Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, blauw - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, blauw
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Ingebouwd display
Ja
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cori 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Prima prijs voor een modern apparaat. Zelfs een timer. Onze gasten zullen er blij mee zijn.
Logeerboerderijtje De Rietkap

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

tomdoelie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk te bedienen, zet lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
deze koffiezetter heeft een mooi design, is makkelijk te in gebruik, de timer die er op zit is ook fijn, want als s"morgens opstaat
heb je een heerlijk kopje koffie, het klokje wat er op zit is ook handig, je altijd zien hoe laat het is, het maatschepje aan de zijkant, geïntrigeerd van het apparaat, en ook handig het snoer is aan de onderkant, makkelijk in te korten, ik ben er heel blij mee, en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk in gebruik
  • klokje
  • het maatschepje aan de zijkant
  • het snoer in te korten aan de onderkant

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie warme koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
goed koffiezetapparaat voor een mooie prijs. de koffie is lekker warm en goed van smaak. en wat ook heel fijn is dat er een timer opzit. kan ik hem 's avonds mooi klaar zetten, en als ik uit bed kom! dan is de koffie gereed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvD 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp....

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en handig in gebruik. Zet de koffie zoals het hoort!
Nadeel vind ik de tijd van afslaan tekort. 40 minuten bij een volle pot is niet voldoende en als je er geen erg in heb kom je met lauwe koffie te zitten. Dit vinden we het enige minpuntje....

Pluspunten

  • Mooi
  • Timer
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Afslag na 40 minuten is tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonya-anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Mijn oude koffiezetter weggegeven en ik wilde weer een nieuwe Russel Hobbs omdat de vorige goed beviel en door de goede service van de fabrikant toen mijn kan kapot was gevallen. Mooie moderne vormgeving en goede koffie.

Pluspunten

  • Koffie is goed
  • Service van Russel Hobbs
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, overzichtelijk en mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

10,0
Mooie retro look, mooi ontwerp en makkelijk te bedienen. De 10€ cashback actie tm 06-01-2019 is ook leuk.

Pluspunten

  • Goede prijs (cashback)
  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen. Zet goede koffie

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Koffiezetter nodig op de bouwplaats. Dan is het fijn als de koffie snel klaar is. En ook voor veel personen tegelijkertijd. Loopt snel door. Pittig van smaak, goede sterke koffie. Straf bakkie. Mooi apparaat om te zien ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 12-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn en mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Fijn koffiezetapparaat met een timer. Zet lekkere koffie en makkelijk in gebruik. Hij ziet er ook nog leuk uit in de keuken maart mijn rode Russell Hobbs waterkoker.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk pieter 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

net gekocht en zet heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
ziet er goed uit met dat rode kleurtje van het koffiefilter bakje en zet echt hete koffie dus goed van temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tiny 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vormgeving, display, gebruikers gemak en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik heb goede ervaringen met het merk Russell Hobbs, Zocht een mooi vormgegeven koffiezetapperaat die makkelijk is in gebruik en lekkere koffie kan maken. Dit artikel voldoet aan al mijn wensen en daarnaast een mooie aankoop prijs

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruikersgemak
  • voldoet aan al mijn wensen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

APK 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Zeer mooie en deugdelijke koffiezetapparaat en geeft heerlijke warme/hete koffie. Heel eenvoudig te bedienen, zelf geen handleiding nodig gehad

Pluspunten

  • Zet er mooi uit
  • Deugdelijk apparaat
  • Hete koffie
  • Zeer snel een kopje koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Optimale koffiesmaak in een gekleurd jasje

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Door de rode accenten is dit koffiezetapparaat een eyecatcher, zeker binnen deze prijsklasse.
Het wirltech systeem zorgt er voor dat het water dit alleen in het midden op de filterkoffie drupt, maar verdeeld over meerdere plaatsen. Smaak van de koffie wordt zo nog extra benut!
Beschikt tevens over een timer en schakelt automatisch uit.

Pluspunten

  • kleurstelling
  • automatische uitschakeling/ timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia gunterman 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Ik vond dit een heel mooi produkt met een modern uiterlijk, leuk. En het werkt perfekt.
Goede aankoop geweest

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Prijs

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
De koffiezetter ziet er mooi uit met de zwart en rood combinatie, de koffiezetter is erg degelijk uitgevoerd, de koffiezetter is niet luidruchtig, de koffiezetter doet wat het moet doen, de koffiezetter heeft lekkere hete koffie.

Pluspunten

  • lekker heet
  • mooi design

Minpunten

  • koffiegeur komt niet goed vrij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marzougui 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Marzougui

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik koffie is snel klaar , de design van de apparaat is geweldig conclusie top product👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jaja

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Prima aankoop lekker warme koffie mooi design en eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Ik heb dit koffiezetapparaat vooral aangeschaft vanwege het mooie design. Het apparaat is echter ook gebruiksvriendelijk. Anders dan mijn vorige apparaat kun je ook op het apparaat goed aflezen hoeveel water er in zet. EN je kunt er goede koffie mee zetten.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ali 01-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
De filter is nieuwe technologie en ik vind de scherm leuk.mijn eerste koffie was heerljjk. Ik beveel dit product aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jamal 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

coffee maker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
This is a handy filter coffee maker with bright colors that jazz up your kitchen. I like that it has a timer and a coffee spoon with it. It was delivered on time. I am very happy with it.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews