Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood CM021

6,1 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Viva Café HD6569

Philips Viva Café HD6569 Best Reviewed mei 2018
9,1 (36)

WMF KITCHENminis® Aroma Koffiemachine met Glazen kan

WMF KITCHENminis® Aroma Koffiemachine met Glazen kan
Bekijk alle Koffiezetapparaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janwillem9 21-06-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

1,8
Het apparaat is waardeloos. Zoals bij vele anderen, lekte ook bij mij het water langs het filter, zodat er telkens een grote plas water op het aanrecht ontstond en ook het warmhoudplaatje onder kan stond vol water. Als ik het bonnetje niet kwijt was, had ik het onding geretourneerd. Ik heb het apparaat uiteraard inmiddels niet meer in gebruik; ik verving het door een apparaat van een ander merk, waarmee wél koffie gezet kan worden.
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

van de Ligt 01-07-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Hebben het als zet gekocht, super leuk setje voor op het aanrecht en ook makkelijk in gebruik. Lekkere koffie en loopt snel door! Maarrrr....we hebben het apparaat april 2011 gekocht en 2 weken geleden het 4de apparaat al weer teruggebracht naar de winkel. We krijgen wel steeds weer een nieuwe maar hebben steeds weer hetzelfde probleem er mee,apparaat lekt steeds langs de filterhouder. Erg jammer omdat het verder wel voldoet, maar zo vaak is niet meer normaal.
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gemma1107 01-06-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Gekocht op het uiterlijk met het idee dat Kenwood wel een goed merk is, helaas. Ik sluit mij aan bij de vorige commentaren. De druppelstop was er na een paar weken al uit, het apparaat lekt koffie door het handvat heen, inderdaad op het aanrecht en vertoont kuren als je meer dan 3/4 van het waterreservoir vult. Helaas na diverse mails nog geen reactie van Kenwood.
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

frank docu 06-11-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,4
Blijft maar lekken! water gaat door of langs de schenkkan, waardoor steeds heet water op je aanrecht en op de warmteplaat. WAT EEN PRUL!!!!!!
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht
krimar 22-11-2011

Ik heb precies dezelfde klachten. Ben jij al terug geweest naar de winkel voor garantie?

Reageer

janwillem9 10-08-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,6
Mooi design. Alleen irritant dat er tijdens koffiezetten water langs het filterhouder lekt en op het warmhoudplaatje terecht komt. De kan staat zodoende steeds op een laagje borrelend water te rammelen.
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
rigra 01-12-2011

Het lijkt wel of meerdere Kenwood apparaten dit euvel vertonen.!!!!
[CM 024 doet dit ook]
Welke serie het precies is weet ik niet. Ze lijken allemaal op elkaar. In elk geval de kleine versie heeft m.i. dit probleem.

Reageer

Niels0091 16-07-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Heb het apparaat nu een paar keer gebruikt maar de smaak is ronduit slootwater....probeer het met verschillende soorten Levelt koffie en verschillende hoeveelheden water, maar krijg het niet voor elkaar een lekker bakkie te zetten....

Ga het nog paar dagen aankijken en anders terug naar de winkel
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

DE VENTE 13-01-2011
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
dit is een topper !!!

fantastisch heerlijke goed hete koffie, en zeer snel gezet !
makkelijk in de bediening.
mooie matrialen.klasse.
eindelijk een mooi kompakt koffieapparaat,
Geschreven voor: Kenwood CM021

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer