Philips HD6592 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes tegelijk
2 kopjes tegelijk
Koffie soort(en)
cappuccino
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Domien 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

Pluspunten

  • switchfunctie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • veel plastic (hoewel het degelijk is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daniellevw2 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

Pluspunten

  • niet veel ruimte in beslag in de keuken
  • pads en filter koffie

Minpunten

  • water reservoir had iets grote gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

snel wisselen tussen kopje of kan koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

Pluspunten

  • snel wisselen
  • mooi design

Minpunten

  • makt het geluid van een senseo
  • water reservoir mocht groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wietske F 02-01-2021

Veelzijdig

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
De eerste begaf het na bijna 4 jaar intensief gebruik. Leuk aan deze nieuwe versie is de extra mogelijkheid voor het maken van een espresso.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LuGus 22-12-2020

Praktisch en elegant combi koffietoestel

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Mooi toestel, wel even wennen aan de lengte van het toestel en de kleinere koffiekan.
Combinatie van koffiefilter en senseo in één apparaat is handig en bespaart plaats.
Koffie is goed heet en blijft zo een tijd in de koffiekan. Handig afneembare waterkan.
Grootste nadeel is het lawaai bij het koffiezetten. Ontkalken is voor de eerste keer een ingewikkelde procedure, zal wel wennen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RobVe 10-12-2020

Mooi apparaat, gemakkelijk te bedien

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik heb de switch pad nu ongeveer 2 maanden in mijn bezit. Het apparaat werkt uitstekend, is makkelijk te bedienen en ziet er goed uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Douma 10-11-2020
  • Product gekocht

Lijkt handig dan dat het is

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik dacht dat het een handig koffieapparaat zou zijn...
Kom er tijdens gebruik achter dat er veel handelingen moeten gebeuren voor switchen en je hebt dan losse onderdelen naast je apparaat.
Toch denk ik dat er verbeterpunten zijn aan dit apparaat zodat je niks hoeft los te halen en losse onderdelen hebt bij de switch.
Dan zou ik het een ieder aanraden!

Pluspunten

  • Mooi disign en smal

Minpunten

  • Veel losse attributen
  • Veel handelingen om te switchen
  • Veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DAN 70 08-11-2020

Très efficace...mais..

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Pratique efficace tout ce qu'on attend d'une bonne cafetière de plus Senseo en supplément .Cependant comme je l'ai déjà signaler sur site, un bruit vraiment trop important pour la cafetière. Deuxièmement après quelques semaines SEULEMENT d'utilisation, voilà que le détartrage s'annonce DÉJÀ. Et comme il se doit un troisièmement, c'est que lors de la préparation du café, cafetière, après l'arrêt et lorsque l'on retire la cafetière avec son filtre et couvercle au dessus de plus qu'on doit soulever pour retirer le filtre usagé ….beaucoup trop d'eau s'y trouve ...impossible de ne pas en mettre à coté, sur la table en l'occurrence et ce avant de déposer ce filtre sur le support prévu. A moins d'être très, très prudent et précautionneux avant de le déposer !!! Le matin après réveil c'est embêtant !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Louis Timmers 06-10-2020

Degelijk, goed werkend product zonder meer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Het toestel doet wat het moet doen zonder meer. Het reinigen van het gedeelte waar het padje geplaatst wordt is minder handig dan bij de eerste generatie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Axor 24-08-2020

Prima koffiezetter

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Omdat je zowel met pads als “ gewoon ” koffie kan zetten is het al een uniek apparaat, bovendien kan je in de pad-functie je koffie extra krijgen door het knopje 2x achterelkaar in te drukken ! Voldoet mij , als alleen staande, super goed !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Christel1973 16-08-2020

Excellent

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Que ce soit les enfants pour un cacao le matin, nous pour un café rapide ou encore un percolateur, tout le monde est heureux à la maison.

Design parfait. Simple d'utilisation et d'entretien.

Je recommande vivement !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

janelke 15-07-2020

handig en mooi

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat, alleen twee kopjes tegelijk moet je bij blijven want de een loopt erg langzaam vol en dan moet je wisselen. Verder een perfect apparaat handig in gebruik en mooi op te zien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Philyrose 02-07-2020

Le produit donne entière satisfaction !

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Nous-mêmes avons choisi ce modèle « switch » car selon nos occupations du matin ou de la journée, nous passons d’un système à l’autre très facilement.
Nous recommandons ce modèle pour son double usage.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

de Werdt 01-07-2020

Een handig apparaat met enkele min punten.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat laat zich tijdens gebruik goed horen.
De thermokan is voor het warm houden een beetje onder de maat en knoeit zéér snel bij het inschenken.
Het apparaat op zich werkt uitstekend en zet lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andre 03-05-2020
  • Product gekocht

Goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine bij blokker besteld,en in huis meteen koffie gezet,wat een fijn apparaat is dat,goeie warme koffie,en met een kan koffie gaat ook goed,lekker warm en vers,en met de thermoskan inschenken gaat goed zonder te knoeien etc.
Ik zou zeggen kopen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Schakelt meteen uit naar koffie zetten
  • Zeer mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damiaan P. 24-04-2020

Rdelijk goed

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

4,0
Als je vier tassen koffie maakt dan is de eerste warm. Daarna wordt de koffie koud en moet je bijwarmen in de microgolfoven. De thermos houdt niet voldoende warm.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

j wijering 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapparaat HD 65

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

4,0
Het apparaat is een miskoop ten eerste vanwege het minuten lange irritante lawaai tijdens het koffiezetten in kan . Ten tweede is de koffie niet warm . We gaan op zoek naar een betere versie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dave1001 26-01-2020

Ook gewone koffie mee te maken

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Deze switch is echt geweldig.Nu kan ik kiezen uit pads of gewone filter koffie.En ook is de bijgeleverde kan een uitkomst.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews