Inventum KV143EXP wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV143EXP wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**r@h**l.com 09-07-2022
  • Product gekocht

Blij verrast door de ruimte van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
Geweldige koelvries combinatie met alle gemakken voorzien. Je kunt met een 2 persoonshuishouden je geluk niet op kwa ruimte.
Hij is stil en de deuren kan je plaatsen naar wens... links of rechts draaiend.
Prima prijs kwaliteit verhouding en we raden hem zeker aan.
Door onze beperkte ruimte in de keuken is het zeker een aanwinst en zijn we van alle gemakken voorzien!!

Reageer

E Timmer 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast voor die prijs, koelt en vriest zoals het hoort en lekker stil.Ook nog binnen een dag geleverd!!

Pluspunten

  • prijs
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**r@h**l.com 07-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een juweeltje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
De koel/vries kombinatie had precies de juiste maat voor ons om de kast in de vaste voortent van de caravan te plaatsen. Hij paste precies door de deur van de voortent. Het geheel ziet er mooi uit en we rekenen erop dat we er nog vele jaren gebruik van kunnen maken

Pluspunten

  • afmetingen
  • gebruik van elektra

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**k@z**o.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KV143EXP wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
Voor huishouden met weinig ruimte is dit een goede keuze.
Hij koelt en vriest goed en maakt weinig geluid en dat tegen een redelijke prijs.

Pluspunten

  • prijs - kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

w**g@u**l.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
prijs/kwalieteit verhouding erg goed. Keurig afgewerkt. Iets smaller waardoor makkelijker te plaatsen waar je wilt.

Pluspunten

  • fijne afmeting
  • netjes afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

paolo christiano 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slank en toch ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
nog een keer? goed dan...Prachtige slanke kast met toch veel ruimte en gelukkig het vriesvak onderin, want je opent vaker de koelkast dan de vrieskast, ik tenminste wel, de groente- en fruitla had wat groter gemogen ten koste van de rest van de koelruimte, maar je kunt niet alles hebben...weliswaar is het energieverbruik met label F aan de wat hoge kant, maar stroom is gemiddeld gesproken niet duur...een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 30-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
Gekocht werkt goed alleen is ie voor ons te klein
Maar prima combinatie
Geen spijt als je zo iets koopt

Pluspunten

  • 👍👍👍

Minpunten

  • Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w**1@h**t.nl 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
Klein, maar fijn. Ook in het gebruik. Alles overzichtelijk doordat het koel gedeelte boven zit. Niet meer altijd bukken om iets uit de koelkast te halen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**n@g**l.com 09-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
gekozen voor de prijs, fijne overzichtelijke koel/vries kast
makkelijk schoon te houden
vriest (nog) niet erg aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jaaphess 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
Het toestel werkt goed
Zeker als 2e koelkast en vriezer
Tot zover zijn we er blij mee
En 5 jaar garantie is ook erg fijn
Tevreden dus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Leijzer 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aantrekkelijke prijs koel/vriescombinatie & voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijs voor een lichtgewicht koel/vriescombinatie met voldoende ruimte. Makkelijk te verplaatsen. Voorzien van led verlichting, kortom voor mij een perfecte keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ArthurJB 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koelkast met vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
Prima koel/vries combinatie voor erbij. Lekker compact maar voor ons precies groot genoeg. Makkelijk te instaleren.

Pluspunten

  • prijs
  • deglijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 04-02-2021
  • Product gekocht

Let op! Niet voor in de schuur.

Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

5,0
Product gekocht via Expert. Achteraf blijkt dat de combinatie ongeschikt ius voor in de schuur. Expert heeft het probleem prima opgelost door twee afzonderlijke nieuwe apparaten te regelen.

Reageer

Alice Kollen 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vrieskast

Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

9,0
Deze kast voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Past prima in mijn kleine keuken en heeft voldoende ruimte.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte voor 1 pers., misschien wel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koel-vries combi

Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

8,0
Uiterlijk prima combinatie. Goeie led-verlichting aan de binnenkant. Logisch ingedeelde laden en schappen.

Pluspunten

  • compact
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Crawford 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
Heb deze koel-vries combinatie gekocht als extra voor in de schuur.Compact, neemt niet veel ruimte in beslag.Ondanks dat heb je toch genoeg ruimte om er van alles in kwijt te kunnen.
Prijs / kwaliteit zeer interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Pol 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat voor een super prijs

Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

10,0
Een super koelvries combinatie voor een hele scherpe prijs. Het was een spoed aankoop daar de oude het had begeven. Maar het apparaat voldoed het uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Bruin 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volwaardige kleine koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV143EXP wit

Algemene score

9,0
Deze koel/vries combinatie is compact en prima geschikt voor een wat kleiner huishouden. De schappen zijn met de glazen legplanken goed in te delen. Koel en vriesgedeelte zijn voldoende qua formaat. Wat ook mooi is, is het feit dat de deur van de koeling de neiging heeft uit zichzelf weer dicht te vallen. Dit voorkomt dat deze dus per ongeluk open blijft staan. De thermostaat is mooi weggewerkt in het plafond en neemt nauwelijks ruimte in.

Pluspunten

  • compact
  • licht qua gewicht
  • indeling goed aan te passen aan de wensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer