Philips Original HD6554 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Plsmit 01-08-2018

Goed maar niet perfect

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

6,0
Bij mijn vorige koffiepad machine kon ik met een schuif de grote van mijn koffiekop instellen.
Bij deze moet ik eerst 1 keer drukken daarna 2 keer drukken om mijn koffiekop te vullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Loedie 22-06-2018

topproduct

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Dit Senseoappaaraat is een super heerlijke kofiemachine voor iedereen, dit ook omdat als de ene een sterk bakkie wilt kan dit maar ook een normale bak kan hiermee , wij zijn echt ontzettend blij met deze super Senseo , en mensen twijfel niet want ze zijn er diverse uitvoeringen en kleuren , en wij vinden dit een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

lida68 17-04-2018

Dit product heeft goede eigenschappen

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Is een goed apparaat alleen jammer dat je geen gebruik kan maken van andere pads dan die van Senseo.
Met andere pads krijg je een half kopje koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

miemiep 16-03-2018

Prima product!

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
De Senseo is een zaligheid om te gebruiken. Top product! Ik ben vooral heel tevreden over de marketingwerking van Philips. Ik zond een vraag en kreeg heel snel een vriendelijk en volledig antwoord. Dank u!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

CJ 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Binnen een ommezien een lekker bakje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
De wat laatdunkende meningen over de kwaliteit van Senseo koffie deel ik niet. Het is niet hetzelfde als Nespresso, maar is dat erg? Voor een relatief lage prijs heb je een prima bakje en ik ben er ronduit tevreden over. Ik neem wel de sterker gebrande variant van koffiepads.

Pluspunten

  • Gemak
  • Relatief goedkoop koffiedrinken

Minpunten

  • De koffie is niet zo heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Senseo apparaat. Na 5 jaar een bonenmachine te hebben gehad, verwachte ik dat het wennen was om Senseo te drinken. Maar de smaak is prima, een bakkie is snel gezet en de temperatuur is veel hoger van de koffie uit mijn Saeco bonen automaat. Daarom ben ik erg blij met deze koffie automaat

Pluspunten

  • Snelle koffie
  • Goede smaak
  • Lekker heete koffie

Minpunten

  • Klein water reservior

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cillatje 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
De overstap gemaakt van dolce gusto naar Senseo, ten eerste staat hij prachtig op het aanrecht. Ik ben ook zeer tevreden over de snelheid van een kopje koffie en het minimale geluid wat hij maakt.

Pluspunten

  • prijs
  • koffiesmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blaatschaap 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design en snel koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
De dieprode kleur van het apparaat staat erg mooi in de keuken. De senseo is erg licht en ook gemakkelijk aan de kant te schuiven wanneer je wat plaats nodig hebt in een kleine keuken. De koffie is snel gezet en is heter dan de senseo uit mijn (heel) oude variant. De keuze voor sterkte is gemakkelijk toe te passen. Alle onderdelen gaan gemakkelijk schoon in de vaatwasser.
Wat ik nog mis is n signaal wanneer het tijd is om te ontkalken.

Pluspunten

  • kleur
  • gewicht
  • gemakkelijk reinigen
  • keuze in sterktes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magsss 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Ik mocht de Senseo testen ik ben super tevreden over het apparaat en de heerlijke koffie die in een handomdraai klaar is ik blijf Senseo koffie drinken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nzztzz 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verbeterd

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Verbeterde smaak,Hete koffie,Mogelijkheid voor sterke koffie,Snel gezet
Er zit een handige optie op om sterke koffie te zetten. Ik ben zeer tevreden met dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Demelza 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om naar te kijken.
Maakt heel snel een kop koffie
Het instellen van de intensiteit van de kop koffie is zeker een pluspunt.
Ik raad het aan

Pluspunten

  • Snelle kop koffie
  • Intensiteit zelf in te stellen

Minpunten

  • Waterreservoir is klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rossiefan 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Super apparaat waar heerlijke koffie uit komt. Voor in de ochtend een lekkere espresso om mee wakker te worden en voor de rest van de dag lekkere bakkie koffie wanneer ik wil.
Super!!

Pluspunten

  • Verschillende sterktes
  • Eenvoudig te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CinBo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk in gebruik voor een snel bakje koffie.
Mooi apparaat, in fijne kleur.
Goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MarieClaire 29-11-2017

Prachtig!

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Onwijs blij met mijn nieuwe Senseo! Ten eerste wat een prachtige kleur zeg! Het rood is echt een eyecather in mijn keuken. Mooi dat je mijn 1 extra druk op de knop je eigen sterkte van je koffie kunt bepalen. Het heeft wat weg van een espresso als je 1 keer extra drukt. Enigste minpunt is dat op mijn oude Senseo aangegeven werd wanneer ik het toestel moest ontkalken en dat mis ik hier wel
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ireen83 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel gezet en goede smaak

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
Hij is nel opgewarmd, zo heb je snel een goed kop koffie.
Het is erg makkelijk om de intensiteit en hoeveelheid aan te passen.
Door twee pads te gebruiken voor 1 mok kun je hem lekker sterk maken of juist een grote mok zetten.
Ik vind de kleur rood ook erg mooi, en komt goed overeen met de fotos.
Al met al een prima machine met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Intensiteit makkelijk af te stellen
  • Mooie kleur en vormgeving

Minpunten

  • Stekker is wat kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bountie46 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

8,0
ik heb de vernieuwde Senseo mogen testen.
ben er zeer tevreden over.de machine is stiller en er komt een mooie cremalaag op je koffie.
verder is het zelf bepalen van de sterkte ideaal, voor ieder wat wils

Pluspunten

  • stiller
  • sterkte bepaling

Minpunten

  • dubbele druk op de knop voor sterke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amanda dewi 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Deze senseo is makkelijk in gebruik omdat je met een extra druk op de knop ook makkelijk een espresso kunt maken zonder moeite.
Verder zoals altijd een mooie creme laag erop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amandadewi 24-11-2017

Werkt heel makkelijk

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

10,0
Via the insiders heb ik het genoegen om deze senseo te testen.
Hij is makkelijk in gebruik, doodat je met een extra druk op de knop ook makkelijk een espresso kunt maken zonder een speciaal apparaat er voor te hebben.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Noortje5 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed en makkelijk apparaat voor lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Het apparaat is duidelijk verbeterd. Op zich omdat er dezelfde knoppen op zitten hebben mensen misschien niet door gehad dat dit een erg fijn apparaat in gebruik is plus verbeterd. Grotere koppen passen er met gemak onder. Het water word sneller warm. Het is makkelijker om voor liefhebbers van espresso ook een kopje te zetten. En, de koffie is al heerlijk maar het is net zo makkelijk om van deze hoeveelheid een echte snoepkoffie te maken. De pads blijven het makkelijkste soort systeem vind ik zelf. Er is veel variatie in, prijsgewijs zijn ze ook fijn. Makkelijk apparaat, fijne koffie en enorm snel. Het apparaat is echt letterlijk nog beter dan het al was.

Pluspunten

  • Dikker crema laagje
  • Sneller gereed om koffie te zetten
  • Mooier afgewerkt dan het oudere model
  • Ook Espresso is zo gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisettev34 24-11-2017
  • Product getest

Heel tevreden!

Geschreven voor: Philips Original HD6554

Algemene score

9,0
Leuk dat de Senseo zich vernieuwd! De functie om de intensiteit van je koffie te bepalen werkt heel goed en is handig voor verschillende koffiedrinkers. Gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews