Philips Viva HD7546 zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips Viva HD7546 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom0mie 23-10-2020

Lekkere en warme koffie :)

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Koffie apparaat ziet er mooi uit in mijn strakke keuken.
Koffie smaakt goed (maar dat zal ook afhankelijk zijn hoe je hem zet). De thermoskan houd de koffie lang warm en persoonlijk vindt ik het erg fijn dat er geen warm houd plaat in zit dus nadat je koffie klaar is staat je machine ook meteen uit is.
Alleen jammer dat er op de site staat dat je de de maalgraad kan instellen echter zit er geen knop op om deze koffie sterkte in te stellen.
Wat een klein nadeel is van een thermos kan is dat je niet kan zien hoeveel water je in je kan hebt gedaan om je machine te vullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Traas 03-10-2020

Prima koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Na jarenlang (6 jaar?) gebruik gemaakt te hebben van de voorganger HD7545 van dit koffiezetapparaat maar eens een nieuwe aangeschaft. Het oude apparaat voldeed altijd prima, maar begon nu kuren te vertonen. Af en toe liep de koffie niet meer de kan in, maar over het aanrecht. En de binnenkant van de kan was niet meer schoon te krijgen door de vele aanslag.
Maar al met al toch heel tevreden, dus ongeveer hetzelfde apparaat gekocht. Wel een nieuwer type dat er nog mooier uitziet in de titaniumkleur.
Enige duidelijk verschil is dat er nu een aan- uitknop op zit. Eigenlijk overbodig omdat het apparaat zichzelf uitschakelt als de koffie klaar is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pipo en ??? 28-09-2020

Prima

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Het is een heerlijke koffiezetter, loopt snel door en de koffie blijft erg lang warm. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lassche 22-09-2020

Doet wat hij moet doen!

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Het apparaat doet precies wat hij moet doen: koffie zetten en deze warmhouden in de thermoskan. Dankzij de het automatische systeem gaat het apparaat automatisch uit zodra de koffie klaar is. De koffie is snel klaar en van prima kwaliteit, schoonmaken gaat ook eenvoudig. Enige nadeel is dat de kan niet onder elke hoek in het apparaat geplaatst kan worden. Dit is op het begin eventjes wennen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 21-09-2020

Een echte aanrader!

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Laatst de Philips cafe Gaia aangeschaft en nog steeds erg tevreden met het koffiezetapparaat! Op oogopslag is het een chique en elegant apparaat vanwege het RVS stalen frame van de thermoskan en het filtergedeelte.

Het apparaat is erg makkelijk in de omgang vanwege de simpele druk-op-de-knop methode. Daarnaast was ik erg verbaasd over hoe snel de koffie klaar is en dat dit erg snel gaat in verhouding tot andere apparaten. De thermoskan van het apparaat is erg handig voor als je een grote partij koffie hebt gezet en deze blijft dan ook lang warm.

Enige nadeel is het bijvullen van het waterreservoir met de thermoskan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjoevert 21-09-2020

Café Gaia Koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Een goed alternatief voor mijn Philips Senseo apparaat.
Was weer een leuk om de koffie te horen pruttelen.
Gezellig!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Twigt 21-09-2020

Mooi en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Dit koffie apparaat is zeer geschikt voor als er meerdere koffiedrinkers zijn. De koffie blijft lang warm en vers. De koffie is snel gezet en het apparaat is makkelijk schoon te houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Witjes 21-09-2020

Geweldig koffiezetapparaat!

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Ik vind de Philips Gaia een erg goed koffiezetapparaat. Het heeft een strak zwart/zilver design, is erg makkelijk in gebruik en onderhoud, is zowel handig voor binnen het gezin als bijvoorbeeld voor feestjes, de thermoskan is erg handig om de koffie op perfecte temperatuur te houden en heeft een makkelijke opening/sluiting en uiteraard het belangrijkste element: er komt een heerlijke kop koffie uit! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DemiG 20-09-2020

Makkelijk en werkt naar behoren

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Super koffiezetapparaat die gewoon doet wat hij zou moeten doen. De thermoskan zorgt ervoor dat de koffie zijn verse smaak behoudt en is groot genoeg om voor een grotere groep mensen koffie te zetten. Zeker aan aanrader. Makkelijk te gebruiken en zeer geschikt voor iedereen die graag verse, goede koffie drinkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Joenen 18-09-2020

Zeer net koffiezet apparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Prima koffiezet apparaat met nette uitstraling lekkere koffie met uitstekende thermoskan die de koffie lang warm houd. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jooproo1 18-09-2020

Goede koffie op een snelle en simpele manier!

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Het is een erg mooi koffiezetapparaat, die doet wat die moet doen: Goede koffie zetten!D Daarnaast is die erg makkelijk in gebruik. Ik zou hem zeker aanraden aan andere mensen, gezien de eenvoud. De thermoskan zorgt dat de koffie lekker lang warm/heet blijft! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

KoffieKoffie 18-09-2020

Heerlijke bak koffie op de goede temperatuur!

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
De Philips Café Gaia zet een prima bak koffie. De koffie is echt heet en blijft dat ook gedurende enkele uren, zelfs als er maar een beperkt aantal koppen koffie mee gezet wordt. Het apparaat heeft een praktische en mooie vormgeving.
Het apparaat produceert vrij veel storende bijgeluiden, nadat de koffie is doorgelopen. Ook het ontbreken van een timer is een minpuntje.
Daarmee blijft het een prima apparaat voor dagelijks gebruik, dat zijn geld volledig waard is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MKOO 17-09-2020

Perfect koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Met dit koffiezetapparaat is snel een kan koffie zetten geen probleem.
Heeft een gemakkelijke bediening
Is makkelijk in onderhoud
Mooi design
Kopje schepje erbij was handig geweest [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gerard-a 16-09-2020

Fraai koffiezetapparaat met handige thermoskan

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik zonder al teveel poespas. De thermoskan functie is handig en koffie blijft er goed in warm. Nadeel is dat je geen invloed hebt op de temperatuur door de kan langer of korter in het apparaat te laten staan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

thijssen1112 15-09-2020

super fijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
mooi koffiezetapparaat dat lekker snel door loopt en de koffie is goed warm. Door de isoleer kan blijft het ook super warm. Als hij uitgedruppeld is slaat het apparaat vanzelf uit, handig! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Staaks 15-09-2020

Fantastisch koffiezet apparaat

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
Ik vind het een super fijn apparaat. Je zoet precies hoeveel water er in zit, de thermoskan is een grote plus om de koffie warm te houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

laura2108 15-09-2020

Grote hoeveelheid koffie die lang warm blijft.

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

8,0
Ik beveel dit product aan. Er kan met dit product een grote hoeveelheid (maximaal 15 kopjes) koffie gezet worden, ideaal voor een grote groep.
Koffie blijft 2 uur op temperatuur, erg handig wanneer er vanuit huis gewerkt wordt. Zo kan er een kan er 1x koffie worden gezet die lang warm blijft. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cal1ban 07-09-2020

Helaas is de nieuwere versie geen verbetering

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

4,0
Al jaren hebben we tot grote tevredenheid dit koffiezetapparaat. We waren toe aan een nieuwe en kozen voor hetzelfde model. Helaas was dit geen verbetering. Het nieuwe apparaat blijft te lang warm na het koffie zetten. Dit resulteert er in dat er de laatste druppels met kracht worden weggestoomd wat een hinderlijk en onnodig geluid oplevert.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

stefanuto m 03-09-2020

bon matérielle

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

10,0
oui est du bon Philips Café Gaia Cafetière HD7546/00 est la deuxième que jai acheté. la premier je lait gardé 8 an Philips Café
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jansen-Smit 14-08-2020

Terug naar de zeventiger jaren

Geschreven voor: Philips Viva HD7546 zilver

Algemene score

6,0
De vormgeving is erg gedateerd. Het titanium deel is mooi, maar de kleppen zijn vreemd. Vooral de houder van het koffiefilter is onhandig. Gelukkig kun je het filter er wel los uitpakken in de hoop dat dat niet scheurt. De knop geeft geen tikje als je de machine aanzet. Ik moet altijd even bukken om te zien of het lampje brand. Bij ons vorige apparaat zat een handig metertje waarop je op wonderbaarlijke wijze kon zien hoeveel gemalen koffie je moest toevoegen, dat mis ik hier.
Wat hij moet doen, doet hij goed: lekkere koffie zetten, die goed warm blijft in de kan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews