.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Appie 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Etna inductie kookplaat gekocht, bevalt echt goed, alleen vraag ik mij af als er niets op staat, alleen de stekker in de stopcontact, maakt het af en toe geluid, de ventilator begint even en je hoort iets gebrom, hoort dat zo bij niet gebruik?

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • snel warm/heet

Minpunten

  • bij niet gebruik maakt het wel af en toe geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-10-2022

Beste Appie,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt. Een inductie kookplaat maakt geluid bij het koken en na het koken wanneer de interne koelventilator draait.

https://support.etna.nl/nl/support/solutions/articles/77000412750-waarom-maakt-mijn-inductiekookplaat-geluid-etna-

Wanneer je andere geluiden hoort en/of op andere momenten raden wij je aan om contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**n@g**l.com 01-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
De 2-pits inductiekookplaat van Etna voldoet aan het gemak wat we graag wilden. De bediening van de inductiekookplaat is vrij gemakkelijk en er zit een goede en gemakkelijke handleiding bij. Dat vinden we ook heel belangrijk. We hebben hem nu bijna 3 weken in gebruik en willen niets anders. Dit is echt een goede aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goed schoon te maken.

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de kookplaat.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**r@k**l.nl 01-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apperaat voldoet goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Goeie koop voldoel aan de verwachtingen,mooi toestel.
Padt goed bij mijn andere keuken spullen ,toppy.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat de kookplaat naar verwachting werkt. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

padovano 30-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Binnen 3 minuten kokend water, werkt onwijs goed. wij hebben de overstap gemaakt van gas naar inductie wat ons onwijs goed bevalt. gemakkelijk schoon te maken overal te verplaatsen echt een aanrader super product!!!

Pluspunten

  • snel warm binnen 3 min kokend water
  • kind veilig ivm pan herkenning
  • eenvoudig schoon te maken
  • verplaatsbaar indien gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**e@l**e.nl 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat de reviews van vorige kopers mij wel bevielen. Tot nu toe voldoet het wel aan mijn verwachtingen. De bedieningsknoppen functioneren goed en de kookzones worden snel warm (heet). Het koken gaat prima. Mijn vrouw is tevreden. Ze kan alle pannen die ze tot haar beschikking heeft gebruiken. De grootste heeft een diameter van 28 cm.
Ik moet er wel bij vermelden dat wij het apparaat nog geen maand in gebruik hebben.

Pluspunten

  • Waarschuwt dat gebruikte zone nog heet is,
  • Maximum temperatuur voldoet.

Minpunten

  • Voorlopig geen minpunt
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**k@h**l.com 29-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Ik heb deze Etna ondertussen bijna 2 weken gebruikt. Met volle tevredenheid wegens gebruikgemak en goede kwaliteit/prijs verhouding. Na registratie via de Etna link krijg je een verlengde garantie tot 5 jaar. Een aangename verrassing. Super!

Pluspunten

  • Gebruikgemak
  • Schappelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat het gebruiksgemak en de duurzaamheid jou zo goed bevallen.
Ook de verlengde garantie was voor jou een aangename verrassing, fantastisch!
Wij gaan er natuurlijk van uit dat deze niet nodig zal zijn.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**r@g**l.com 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ter vervanging aardgas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
gekocht ivm stijgende energie prijzen. tot nu toe geen enkele spijt en het werkt perfect . snelle opwarming. overweeg een inbouw inductie kookplaat aan te schaffen en het gas te verwijderen uit mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een reviewscore van een 10, daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat de KIV12ZIL heeft bij kunnen dragen aan de positieve overstap ervaring naar elektrisch koken. Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

D.M. 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Deze kookplaat is veel sneller dan gas. Even wennen aan de knoppen en het geluid, maar ik sta verbaasd over de snelheid .Heb deze inductiekookplaat nu 2 weken en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**o@g**l.com 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Even wennen aan het koken op inductie na altijd gas gebruikt te hebben. Werkt goed en snel, eten is zo klaar en makkelijk schoon te maken. Wil eigenlijk niet meer anders!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**k@h**l.com 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede tweepits inductie-kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
goed product en makkelijk te bedienen en schoon te houden.Maskt ook weinig geluid

Pluspunten

  • wienig geluid
  • makkelijk onderhoud van het glas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de kookplaat.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Martin 23-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed alternatief voor op gas koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Gekocht ivm met bezuinigen op gas. Nog geen minuut spijt van gehad. Warmt snel op en is prima te regelen. Gas gebruiken we haast niet meer. Hadden wel het geluk dat de aanwezige pannen al geschikt waren voor inductie. Kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Makkelijk in te regelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Martin,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en je geen spijt hebt van deze keuzen. Het doet ons goed dat je deze kookplaat aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Nathalie 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Van het gas afgegaan. Voor het eerst op inductie. Was er huiverig voor en moet ook wel wennen, maar stukken beter dan elektrisch van mijn moeder. Daar kan ik niet aan wennen. Deze Inductieplaat wordt heel snel warm en is goed te regelen. Twee kookzones meer heb ik zelf helemaal niet nodig, dus lekkere ruimte winst in de keuken. Ook mooi dat ik mijn huidige stopcontact gewoon kan blijven gebruiken anders was koken op inductie voor mij nog niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste Nathalie,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Overstappen van gas naar inductie, dat is inderdaad even wennen!
Fijn dat het tot nu toe zo goed bevalt.
En natuurlijk ideaal aan deze kookplaat is de ruimte die je overhoudt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**r@g**l.com 19-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Vooral het gebruik van mijn koekenpan is een vooruitgang vergeleken met koken op gas. Voorheen waren mijn kwaliteits- koekenpannen binnen een jaar in het centrum van de pan verbrand en versleten door de gasvlam. Met inductie is de hitte veel meer verdeelt over de hele bodem tijdens het koken. Een nadeel vind ik het nadrukkelijk aanwezige geluid van de ventilatoren bij koken opinductie. Ik weet niet of andere kooktoestellen dit ook in deze mate hebben
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review achter te laten.
Fijn dat het koken op inductie zo goed bevalt.
Een gasvlam geeft inderdaad op den duur wat schade aan de pannen, bij inductie heb je hier geen last van.
De ventilatoren zijn belangrijk om de kookplaat te koelen tijdens het gebruik, iedere inductiekookplaat heeft koeling nodig van de elektrische onderdelen voor een goede werking.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 15-09-2022
  • Product gekocht

Elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Mooie apparaat, Elegant, slim ,Goed prise
Hoog kwaliteit, Veilig voor kinder
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beschrijving van de KIV12ZIL Hartelijk dank voor de mooie woorden en de maximale reviewscore! Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**s@z**o.nl 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima product, werkt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Nu voor de eerste keer ermee gekookt!
Ben er nu al zo blij mee!
Verwarmt heel snel de pan.

Pluspunten

  • Verwarmt snel
  • Veiligheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat je zo blij bent met de kookplaat. Klant blij, wij blij! Bedankt voor de enthousiaste review met maximale score.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews