Bosch KGS36AW40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
250 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guillermo 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Elegant, stevig, degelijk frigo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel grote capaciteit en een lage verbruik. Gemaakt met degelijk materialen, en een competitieve prijs. Dikke duim!

Pluspunten

  • Capaciteit
  • led verlichting
  • Veel opslag mogelijkheden

Minpunten

  • het is geen no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

ruime koelkast voldoende vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hebben deze koel/vriescombinatie gekozen vanwege het energiezuinige gecombineerd met het grote koelgedeelte en de voor ons ruim toereikende vriescapaciteit. we zijn er heel tevreden mee hij is ook heel gemakkelijk in gebruik geen moeilijke instel mogelijkheden enz.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bardo1984 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende koelvriescombi

Algemene score

9,0
Ruim, fijne indeling. Vooralsnog erg stil i.v.m. vorige koelkast.
9 i.p.v. 10 vanwege display dat niet zichtbaar is al de koelkast dicht is.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Indeling

Minpunten

  • display binnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ksc 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ongekende prijs-kwaliteits-verhouding, mede door de cash-back-korting.
Was nog erg tevreden met mijn oude Bosch, 20 jaar oud, maar het energieverbruik-verschil met deze nieuwe koel-vries-combi werd te groot.
Alles op internet doorzocht, maar kwam overduidelijk toch weer uit bij Bosch door zijn kwaliteit en helemaal door een aantrekkelijk aanbod. Inbegrepen is een garantie van 2 jaar onsite, wat eventuele risico's nog verder beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joost 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig ingedeeld, geruisloos en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar toe aan vervanging koelkast. Voornamelijk gelet op handige indeling, paar essentiele functies en energieverbruik. De Bosch heeft 5 opbergplanken en vooral de flexshelf is heel handig voor flessen ed. De hele grote lade voor groente en fruit is overzichtelijk en houdt groenten langer vers. Ook fijn om aparte lade te hebben voor vleeswaren. Daarnaast is het absolute pre dat de koelkast maar 156 KWH per jaar verbruik, waardoor de energiekosten toch weer minder worden. Enige minpunt is de breedte van de vriesladen; vind deze relatief smal

Pluspunten

  • energieverbruik
  • handige indeling
  • geruisloos
  • ruimte koelgedeelte

Minpunten

  • relatief smalle vriezerladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A boumzaouad 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vrieskoelkast combinatie Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit koelkast gekozen, vanwege de inhoud.het is comfortabel.Je hoort de motertje van de koelkast haast niet.Dat is ook belangrijk als je niet ruim woont

Pluspunten

  • Mooie indeling van binnen
  • alarm gaat af, als deur te lang open blijft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alan 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ruime, stille en zuinige koelvriescombinatie

Algemene score

10,0
Nog maar een paar dagen in huis na een grondig vooronderzoek. Het is even wat anders dan mijn oude KVC, maar het went snel. Je waant je voor een etalage na het openen van de deur. Je ziet alles liggen. Dat versnelt het pakken. Hij is lekker ruim, goed verlicht, stil en super zuinig. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg stille koelkast

Algemene score

8,0
Fijn sluitende koelkast deuren gaan soepel. Erg stille koelkast de compressor is in open keuken ook goe d te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henkreijngoud 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch koelvriescombinatie je leven lang plezier van Bosch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude Bosch koelvriescombinatie is nu 26 jaar oud, en werkt nog perfect. We besloten voor een nieuwe vanwege het feit dat de nieuwe zuinig is. En de led-verlichting is een mooie bonus. De oude gaat naar de kringloop, dan heeft iemand er toch nog plezier van .

Pluspunten

  • Goede inhoud
  • Duidelijk in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 13-11-2016
  • Product paar weken in bezit

ruime koelkast, met 3 vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede verlichting, ruime groente en vleeslade in de koelkast.
Verstelbare delen in de koelkast, erg gemakkelijk.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • goede verlichting
  • erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 28-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosh KGE39BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie koelkast met een mooie prijs/kwaliteitsverhouding.
Ideaal in gebruik door het kunnen verplaatsen van de glasplaten en de delen van de deur.

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Flexibele glasplaten

Minpunten

  • Onderste lade van de vriezer zit los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Groenendijk 23-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn overzichtelijk bijzonderstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstralende koelkast erg zuinig producten blijven langer goed uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harrie Heuts 11-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima ijskast en superlaag verbruik, gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze keuze gemaakt omdat het energie gebruik (A +++)voor ons een vereiste was gezien het uitermate hoge energie gebruik van onze Amerikaanse koelkast van het merk LG. Het energie verbruik van de Bosch-KGE36B40 is 2,8 keer minder dan de LG daarbij komt nog de fijne indeling en het gebruiksgemak. gewoon een super aankoop.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Fijne indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal2 16-04-2013

KGE39AW40

Algemene score

10,0
Sinds 1 week deze koelkast ingebruik. Het is een pracht koelkast mooie verlichting geen geluid soms vraag ik mij wel eens af of de koelkast wel aan staat. Genoeg ruimte om alles er goed in te zetten. Geen spijt dat ik deze keuze gemaakt hebt fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

piets55 23-03-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
Na enig speurwerk op Kieskeurtig.nl kwam ik al gauw op dit apparaat uit. De handige chillerbox, crisperbox en uitgekiende plaatsing van de verlichting zijn regelrechte pluspunten. Ook de verbeterde ventilatie is ideaal. Het apparaat is gewoon heel erg prettig in te delen met al die handige boxen en rekjes. Verder ziet het er naar uit dat naast het geluidsniveau ook het energieverbruik de doelstelling ruimschoots gaat halen. Kortom; niet twijfelen, doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

utrecht83 05-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
Prima en goed werkende koelkast, met een groot nadeel waardoor ik enorme spijt heb van mijn aankoop.

De koelkast koelt en vriest goed. Ik heb nu veel minder last van condens dan bij mijn vorige koelkast. Flessen blijven goed rechtop staan in de deur. En het klepje bij het bovenste plankje in de deur sluit goed. Zo vallen er geen dingen uit de deur. Ik heb zelfs de indruk dat mijn spullen langer vers blijven.
De groentelade bestaat uit twee delen. Handig om groente en fruit te scheiden. Daar boven zit een extra lade. Deze is minder diep en is eigenlijk bedoeld voor vlees. Maar je bier blijft er ook prima in liggen door de ribbels op de bodem.
Alle laden lopen soepel, zelfs die van het vriesdeel. De laden in een vriezer willen nogal eens stroef gaan, maar daar heb ik geen last van. Je kan de laden ook ver uittrekken, zonder dat deze er meteen uitvalt.
Ik vind het zelf erg fijne dat alle laden en plankjes van doorzichtig materiaal zijn gemaakt. Zo zie je goed wat er allemaal in je koelkast ligt.

De koelkast werd geleverd met een eierbakje, ijsblokjesbakje en koelelementen.

Het apparaat is ook makkelijk schoon te houden. Alle laden en plankjes kunnen er zonder moeite uit. De plankjes zijn van glas en kunnen dus ook nog eens in de vaatwasser. Er zitten weinig rare hoekjes en kiertjes binnenin de kast. Dat maakt schoonmaken ook makkelijker.

Toch ben ik absoluut niet tevreden over mijn aankoop. Ik heb extra op het geluidsniveau gelet bij de aankoop. Volgens de informatie in de winkel was dit een van de stilste modellen. Maar ik heb nog nooit een koelkast zoveel lawaai horen maken! Zelfs mijn eerste koelkast niet en die meer leek op een kernreactor uit de koude oorlog dan op een koelkast. Mijn koelkast jaagt me uit mijn eigen huiskamer met zijn lawaai. Rustig werken of tv-kijken gaat niet meer. Het geluid hoor je zelfs door je koptelefoon.

Elke koelkast maakt altijd een beetje geluid. Maar deze koelkast maakt een ratelend geluid. Het klinkt alsof er iemand buiten op fast forward de nieuwe bestrating aan het aandrillen is. Soms wisselt de koelkast dit ratelende geluid af met het geluid van een overactieve Japanse Zen-fontein.
Helaas is het geluidsniveau normaal volgens Bosch. Zelf beschrijft Bosch deze geluiden in hun folder als het spinnen van een katje en bellen blazen met een rietje in een glas limonade.

Dit is een prima koelkast die zijn werk goed doet. Maar plaats hem niet in een ruimte waar geleefd en gewerkt wordt. Zet hem liever in een dichte keuken of in de schuur. Als je dat doet, heb je een prima koelkast voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Tim3 25-07-2012

zeer tevreden

Algemene score

10,0
mooi luxe en stil en stevig apparaat maar vooral over de 0 graden zone voor groenten en de aparte la voor vlees en vis goed te spreken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer