Het allerbeste aan dit apparaat is de keuze tussen filterkoffie of versgemalen koffiebonen, het is een kwestie van 1 knopje en je keuze is gemaakt.
Het apparaat is simpel in te stellen en te bedienen, de gebruiksaanwijzing is ietwat beknopt ( wat er niet in staat is dat het apparaat de volledige inhoud van het water reservoir gebruikt ook al stel je het aantal kopjes in middels de knop, dus de juiste hoeveelheid water bij het aantal kopjes in het reservoir doen, dat voorkomt slappe koffie )
Het malen maakt wel wat herrie maar ja dat is logisch en het duurt wel even voordat de koffie klaar is, het apparaat geeft een piep als het klaar is dus dat is makkelijk
De koffie blijft lekker lang warm ( na 30 min schakelt hij automatisch uit, ook voor de veiligheid is dat prettig )
Het schoonmaken is simpel, zeker als je niet te vette bonen gebruikt wordt het apparaat niet echt vies
Het is wel een groter apparaat dan mijn vorige filter koffiezetter, maar het is ook een mooi apparaat dus het staat mooi in onze keuken
Pluspunten
- De keuzemogelijkheid ( bonen of filter )
- Lekkere warme koffie
Minpunten
- Het koffiezetten duurt even
- Gebruiksaanwijzing is beknopt op een paar puntjes