Philips Original HD6554 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo41 16-05-2019

geknoei met gebruikte pad

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

4,0
Er blijft veel water op de pad liggen na gebruik. Dit deed hij vanaf nieuwstaat, dus geen gevolg van niet ontkalken.
Gevolg veel koffiegeknoei in de keuken bij het verwijderen van de gebruikte pad. Ik heb in de laatste 20 jaar al veel van deze apparaten gehad en geen deed dit ooit. Het kopje wordt wel goed gevuld dus dat is het ook niet
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

xoKH 05-07-2020

Niet erg blij mee.

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

4,0
De accesoires zijn van mindere kwaliteit, plastic ipv stevigere verchroomd plaatje voor het opvangbake, ligt daardoor erg los en onstabiel. Ook het handvat van de padhouder zit niet vast, bij het legen van de pads komt het handvat los.
Heel jammer, want de koffie, zeker met het instellen van de sterktes, is prima.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ijzerman 13-06-2020

Mooi apparaat

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Hallo het is een mooie koffieapparaat maar jammer dat er een kleine watertank bij zit ben al aan het zoeken maar vind nog niets dat is jammer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Miekatoen 13-05-2020

Super koffieapparaat

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Reeds mijn derde toestel, gebruik het al sinds zijn beginjaren
Vind het nog altijd een super toestel, snel een kopje koffie en budget vriendelijk
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karin 06-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Na wat verwarring over de kleur/type toch maar besteld; prima apparaat alleen jammer dat hij niet waarschuwt wanneer er ontkalkt moet worden en het lekbakje al snel overstroomt omdat hij best lang nadruppelt. Verder prima koffie zeker als je anderhalf kopje maakt van 2 padjes!

Pluspunten

  • Leuke kleurtjes
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen waarschuwing ontkalken
  • blijft lang lekken als de koffie klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angelascorpio 05-02-2020

Grote bak heerlijke warme koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Senseo, hij heeft een nieuwe functie die mijn oude niet had. Je kunt ook halve kopjes maken. Ik pak elke ochtend een grote beker met een normaal bakkie en nog een halver erbij. Zodoende heb ik een lekkere grote bak koffie! Heerlijk wakker worden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

leesmama 16-01-2020

Ik geniet telkens weer van een goed kopje koffie.

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Het senseo apparaat zet in een korte tijd een perfect gebalenceerd kopje koffie. Ideaal voor een koffieliefhebber zoals ik. Alsook, bij onverwacht bezoek heb je vlug een kopje koffie gemaakt en je moet nooit nadenken over de juiste hoeveelheid koffie, een goede pak koffiepads in huis en je hebt altijd de perfecte koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Borduurster 14-01-2020

Het geeft heerlijke Cappucino!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Aan mijn familie, kinderen en kleinkinderen, ik vind dit model erg fijne en makkelijker te vullen dan het vierkante model.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Stampie 07-12-2019

Doet wat het moet doen

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik. Doet wat het moet doen. Het heeft geen overbodige functies die toch niet gebruikt worden.
Handig om snel een kopje koffie te zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 25-11-2019

kan niet meer zonder

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Ben op deze machine overgaan nadat de oude na zoveel jaren kuren begon te vertonen. Echte Philips kwaliteit de lichtere waterbak is aangenaam. Top machine hoewel de mijne wel blauw is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karin 19-10-2019
  • Product gekocht

capsules of pads?

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

5,0
Ik heb al enkele senseo machines met padjes versleten, nu ik aan een nieuwe toeben zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik zie steeds hetzelfde typenr. HD6554, de ene keer is het volgens de beschrijving een apparaat waarmee je zelf de sterkte in kan stellen, een 'koffiebooster' heeft en nu als klap op de vuurpijl blijkt het volgens de beschrijving hier om een apparaat voor capsules te gaan!?! Ik snap er niks meer van, ook bij Bol.com kon de klantenservice me niet uitleggen wat het verschil was tussen HD6554/30 of HD6554/31. Beiden zijn roze/violet, de beschrijvingen zijn bij veel winkels verschillend. Als beiden hetzelfde zijn -of niet- kan ik een keuze maken; het prijsverschil is enorm ook tussen de winkels onderling. Van 49,- tot 89,95 voor exact hetzelfde type én kleur: ik ben in de war..

Pluspunten

  • je kan er koffie mee zetten

Minpunten

  • onduidelijke beschrijving
  • geen idee wat het verschil is tussen de div. types

Reageer

Xtoff7 26-09-2019

Senseo permettant de réaliser des petits cafés

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Je recommande cette Senseo à tous les amateurs de bon café pour un prix abordable.
Elle remplace mon ancienne qui a vécu une dizaine d'années.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maurice001 09-08-2019

Senseo boven filterkoffie?

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Prettig in het gebruik en onderhoud.
Pas nu Senseo naast filterkoffie.
De Senseo geniet vaak de voorkeur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dre70 25-07-2019

Kopjes koffie zijn lekker.Ook het gebruik van de koffiekan.

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
bij gebruik van de pads voor bv cappuccino vind ik dat er veel water op de pad blijft staan.Ik zet deze dan op een kopje om verder uit te lekken.Dan volgt de crime om deze pads uit de zetter te halen.Valt er niet uit en zit erg vast.is dus steeds wel ff een geknoei.
Het gebruik van de koffiekan is ook een genot en gemakkelijk als je snel koffie wilt hebben voor meerdere mensen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Daphne25 02-01-2019

Lekkere koffie, makkelijk te maken

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede Senseo in ong, 20 jaar? Heel lekker, makkelijk te maken en zo klaar! Prima product.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Plsmit 01-08-2018

Goed maar niet perfect

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

6,0
Bij mijn vorige koffiepad machine kon ik met een schuif de grote van mijn koffiekop instellen.
Bij deze moet ik eerst 1 keer drukken daarna 2 keer drukken om mijn koffiekop te vullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Loedie 22-06-2018

topproduct

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Dit Senseoappaaraat is een super heerlijke kofiemachine voor iedereen, dit ook omdat als de ene een sterk bakkie wilt kan dit maar ook een normale bak kan hiermee , wij zijn echt ontzettend blij met deze super Senseo , en mensen twijfel niet want ze zijn er diverse uitvoeringen en kleuren , en wij vinden dit een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

lida68 17-04-2018

Dit product heeft goede eigenschappen

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Is een goed apparaat alleen jammer dat je geen gebruik kan maken van andere pads dan die van Senseo.
Met andere pads krijg je een half kopje koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

miemiep 16-03-2018

Prima product!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
De Senseo is een zaligheid om te gebruiken. Top product! Ik ben vooral heel tevreden over de marketingwerking van Philips. Ik zond een vraag en kreeg heel snel een vriendelijk en volledig antwoord. Dank u!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CJ 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Binnen een ommezien een lekker bakje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
De wat laatdunkende meningen over de kwaliteit van Senseo koffie deel ik niet. Het is niet hetzelfde als Nespresso, maar is dat erg? Voor een relatief lage prijs heb je een prima bakje en ik ben er ronduit tevreden over. Ik neem wel de sterker gebrande variant van koffiepads.

Pluspunten

  • Gemak
  • Relatief goedkoop koffiedrinken

Minpunten

  • De koffie is niet zo heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews