Philips Original HD6554 zwart - Reviews

Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 06-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Na wat verwarring over de kleur/type toch maar besteld; prima apparaat alleen jammer dat hij niet waarschuwt wanneer er ontkalkt moet worden en het lekbakje al snel overstroomt omdat hij best lang nadruppelt. Verder prima koffie zeker als je anderhalf kopje maakt van 2 padjes!

Pluspunten

  • Leuke kleurtjes
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen waarschuwing ontkalken
  • blijft lang lekken als de koffie klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Karin 19-10-2019
  • Product gekocht

capsules of pads?

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

5,0
Ik heb al enkele senseo machines met padjes versleten, nu ik aan een nieuwe toeben zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik zie steeds hetzelfde typenr. HD6554, de ene keer is het volgens de beschrijving een apparaat waarmee je zelf de sterkte in kan stellen, een 'koffiebooster' heeft en nu als klap op de vuurpijl blijkt het volgens de beschrijving hier om een apparaat voor capsules te gaan!?! Ik snap er niks meer van, ook bij Bol.com kon de klantenservice me niet uitleggen wat het verschil was tussen HD6554/30 of HD6554/31. Beiden zijn roze/violet, de beschrijvingen zijn bij veel winkels verschillend. Als beiden hetzelfde zijn -of niet- kan ik een keuze maken; het prijsverschil is enorm ook tussen de winkels onderling. Van 49,- tot 89,95 voor exact hetzelfde type én kleur: ik ben in de war..

Pluspunten

  • je kan er koffie mee zetten

Minpunten

  • onduidelijke beschrijving
  • geen idee wat het verschil is tussen de div. types

Reageer

Yvette 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Senseo apparaat. Na 5 jaar een bonenmachine te hebben gehad, verwachte ik dat het wennen was om Senseo te drinken. Maar de smaak is prima, een bakkie is snel gezet en de temperatuur is veel hoger van de koffie uit mijn Saeco bonen automaat. Daarom ben ik erg blij met deze koffie automaat

Pluspunten

  • Snelle koffie
  • Goede smaak
  • Lekker heete koffie

Minpunten

  • Klein water reservior

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magsss 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Ik mocht de Senseo testen ik ben super tevreden over het apparaat en de heerlijke koffie die in een handomdraai klaar is ik blijf Senseo koffie drinken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nzztzz 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verbeterd

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Verbeterde smaak,Hete koffie,Mogelijkheid voor sterke koffie,Snel gezet
Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Demelza 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om naar te kijken.
Maakt heel snel een kop koffie
Het instellen van de intensiteit van de kop koffie is zeker een pluspunt.
Ik raad het aan

Pluspunten

  • Snelle kop koffie
  • Intensiteit zelf in te stellen

Minpunten

  • Waterreservoir is klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raf13 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk apparaat met een mooie tijdloze uitstraling. Je hoeft de gebruiksaanwijzing niet eens te lezen. Handig dat je zelf kan kiezen of je een espresso wilt of een doorgaand kopje koffie. Wij zijn er content mee, hebben al jaren een Senseo en blijven altijd tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tisha 11 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, vooral lekker dat je de koffie sterkte meer kan laten worden door heet knopje 2x in te drukken. Ik ben fan

Pluspunten

  • Makkelijk bedienen
  • Lekkere sterkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskiaoss 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Erg mooie Senseo. Fijn dat je zelf kan beslissen of je een sterk bakkie wilt of een gewone.
Ook erg fijn dat je koffie snel klaar is.

Pluspunten

  • Koffie snel klaar
  • De sterkte naar eigen smaak instellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AngelBianca 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect voor een kleine koffiedrinker

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken valt mij direct het design op, niet veel veranderd in de afgelopen jaren maar door het glanzende effect op het materiaal misstaat het niet in de keuken. Bij het in gebruik nemen valt mij op dat lijkt alsof het reservoir niet helemaal naadloos aansluit, klein minpuntje maar niet storend verder.

Bij het in gebruik nemen van het apparaat zie ik direct een mooi laagje creme op de koffie, daar hou ik van! Groot pluspunt dus. Alleen is het jammer dat de sterke koffie enkel in 60 ml gezet kan worden. Het wisselen tussen een sterke koffie of een gewone koffie is heel makkelijk, net zoals het zetten van 1 kop koffie of 2 koppen koffie tegelijk. Het waterreservoir vind ik wel snel leeg gaan dus niet echt optimaal geschikt voor meerdere kopjes koffie achter elkaar te zetten. Maar ach, het reservoir is zo gevuld dus of dat nu echt een minpunt is... nee, vind ik van niet. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk apparaat voor een kleine koffie verbruiker.

Voor grote gezinnen zou ik hem iets minder snel aanraden maar voor een doorsnee gezin een prima apparaat

Pluspunten

  • creme laagje
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • waterreservoir klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vrouw34 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
De smaak is voller en intenser en de koffie is heter dan ik gewend ben van Senseo. Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!

Pluspunten

  • Vollere intensere smaak
  • Snel gezet
  • Hete koffie
  • Mogelijkheid voor sterke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LadyLuck 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en lekker, snel koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
Het apparaat heeft een mooi design en staat daardoor goed in de keuken zonder al te veel ruimte in te nemen. Water reservoir is ruim voldoende om meerdere kopjes na elkaar te zetten en is makkelijk hervult. Het crèmelaagje op de koffie wordt hier thuis ook erg gewaardeerd, ook de 2 sterktes mogelijk in de koffie en als laatste de mogelijkheid van helemaal wisselen van smaak door de vele verschillende pads verkrijgbaar.

Pluspunten

  • Snel
  • Lekker
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede bak hete koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

7,0
Ik ben een Nespresso drinker en mag dit apparaat testen. Het viel me absoluut niet tegen. De koffie is Lekker, goed warm en heeft een heerlijke schuimlaag. De sterkte is goed in te stellen met 1 of 2 keer op de knop drukken, erg gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader dus.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Michelle 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Snel en eenvoudig koffie zetten lukt prima met deze Senseo. Het apparaat is makkelijk in gebruik en zet lekkere koffie.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sassie007 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super Senseo

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Ik mocht dit product testen en ik word er zeker blij van. Heerlijke koffie, mooi design en binnen een handomdraai gezet

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Latifa Ghoudan 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Een lekker kopje koffie snel en envoudig gezet.

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit product een week aan het testen, het voldoet aan mijn eisen, wij drinken niet zoveel koffie thuis, dan is een Senseo apparaat een goede oplossing.

Pluspunten

  • Lekker
  • Snel
  • Veel keuze uit verschillende smaken (padjes)

Minpunten

  • Waterreservoir te klein
  • Max 2 kopje te gelijk zetten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Meles85 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
een vertrouwde buitenkant met een nieuwe binnenkant. Een mooi apparaat met nieuwe functies. Die naar mijn idee echt een meerwaarde hebben. Een lekker kopje koffie voor ieder wat wils. Ideaal dat je de sterkte nu kunt bepalen. Het perfecte cremelaagje maakt het af. Ik zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Geen doorn in het oog maar mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mugje023 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi werkend apparaat, snelle koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

9,0
Dit apparaat is prachtig om op mijn aanrecht te hebben staan. De crema laag is bij dit apparaat dikker dan bij vorige, en dat maakt de smaak ook lekkerder. De extra sterke koffie functie is ideaal voor 's morgens vroeg. En je hebt bijna geen geluid bij het zetten van koffie. Dit gaat ook sneller dan bij eerdere varianten.

Pluspunten

  • Dikkere cremalaag
  • Sneller gezette koffie
  • Mogelijkheid extra sterke koffie te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diaantje82 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Vernieuwde senseo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

10,0
De vernieuwde Senseo bevalt werkelijk prima! Door de ingebouwde boost knop kan je in een handomdraai voor een ieder zijn sterkte van koffie klaarmaken. Een lekkere sterkte bak of normale sterkte is zo te regelen. Wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooi apparaat om te zien
  • Makkelijk te reinigen
  • Meerdere opties voor sterkte keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasH 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk, keuze uit sterkte

Geschreven voor: Philips Original HD6554 zwart

Algemene score

8,0
Fijn dat er nu de keuze is uit sterkere koffie.
Verder het ouderwetse Senseo gemak, lekker snel en makkelijk.

Pluspunten

  • Sterkte kiezen
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews