Philips Viva Café HD6563 wit - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Café HD6563 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 07-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie maar ontkalken is een ramp

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

6,0
De beschrijving hoe te ontkalken is een ramp! Of je krijgt een filmpje voorgeschoteld of je krijgt een serie plaatjes te zien, of je heb het geluk een beschrijvende handleiding te vinden.
Maar zelfs de beschrijvende handleiding is zeer summier en onduidelijk wat er tussendoor moet gebeuren, wat zijn de verschijnselen, zoals knipperende lampjes.
Ik vind het nog steeds jammer dat m'n Princess pad-machine het begeven heeft!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mestreech 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed begin van de ochtend

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Zeer fijn koffiezetapparaat! wil je ff een pittiger bakje koffie druk je 2 keer op het knopje. Mijn dag kan niet beter beginnen dan met een lekker vers bakje Senseo.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rouches 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Klassieker in eigentijds jasje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 groen

Algemene score

9,0
Bijzonder mooie update van het intussen wel bekende senseo-apparaat. Maar uiteraard is er meer veranderd dan zuiver het estetische en zijn aantal bijzonder leuke veranderingen aangebracht. Zo is er nu de mogelijkheid te kiezen voor de intensiteit van de koffie, kan je makkelijk met een grotere tas weg door handig verstelbare koffietuit en werd ook aan veiligheid gedacht met automatisch uitschakelen na 30 minuten. Ook is het toestel voorzien van duidelijk zichtbaar verklikkerslampje dat signaal geeft wanneer het toestel ontkalkingsbeurt dient te krijgen. Kortom, behoorlijk veel verbeteringen voor een handig-in-gebruik toestel dat best aanrader is voor een snelle, kwaliteitsvolle koffie. Aandachtspuntje voor de producent blijft aanwezigheid van water op padje na gebruik.

Pluspunten

  • Keuze intensiteit van de koffie
  • Verstelbare koffietuit
  • Handig ontkalkingslampje
  • Schakelt automatisch uit na 30 minuten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kammie 22-07-2021

Apparaat met meer mogelijkheden

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, dat sowieso, maar wat ik fijn vind aan dit apparaat is dat je de koffie-intensiteit kunt instellen. Om die reden heb ik dit apparaat gekocht. En ik vind de kleur mooi. Het oog wil ook wat!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Snelle Ellie 17-06-2021

Makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De Senseo is makkelijk te installeren en direct te gebruiken. De koffie wordt op deze wijze goed gewaardeerd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Benji2021 16-06-2021

Senseo koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Hie bevalt prima elke morgen lekker een bakkie koffie nu hoef je geen volle bak te zetten maar heb je direct een bakje koffie direct klaar en naar je sterkte of smaak
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mevrouw Jansen 26-05-2021

erg lawaaiig

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

6,0
Het plaatje waarop je je kopje zet trilt weg zodat niet alle koffie in je kopje komt, je moet er dus bij blijven staan, niet zo handig.
Verder zoals ik gewend ben prima koffie, lekker warm en de witte kleur staat mooi in mijn nieuwe keuken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Grubb 16-05-2021

Viva de Senseo

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De koffie uit deze machine heeft een constante smaak. Jammer dat het reservoir kleiner is dan van mijn vorige machine. Voelt ook lichter aan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

cool27 06-05-2021

appareil de qualité

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Facilité d'utilisation. Café de qualité pour une tasse journalière ou pour un invité de dernière minute. Construction robuste et de bonne qualité;
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nonnogus 30-03-2021

Ma 1ère commande sur ce site ...

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Excellents résultats ... J'ai acheté des "Pad" ... Classic ...Strong ... Extra Strong ...
Très content des 3
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Barista I.O. 01-02-2021

Heerlijke extra mogelijkheden

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het is even wennen aan het geluid van de koffieboosttechnologie maar maakt de koffie wel krachtiger van smaak. De extra mogelijkheid om espresso te maken (met speciale espresso pads) maakt het apparaat een aanwinst voor ons huishouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karmenchu 09-01-2021

Voor af en toe een snel kopje koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Normaal drink ik graag een vers gezet kopje koffie, maar soms heb ik weinig tijd en dan komt de Senseo goed uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Susi T 08-01-2021

Het is een geweldig product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De formgeving is super en gemakkelijk te bedienen ook is er rekening gehouden met verschillende maten kopjes en vooral je kunt er ook kleine beetjes Koffie mee maken met deze senseo
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Iris1 07-01-2021

Heerlijke goed warme/hete koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het waterreservoir zou wat groter mogen. Het rekje waar de kopjes op staan trilt waardoor het apparaat meer herrie maakt dan voorgaande modellen. De knopjes voelen wat budget aan.
De koffie is goed warm/heet wat ik een pre vind ten opzichte van vorige modellen.
Als je hem aan zet, kan je alvast 1 of 2 kopjes indrukken in plaats van wachten tot hij opgewarmd is en dan pas kunnen drukken op 1 of 2 kopjes. Hierbij moet wel opgelet worden dat je niet per abuis 2x op hetzelfde knopje drukt anders heb je een "Haags bakje"/ expresso wat overigens een leuke bijkomstigheid is van dit apparaat dat je ook expresse er mee kan zetten.
De kleur is echt brandweer rood en staat leuk bij Wesco producten die in dezelfde kleur zijn als dit koffie apparaat.
Fijn dat er een antikalk indicator is ingebouwd. Ik ben erg tevreden met het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dimi60 05-01-2021

Senseo Viva Café

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Prima apparaat en makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie en veel keus in smaken. Gebruik de Senseo koffieapparaten al jaren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Liet 14-12-2020

Goed apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het product is prima, alleen raar dat het kalk lampje al in de tweede week van gebruik gaat branden, zo hard is het water hier niet. Was bij de vorige ook het probleem, en na reinigen met het speciale middel bleef het lampje ook gewoon branden. Is dit een Senseo probleem, nl. al van meer mensen gehoord.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RC1981 05-12-2020

Prettig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Fijn apparaat. Prettig dat de schenktuit in hoogte verstelbaar is,voor grotere bekers/mokken. Waterreservoir had problemen. Nieuwe opgestuurd, probleem weg
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Co 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 zwart

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik, heerlijke koffie met een mooie cremelaag. Ook espresso is nu mogelijk. Wij willen niet anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Jansen 10-09-2020

Perfect apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Het is m'n 3e senseo al. Ze worden steeds beter. Nu weer een nieuwtje erop. Apparaat aanzetten en meteen op de knop voor 1 kopje duwen. Is hij opgewarmt dan geeft hij meteen koffie. Leuk nieuwtje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 29-07-2020

Heerlijke koffiesmaak

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De crema plus-technologie geeft een extra cachet aan uw koffie.
Door de koffieboosttechnologie moet je niet staan wachten naast je apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews