Braun PurEase KF 5120 zwart - Reviews

  • Best Reviewed apr 2021
  • JAN 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun PurEase KF 5120 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fijne koffiezetter 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en practische koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben de Braun koffiezetter gekocht vanwege de mogelijkheid om minder dan 4 koppen koffie te zetten. Ook is het apparaat een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • mooi
  • goed instelbaar naar eigen smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitvoering

Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven koffiezetapparaat, werkt makkelijk en neemt niet teveel ruimte in op je aanrecht.
De kan ligt goed in de hand en schenkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 07-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed koffiezet apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

9,0
Koffiezet apparaat werkt tot volle tevredenheid.
Mooi uiterlijk (zwart/rvs, uitvoering). Sterkte regelbaar (3 standen). Extra stand voor 1-4 kopjes. Extra capsule meegeleverd voor het reinigen van de machine. Kortom een topper.

Pluspunten

  • Sterkte koffie regelbaar
  • Stand voor 1-4 kopjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**1@g**l.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker geen aanrader

Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

4,0
Bleek helaas een miskoop te zijn.
Kan loopt regelmatig over tijdens het zetten zonder verklaarbare reden.
De kan is ook niet echt gebruiksvriendelijk. Geeft een enorme kliederboel tijdens het schenken. De koffie blijft ook niet erg lang warm in de kan en verliest smaak hierdoor.
Enige pluspunt was de redelijke prijs en het design

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakkie, ook voor twee mokken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 wit

Algemene score

8,0
Apparaat dat doet wat het moet doen. Ingetogen vormgeving. Handig in gebruik. Ook voor de bescheiden koffie drinker geschikt. Er is in een kleine hoeveelheden knop voorzien. Ook is de sterkte in te stellen. Antidrupsysteem kon beter. Het waterfilter is optioneel. Met ontkalken heb ik nog geen ervaring opgedaan.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Antidrup faalt
  • Waterfilter overbodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Smit 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 wit

Algemene score

8,0
Het ziet er modern uit, is makkelijk te bedienen en maakt lekkere koffie. Geen onnodige toeters of bellen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Moderne uitstraling

Minpunten

  • Maakt toch iets meer geluid als ik had verwacht.
  • Waterfilter moet om de zoveel tijd vervangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

10,0
Goede recensies, cashback actie en consumentenbond gaven aanleiding tot aankoop.

Zeer tevreden, ideale filterkoffiemachine, lekkere hete koffie en sterkte merkbaar instelbaar.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Sterkte instelbaar
  • Makkelijk toegankelijk / vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun PurEase KF 5120 zwart

Algemene score

9,0
Ik ben uitermate tevreden met de aankoop van de Braun koffiemachine. Veel mogelijkheden:sterkte koffie, 1-4 kopjesstand, reinigingsstand.
Luxe uitstraling, ik heb de zwarte uitvoering gekocht.

Pluspunten

  • 3 sterktestanden
  • Reinigingsstand.
  • Mogelijkheid 1-4 kopjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer