Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**k@h**l.com 29-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Ik heb deze Etna ondertussen bijna 2 weken gebruikt. Met volle tevredenheid wegens gebruikgemak en goede kwaliteit/prijs verhouding. Na registratie via de Etna link krijg je een verlengde garantie tot 5 jaar. Een aangename verrassing. Super!

Pluspunten

  • Gebruikgemak
  • Schappelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

b**r@g**l.com 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ter vervanging aardgas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
gekocht ivm stijgende energie prijzen. tot nu toe geen enkele spijt en het werkt perfect . snelle opwarming. overweeg een inbouw inductie kookplaat aan te schaffen en het gas te verwijderen uit mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een reviewscore van een 10, daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat de KIV12ZIL heeft bij kunnen dragen aan de positieve overstap ervaring naar elektrisch koken. Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

D.M. 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Deze kookplaat is veel sneller dan gas. Even wennen aan de knoppen en het geluid, maar ik sta verbaasd over de snelheid .Heb deze inductiekookplaat nu 2 weken en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**o@g**l.com 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Even wennen aan het koken op inductie na altijd gas gebruikt te hebben. Werkt goed en snel, eten is zo klaar en makkelijk schoon te maken. Wil eigenlijk niet meer anders!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**k@h**l.com 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede tweepits inductie-kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
goed product en makkelijk te bedienen en schoon te houden.Maskt ook weinig geluid

Pluspunten

  • wienig geluid
  • makkelijk onderhoud van het glas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de kookplaat.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Martin 23-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed alternatief voor op gas koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Gekocht ivm met bezuinigen op gas. Nog geen minuut spijt van gehad. Warmt snel op en is prima te regelen. Gas gebruiken we haast niet meer. Hadden wel het geluk dat de aanwezige pannen al geschikt waren voor inductie. Kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Makkelijk in te regelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Martin,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en je geen spijt hebt van deze keuzen. Het doet ons goed dat je deze kookplaat aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Nathalie 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Van het gas afgegaan. Voor het eerst op inductie. Was er huiverig voor en moet ook wel wennen, maar stukken beter dan elektrisch van mijn moeder. Daar kan ik niet aan wennen. Deze Inductieplaat wordt heel snel warm en is goed te regelen. Twee kookzones meer heb ik zelf helemaal niet nodig, dus lekkere ruimte winst in de keuken. Ook mooi dat ik mijn huidige stopcontact gewoon kan blijven gebruiken anders was koken op inductie voor mij nog niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste Nathalie,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Overstappen van gas naar inductie, dat is inderdaad even wennen!
Fijn dat het tot nu toe zo goed bevalt.
En natuurlijk ideaal aan deze kookplaat is de ruimte die je overhoudt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**r@g**l.com 19-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Vooral het gebruik van mijn koekenpan is een vooruitgang vergeleken met koken op gas. Voorheen waren mijn kwaliteits- koekenpannen binnen een jaar in het centrum van de pan verbrand en versleten door de gasvlam. Met inductie is de hitte veel meer verdeelt over de hele bodem tijdens het koken. Een nadeel vind ik het nadrukkelijk aanwezige geluid van de ventilatoren bij koken opinductie. Ik weet niet of andere kooktoestellen dit ook in deze mate hebben
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review achter te laten.
Fijn dat het koken op inductie zo goed bevalt.
Een gasvlam geeft inderdaad op den duur wat schade aan de pannen, bij inductie heb je hier geen last van.
De ventilatoren zijn belangrijk om de kookplaat te koelen tijdens het gebruik, iedere inductiekookplaat heeft koeling nodig van de elektrische onderdelen voor een goede werking.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 15-09-2022
  • Product gekocht

Elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Mooie apparaat, Elegant, slim ,Goed prise
Hoog kwaliteit, Veilig voor kinder
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beschrijving van de KIV12ZIL Hartelijk dank voor de mooie woorden en de maximale reviewscore! Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**s@z**o.nl 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima product, werkt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Nu voor de eerste keer ermee gekookt!
Ben er nu al zo blij mee!
Verwarmt heel snel de pan.

Pluspunten

  • Verwarmt snel
  • Veiligheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat je zo blij bent met de kookplaat. Klant blij, wij blij! Bedankt voor de enthousiaste review met maximale score.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Zaamslag 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluitje van een cent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Vandaag de inductiekookplaat voor het eerst gebruikt. De instructies waren duidelijk en zelfs voor een digibeet als ik was het een fluitje van een cent om vertrouwd te raken met dit hedendaagse kooktoestel. Omdat het na één dag moeilijk is om een tien uit te delen, zal Etna het moeten doen met een negen. Lof voor dit apparaat van Nederlandse bodem!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Voor die 9 doen wij het graag hoor! Wij zijn heel blij met deze mooie feedback en reviewscore. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan al jouw wensen voldoet.

Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Demonseye 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De nieuwe manier van koken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Mooi product wat makkelijk te gebruiken is. Neemt niet veel plaats in in de keuken en is anders goed te verplaatsen. Koken gaat nu makkelijker maar vooral ook sneller. Een goede aankoop. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • weinig ruimte nodig
  • eenvoudige bediening
  • koken gaat nu sneller en dus goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste Demonseye,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Natuurlijk zijn wij erg blij met zo'n mooie reviewscore én het feit dat jij zo tevreden bent over de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k**e@g**l.com 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Vanwege de hoge gasprijzen deze 2 pits 1 fase kookplaat gekocht als zolang vervanging voor het gasfornuis. Ik moet zeggen top. Het warmt snel de pan en het eten.Is ook makkelijk schoon te houden. Makkelijk neer te zetten en aan te sluiten met een normale stekker (1fase).

Pluspunten

  • eten snel warm
  • makkelijk schoon te houden
  • automatische pan detectie
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog geen
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat u voor Etna heeft gekozen bij de aanschaf van een inductiekookplaat. Fijn dat het gebruik en onderhoud ook goed bevallen.
Wij wensen je nog veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**m@o**t.nl 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor inductie koken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Mooi produkt en een genot om mee te werken. De bediening is zeer eenvoudig. Wel even wennen aan de snelheid waarmee het koken nu gaat. De smaak van mijn steak is nu ook veel beter.
Zelfs de pannen voor deze manier van koken zijn makkelijker te reinigen.
Zeer zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Begint na het koken soms spontaan te ventleren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
De eenvoudige bediening, het mooie design en natuurlijk het eenvoudige onderhoud bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**l@s**t.be 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooi en goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Mooi ogend product, werkt perfect, doet wat het moet doen en is eenvoudig in gebruik. Je krijgt ook 5 jaar garantie na registratie. Ben heel tevreden met dit product.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Doet zijn werk snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, de gebruiksvriendelijkheid en onze garantievoorwaarden. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Heidi 08-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Glad.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

10,0
Ik heb de ETNA KIV12ZIL gekocht en ik vind het een heel goed Inductie kook plaat. IPV gas, liever op electriek. Het is makkelijk te schoonmaken en fijn om te koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Heidi,

Een 10! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Fijn om te lezen dat de Plug & Cook kookplaat zo goed bevalt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden klant.

Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Arno Grünewald 06-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn gasvrij koken voor een zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Op zoek naar mogelijkheden om zo min mogelijk gas te gebruiken, zonder de electriciteitsrekening te laten ontploffen, kwamen wij uit bij de ETNA KIV12ZIL.
Inductie is de meest efficiënte en snelle manier van koken, en € 139 is voor een inductiekookstel met 5 jaar garantie geen geld.
Wij hebben de gaskraan van ons gasfornuis dichtgedraaid, en de ETNA KIV12ZIL bovenop de glazen klep gezet.
Let er bij gebruik op dat je geen andere grootverbruikers (waterkoker, oven, koffiezetapparaat) op dezelfde groep aan hebt staan.
Mocht je, zoals wij, een verlengsnoer nodig hebben, neem er dan een van voldoende capaciteit.
3x1.5 mm2 minimaal, die van ons is 3x2.5 mm2.
De ventilator is wat lawaaiig, en een lekgootje rondom ware bij overkoken prettig geweest, maar voor de prijs is de ETNA KIV12ZIL een wel heel laagdrempelige entree tot de fijnste manier van koken.

Pluspunten

  • inductie (snel, koel en zuinig)
  • gasverbruik 0
  • makkelijk schoon te maken (bakt niet aan)

Minpunten

  • lawaaige ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-09-2022

Beste Arno,

Dank je wel voor deze review. Wat goed te lezen dat je voor een inductiekookplaat van ETNA hebt gekozen om het gasgebruik te verminderen. Leuk ook dat je aangeeft dat koken op inductie de fijnste manier van koken is. Wij wensen je natuurlijk heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Chantal
Webcare ETNA

Reageer

m**y@v**l.nl 03-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

9,0
Super-apparaat voor een gunstige prijs!
Zit er strak uit en eenvoudige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**5@h**l.com 03-09-2022
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV12ZIL

Algemene score

8,0
Na twee andere kookplaten die niet bevielen , kreeg ik een tip om de Etna te proberen.
Bevalt uitstekend, mooie uitvoering, zeer aan te bevelen.
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dat was een fijne tip! Zeker na zoveel pech met de vorige kookplaten.
Wij zijn blij dat de ETNA kookplaat jou zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

C**m@z**o.nl 01-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Beval heel goed Zeer tevreden maak weinig geluid Heel snel warm Heel veel sneller als oppas Dus bespaar op gasrekening Daarom heb ik het gekocht
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Wat fijn om te lezen dat jij tevreden bent over het geluidsniveau en de snelheid van het koken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Clunk 04-09-2022

"Heel veel sneller als oppas" ???
Goed te lezen dat de plaat weinig geluid maakt, dat is de meest gehoorde klacht bij inductieplaten.
Mijn Inventum was ook heel lawaaiig (ventilatorgeluid), dus ik zoek nu een rustigere.
Maar wat betekent "Heel veel sneller als oppas" ?

Reageer

Toon meer reviews