Philips Original HD6554 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lida68 17-04-2018

Dit product heeft goede eigenschappen

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Is een goed apparaat alleen jammer dat je geen gebruik kan maken van andere pads dan die van Senseo.
Met andere pads krijg je een half kopje koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jo41 16-05-2019

geknoei met gebruikte pad

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

4,0
Er blijft veel water op de pad liggen na gebruik. Dit deed hij vanaf nieuwstaat, dus geen gevolg van niet ontkalken.
Gevolg veel koffiegeknoei in de keuken bij het verwijderen van de gebruikte pad. Ik heb in de laatste 20 jaar al veel van deze apparaten gehad en geen deed dit ooit. Het kopje wordt wel goed gevuld dus dat is het ook niet
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Daphne25 02-01-2019

Lekkere koffie, makkelijk te maken

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede Senseo in ong, 20 jaar? Heel lekker, makkelijk te maken en zo klaar! Prima product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Plsmit 01-08-2018

Goed maar niet perfect

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

6,0
Bij mijn vorige koffiepad machine kon ik met een schuif de grote van mijn koffiekop instellen.
Bij deze moet ik eerst 1 keer drukken daarna 2 keer drukken om mijn koffiekop te vullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Loedie 22-06-2018

topproduct

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Dit Senseoappaaraat is een super heerlijke kofiemachine voor iedereen, dit ook omdat als de ene een sterk bakkie wilt kan dit maar ook een normale bak kan hiermee , wij zijn echt ontzettend blij met deze super Senseo , en mensen twijfel niet want ze zijn er diverse uitvoeringen en kleuren , en wij vinden dit een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

miemiep 16-03-2018

Prima product!

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
De Senseo is een zaligheid om te gebruiken. Top product! Ik ben vooral heel tevreden over de marketingwerking van Philips. Ik zond een vraag en kreeg heel snel een vriendelijk en volledig antwoord. Dank u!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

CJ 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Binnen een ommezien een lekker bakje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
De wat laatdunkende meningen over de kwaliteit van Senseo koffie deel ik niet. Het is niet hetzelfde als Nespresso, maar is dat erg? Voor een relatief lage prijs heb je een prima bakje en ik ben er ronduit tevreden over. Ik neem wel de sterker gebrande variant van koffiepads.

Pluspunten

  • Gemak
  • Relatief goedkoop koffiedrinken

Minpunten

  • De koffie is niet zo heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cheweyke 08-12-2017

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
De senseo is erg handig in gebruik, je hebt snel een lekkere koffie klaar.
Het is niet eenvoudig om een grotere tas te vinden die er ook effectief onder past.
De vernieuwde senseo maakt minder geluid als de vorige versie en schuimt beter af.
Het design is niet erg vernieuwd maar de kleine details vind ik wel beter. Jammer dat het metalen plaatje nu plastic is geworden.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Yvette 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Senseo apparaat. Na 5 jaar een bonenmachine te hebben gehad, verwachte ik dat het wennen was om Senseo te drinken. Maar de smaak is prima, een bakkie is snel gezet en de temperatuur is veel hoger van de koffie uit mijn Saeco bonen automaat. Daarom ben ik erg blij met deze koffie automaat

Pluspunten

  • Snelle koffie
  • Goede smaak
  • Lekker heete koffie

Minpunten

  • Klein water reservior

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cillatje 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
De overstap gemaakt van dolce gusto naar Senseo, ten eerste staat hij prachtig op het aanrecht. Ik ben ook zeer tevreden over de snelheid van een kopje koffie en het minimale geluid wat hij maakt.

Pluspunten

  • prijs
  • koffiesmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DebVM 01-12-2017

Degelijk product, weinig vernieuwend

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Ik vind dit een degelijke koffiemachine. Het toestel werkt goed. Het design blijft mooi en het toestel is niet te groot. De nieuwe opties vind ik echter weinig vernieuwend.
Jammer dat het plaatje op het opvangbakje niet meer in metaal is maar nu in plastic.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Blaatschaap 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design en snel koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
De dieprode kleur van het apparaat staat erg mooi in de keuken. De senseo is erg licht en ook gemakkelijk aan de kant te schuiven wanneer je wat plaats nodig hebt in een kleine keuken. De koffie is snel gezet en is heter dan de senseo uit mijn (heel) oude variant. De keuze voor sterkte is gemakkelijk toe te passen. Alle onderdelen gaan gemakkelijk schoon in de vaatwasser.
Wat ik nog mis is n signaal wanneer het tijd is om te ontkalken.

Pluspunten

  • kleur
  • gewicht
  • gemakkelijk reinigen
  • keuze in sterktes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hayat007 30-11-2017

Prachtig exemplaar

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Heel makkelijk in gebruik en onderhoud. Blue Hush color is uniek in kleur en staat perfect in onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Magsss 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Ik mocht de Senseo testen ik ben super tevreden over het apparaat en de heerlijke koffie die in een handomdraai klaar is ik blijf Senseo koffie drinken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nzztzz 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verbeterd

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Verbeterde smaak,Hete koffie,Mogelijkheid voor sterke koffie,Snel gezet
Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dorhe 29-11-2017

Mooi en degelijk toestel

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Wij vinden het Senseo toestel perfect! Met de pads kan je snel wisselen in smaak en is er dus koffie naar ieders wens!
De rode kleur van het toestel is heel mooi.
Het toestel is makkelijk in gebruik, de koffie snel klaar.
Philips en Senseo doen wat moet! Degelijke toestellen met goede kwaliteit en dus tevreden klanten!
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Demelza 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om naar te kijken.
Maakt heel snel een kop koffie
Het instellen van de intensiteit van de kop koffie is zeker een pluspunt.
Ik raad het aan

Pluspunten

  • Snelle kop koffie
  • Intensiteit zelf in te stellen

Minpunten

  • Waterreservoir is klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rossiefan 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Super apparaat waar heerlijke koffie uit komt. Voor in de ochtend een lekkere espresso om mee wakker te worden en voor de rest van de dag lekkere bakkie koffie wanneer ik wil.
Super!!

Pluspunten

  • Verschillende sterktes
  • Eenvoudig te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CinBo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk in gebruik voor een snel bakje koffie.
Mooi apparaat, in fijne kleur.
Goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisa83 29-11-2017

ok

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

6,0
Ik vindt dat het te lang duurt voor dat het water opgewarmd is.Bij mijn vorig model ging dit veel sneller.
Voor de rest vindt ik ze wel ok.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Toon meer reviews