Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bouwman 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hete koffie en mooie vormgeving en goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Vormgeving is mooi en goede hete koffie. Het koffiezetapparaat ziet er degelijk uit en de smaak van de koffie is goed.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • smaak
  • koffie is goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rihana 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie, mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Het koffiezetapparaat is niet alleen mooi vormgegeven met zijn slanke glazen pot, het zet ook nog heerlijke hete koffie! Het systeem zorgt ervoor dat het water mooi rondom wordt verdeeld in het filterhuis. Ik was niet bekend met het merk maar eerdere reviews hebben mij overgehaald dit product te kopen. Niet duur (en met de actie bijna voor niets!) en het geld meer dan waard. Geeft mij vertrouwen in andere Russell Hobbs producten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I. du Bois 06-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer dat ik hem gekocht heb

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

4,0
Het snoer is te kort vind ik. hij maakt veel lawaai tijdens het zetten, je hoort voortdurend het gepruttel alsof hij steeds bijna klaar is. als je het deksel naar boven doet als hij klaar is druppelt er behoorlijk veel condenswater langs de achterkant/buitenkant naar beneden en er ligt veel water in de rand rondom de filter.
De koffie is wel lekker warm, maar helaas, hij schakelt zich na 45 minuten uit.
Dus, Ik zal er nooit meer zo een kopen en vindt het jammer dat ik deze heb gekocht.

Pluspunten

  • Lekker warm
  • Vormgeving en kleur, heel leuk.

Minpunten

  • Snoer te kort
  • Na 45 minuten uitschakeling
  • Veel condenswater lekt bij opening deksel
  • Veel water rond/in rand van filterhouder

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Russell Hobbs 07-09-2018

Beste L. Du Bois, wat jammer om te horen dat je niet volledig tevreden bent met het apparaat. Als onze koffiezetapparaten schakelen binnen 40 a 50 minuten uit. Dit heeft te maken met het feit dat na deze periode koffie niet meer drinkbaar is. Met deze functie willen we je er juist aan herinneren wanneer de koffie nog lekker is en wanneer het beter is om het weg te gooien. Als u het idee heeft dat het koffiezetapparaat te veel lekt, dan kunnen we altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd mailen via service@eu.russellhobbs.com. Met vriendelijke groet, Team Russell Hobbs

Reageer

Anita 26-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven koffiezetapparaat maar het belangrijkste is het zet heerlijke hete koffie door het speciale sproeisysteem. Een aanrader

Pluspunten

  • Geen draaiende filter, dus geen gedruppel
  • sproeisysteem
  • hete koffie
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta Michels. 26-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs collies Plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Het is een koffiezetapparaat dat beter is dan eender welk koffiezetapparaat. Het loopt bijna geruisloos door, het sta niet te pruttelen. Kwa vormgeving en kleur oogt het ook mooi in de keuken . Moest het bestaan met een thermoskan zonder warmhoudplaat dan geef ik een 10 op 10

Pluspunten

  • Uitzicht, geruisloos doorlopen
  • Hoeft minder ontkalkt te worden

Minpunten

  • Thermoskan ontbreekt i'

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig, en wat lager als een ander

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Ja, goed en eenvoudige machine , maakt koffie :)
Door dat hij net wat lager is als de meeste machine's , is hij door de plaatsing voor ons ideaal

Pluspunten

  • Formaat
  • Eenvoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koffiezetter 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Internet afgespeurd naast tests van koffiezetters
Dit type kwam er goed uit
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique Hogendoorn 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Hobbs is altijd goed en mooi in design maar volgende keer koop ik er 1 met timer. Het koffiezetten gebeurt goed op temperatuur niet te heet dus geen bittere ' azijn' afdronk.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Geen bittere afdronk
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid du Bois 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke vormgeving, leuk kleurtje.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Leuk apparaat, ziet er niet uit als het standaard apparaat. Leuke slanke pot. Het koffie zetten gaat best snel, met een druppelstop. De prijs is prima voor dit apparaat..

Pluspunten

  • niet te groot
  • Snel koffie
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Snoer is erg kort
  • condenswater loopt achter langs bij openen deksel
  • Deksel gaat was stroef open.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Lekker hete koffie en fijn in gebruik. Door het sproeisysteem komt de aroma van de koffie heel goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peerdonder1 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robust en solide

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
voldoet aan de verwachtingen. eerste indruk leek hij erg groot maar bleek bij gebruik mee te vallen zelfde als vorige apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mveen 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte koffiezetter

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
goed product gekozen voor de compactheid, hij doet wat hij moet doen op een goede wijze en zet heerlijke warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Zet een lekker heet kopje koffie, voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit. Handig dat je de filter boven vult en er niet uit hoeft te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h.vander veen 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Het is een mooi product alleen de tweede binnen enkele jaren. Zeer passend bij de waterkoker. ik beveel dit product toch aan, ondanks een beetje pech met het vorige apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

eveline 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Heb dit koffiezetapparaat gekocht voor de verjaardag van mijn moeder.
Zet snel en prima goede lekkere koffie, blijft goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XU 29-04-2018
  • Product getest

water kettel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
I like this object. it is beautiful . you can easy find the tempter and stop it when it arrive the tempter you need. it is great.

Reageer

Hendrik 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Een mooi product voor een aantrekkelijke prijs. Koffie blijft goed op temperatuur en smaak. Gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kok 19-04-2018
  • Product gekocht

mooi koffie apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
2 uur in bezit maar ik heb het niet voor niet gekocht
dus als een ander er ook over denkt
kom het allemaal goed

Reageer

Greta Michels 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk uitzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
koffiezetapparaat aangekocht omdat het warm water verdeeld wordt op de koffie en zo betere koffie gezet wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

een koffie-addict 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De koffie wordt goed warm gehouden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Een aanrader! Mooie vormgeving in de keuken. Echt een eye-catcher.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews