Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed april 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bouwman 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hete koffie en mooie vormgeving en goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vormgeving is mooi en goede hete koffie. Het koffiezetapparaat ziet er degelijk uit en de smaak van de koffie is goed.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • smaak
  • koffie is goed warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Greta Michels. 26-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs collies Plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een koffiezetapparaat dat beter is dan eender welk koffiezetapparaat. Het loopt bijna geruisloos door, het sta niet te pruttelen. Kwa vormgeving en kleur oogt het ook mooi in de keuken . Moest het bestaan met een thermoskan zonder warmhoudplaat dan geef ik een 10 op 10

Pluspunten

  • Uitzicht, geruisloos doorlopen
  • Hoeft minder ontkalkt te worden

Minpunten

  • Thermoskan ontbreekt i'
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig, en wat lager als een ander

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ja, goed en eenvoudige machine , maakt koffie :)
Door dat hij net wat lager is als de meeste machine's , is hij door de plaatsing voor ons ideaal

Pluspunten

  • Formaat
  • Eenvoud
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koffiezetter 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Internet afgespeurd naast tests van koffiezetters
Dit type kwam er goed uit
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid du Bois 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke vormgeving, leuk kleurtje.

Algemene score

8,0
Leuk apparaat, ziet er niet uit als het standaard apparaat. Leuke slanke pot. Het koffie zetten gaat best snel, met een druppelstop. De prijs is prima voor dit apparaat..

Pluspunten

  • niet te groot
  • Snel koffie
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Snoer is erg kort
  • condenswater loopt achter langs bij openen deksel
  • Deksel gaat was stroef open.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Peerdonder1 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robust en solide

Algemene score

8,0
voldoet aan de verwachtingen. eerste indruk leek hij erg groot maar bleek bij gebruik mee te vallen zelfde als vorige apparaat.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zet een lekker heet kopje koffie, voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit. Handig dat je de filter boven vult en er niet uit hoeft te draaien
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h.vander veen 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi product alleen de tweede binnen enkele jaren. Zeer passend bij de waterkoker. ik beveel dit product toch aan, ondanks een beetje pech met het vorige apparaat.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

eveline 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb dit koffiezetapparaat gekocht voor de verjaardag van mijn moeder.
Zet snel en prima goede lekkere koffie, blijft goed warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi product voor een aantrekkelijke prijs. Koffie blijft goed op temperatuur en smaak. Gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kok 19-04-2018
  • Product gekocht

mooi koffie apparaat

Algemene score

8,0
2 uur in bezit maar ik heb het niet voor niet gekocht
dus als een ander er ook over denkt
kom het allemaal goed
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Reageer

Greta Michels 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk uitzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
koffiezetapparaat aangekocht omdat het warm water verdeeld wordt op de koffie en zo betere koffie gezet wordt.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

een koffie-addict 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De koffie wordt goed warm gehouden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Een aanrader! Mooie vormgeving in de keuken. Echt een eye-catcher.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is erg mooi en zet zeer snel koffie en is erg heet en heel lekker. Ik beveel dit product zeer zeker aan .

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Goed heet
  • Lekkere smaak

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brunoz 14-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Onlangs dit apparaat aangeschaft bij Fonq.nl en ben zeer tevreden over dit koffiezetapparaat. De koffie is lekker warm en loopt er snel doorheen, de smaak is goed. De looks van het apparaat hebben me over de streep getrokken, ik vind het een kek machientje, helemaal voor deze prijs!
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer