Inventum KK1420 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK1420 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

riny arts 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
goede prijs en voldoet aan de eisen die we stelde aan de koelkast zoals de afmetingen en mileu vriendelijke dan de oude koelkast en ook het geluid is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 24-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast voor een wat kleinere keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Breedte van de koelkast perfect voor in een wat kleine ruimte. Perfecte aankoop voor in onze keuken en eenvoudig zelf in te delen.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Design
  • Stil
  • Makkelijk in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**7@c**a.nl 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Genoeg ruimte voor een klein gezin
Handig is ook de verstelbare plateaus
Ook nog de led verlichting

Pluspunten

  • Led verlichting
  • Verstelbare plateaus

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maarten en Adrie 08-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Een mooie ruime koelkast, prijs kwaliteit verhouding prima.
Even wennen dat er geen handvat voorop zit maar een uitsparing op de bovenhoek deur.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Ruim
  • Voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e**s@h**e.nl 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De stille kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

10,0
Echt heel erg stil. Staat stabiel en is prima afgewerkt, glazen draagplateaus. 5 jaar garantie

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • stabiel
  • draairichting deur aan te passen
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B**n@g**l.com 27-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt er goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

10,0
Gekocht als tweede koelkast, heeft veel ruimte voor bier en wijn en is heel stil

Pluspunten

  • Prijs
  • Maat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. v. Rooy 08-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koeler KK1420/02

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Fijne koeler, die weinig geluid maakt en niet duur was.
Overzichtelijk schappen indeling, die je kan aanpassen.
Gekocht bij Expert

Pluspunten

  • goedkoop
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Ramaker 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Inventum KK1420

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast om extra erbij te hebben.
Grote ruimte en makkelijk verplaatsbare platen.
Erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J de Vries 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum koelkast

Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Omdat ik goede ervaringen heb met inventum producten heb ik voor deze koelkast gekozen.
En ik was op zoek naar een koelkast met deze hoogte en inhoud.
Ook vanwege de prijs die in vergelijking met het zelfde type koelkast heel voordelig is.
Prima indeling van de ruimte en ook zelf aan te passen.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk
  • goed verlicht
  • energie zuinig en stil

Minpunten

  • ruimte tussen achterwand en glasplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Ruime koelkast met een goede prijs. Wij zijn er in elk geval super blij mee en hopen er lang mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • ruimte in de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Binsbergen 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1420 wit

Algemene score

9,0
Mooie grote koeling voor weinig geld . Kan deze koeling echt aanraden ,niet te groot niet te klein precies goed .Alle dranken goed koud bij warm weer . Grote groente lade en ruime
deur houders .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer