Philips Original HD6554 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Philips Original HD6554
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CJ 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Binnen een ommezien een lekker bakje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wat laatdunkende meningen over de kwaliteit van Senseo koffie deel ik niet. Het is niet hetzelfde als Nespresso, maar is dat erg? Voor een relatief lage prijs heb je een prima bakje en ik ben er ronduit tevreden over. Ik neem wel de sterker gebrande variant van koffiepads.

Pluspunten

  • Gemak
  • Relatief goedkoop koffiedrinken

Minpunten

  • De koffie is niet zo heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Senseo apparaat. Na 5 jaar een bonenmachine te hebben gehad, verwachte ik dat het wennen was om Senseo te drinken. Maar de smaak is prima, een bakkie is snel gezet en de temperatuur is veel hoger van de koffie uit mijn Saeco bonen automaat. Daarom ben ik erg blij met deze koffie automaat

Pluspunten

  • Snelle koffie
  • Goede smaak
  • Lekker heete koffie

Minpunten

  • Klein water reservior

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cillatje 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De overstap gemaakt van dolce gusto naar Senseo, ten eerste staat hij prachtig op het aanrecht. Ik ben ook zeer tevreden over de snelheid van een kopje koffie en het minimale geluid wat hij maakt.

Pluspunten

  • prijs
  • koffiesmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cillatje 03-12-2017

Uiterst tevreden

Algemene score

10,0
Weer de overstap gemaakt naar Senseo en ik moet zeggen dat ik echt uitermate tevreden bent. De senseo is echt verbeterd en het uiterlijk ervan is nog veel mooier geworden. Staat top op het aanrecht
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Blaatschaap 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design en snel koffie

Algemene score

8,0
De dieprode kleur van het apparaat staat erg mooi in de keuken. De senseo is erg licht en ook gemakkelijk aan de kant te schuiven wanneer je wat plaats nodig hebt in een kleine keuken. De koffie is snel gezet en is heter dan de senseo uit mijn (heel) oude variant. De keuze voor sterkte is gemakkelijk toe te passen. Alle onderdelen gaan gemakkelijk schoon in de vaatwasser.
Wat ik nog mis is n signaal wanneer het tijd is om te ontkalken.

Pluspunten

  • kleur
  • gewicht
  • gemakkelijk reinigen
  • keuze in sterktes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Blaatschaap 30-11-2017

Gemakkelijk en snel koffie zetten.

Algemene score

8,0
Het eerste wat me opviel was het gewicht van het apparaat, dit was veel minder dan mijn oude Senseo. Ik heb de rode kleur gekozen, wat een erg mooie kleur is. Het Senseo-apparaat is een eyecatcher in de keuken. Koffie is gemakkelijk en snel te zetten en de keuze in sterkte is een veel gebruikte optie hier.
Alle onderdelen gaan gemakkelijk schoon in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Magsss 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik mocht de Senseo testen ik ben super tevreden over het apparaat en de heerlijke koffie die in een handomdraai klaar is ik blijf Senseo koffie drinken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nzztzz 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verbeterd

Algemene score

8,0
Verbeterde smaak,Hete koffie,Mogelijkheid voor sterke koffie,Snel gezet
Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nzztzz 29-11-2017

Betere smaak.

Algemene score

8,0
De smaak is beter van Senseo. Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Demelza 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om naar te kijken.
Maakt heel snel een kop koffie
Het instellen van de intensiteit van de kop koffie is zeker een pluspunt.
Ik raad het aan

Pluspunten

  • Snelle kop koffie
  • Intensiteit zelf in te stellen

Minpunten

  • Waterreservoir is klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rossiefan 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat waar heerlijke koffie uit komt. Voor in de ochtend een lekkere espresso om mee wakker te worden en voor de rest van de dag lekkere bakkie koffie wanneer ik wil.
Super!!

Pluspunten

  • Verschillende sterktes
  • Eenvoudig te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CinBo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk in gebruik voor een snel bakje koffie.
Mooi apparaat, in fijne kleur.
Goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

CinBo 29-11-2017

Perfect voor en snel bakkie

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, staat qua uiterlijk mooi in mijn keuken en werkt goed.
Echt een uitkomst voor als je even snel een bakje koffie wilt.
Makkelijk in gebruik en goed schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MarieClaire 29-11-2017

Prachtig!

Algemene score

10,0
Onwijs blij met mijn nieuwe Senseo! Ten eerste wat een prachtige kleur zeg! Het rood is echt een eyecather in mijn keuken. Mooi dat je mijn 1 extra druk op de knop je eigen sterkte van je koffie kunt bepalen. Het heeft wat weg van een espresso als je 1 keer extra drukt. Enigste minpunt is dat op mijn oude Senseo aangegeven werd wanneer ik het toestel moest ontkalken en dat mis ik hier wel
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Demelza 29-11-2017

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Mooie apparaat en design staat altijd wel mooi in de keuken
Hij is heel stil en maakt heel snel een kop koffie.
Wel een aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ireen83 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel gezet en goede smaak

Algemene score

8,0
Hij is nel opgewarmd, zo heb je snel een goed kop koffie.
Het is erg makkelijk om de intensiteit en hoeveelheid aan te passen.
Door twee pads te gebruiken voor 1 mok kun je hem lekker sterk maken of juist een grote mok zetten.
Ik vind de kleur rood ook erg mooi, en komt goed overeen met de fotos.
Al met al een prima machine met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Intensiteit makkelijk af te stellen
  • Mooie kleur en vormgeving

Minpunten

  • Stekker is wat kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bountie46 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb de vernieuwde Senseo mogen testen.
ben er zeer tevreden over.de machine is stiller en er komt een mooie cremalaag op je koffie.
verder is het zelf bepalen van de sterkte ideaal, voor ieder wat wils

Pluspunten

  • stiller
  • sterkte bepaling

Minpunten

  • dubbele druk op de knop voor sterke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bountie46 26-11-2017

lekkere koffie met goede crema laag

Algemene score

10,0
snel en lekkere koffie met goede crema laag.
ik heb dit apparaat mogen testen en ben er zeer tevreden over.
het apparaat is stiller en het water is vlug warm waardoor je snel een bakkie koffie hebt.
je kunt de sterkte zelf bepalen door een dubbele klik op de knop.
ik vind het apparaat een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Amanda dewi 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze senseo is makkelijk in gebruik omdat je met een extra druk op de knop ook makkelijk een espresso kunt maken zonder moeite.
Verder zoals altijd een mooie creme laag erop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amandadewi 24-11-2017

Werkt heel makkelijk

Algemene score

10,0
Via the insiders heb ik het genoegen om deze senseo te testen.
Hij is makkelijk in gebruik, doodat je met een extra druk op de knop ook makkelijk een espresso kunt maken zonder een speciaal apparaat er voor te hebben.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews