Samsung RS68N8221SL/EF - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8221SL/EF op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marinda 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
Super koelkast voor een groot gezin mijn tweede koelkast is zelfst geheel overbodig geworden. Heel stil en fraai vorm gegeven. heel blij met deze koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapdien 14-11-2018

IJskoud

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Koelkast nu 3 dagen in huis. Na installatie zeer snel op gevraagde temperatuur. Alles werkt perfect en de ingestelde waarden zijn opmerkelijk stabiel. Hij ziet er ook nog prima uit en oogt zeer degelijk. Plastic snelkoppelingen voor de wateraansluiting werken makkelijk. Hoewel ik aanvankelijk bedenkingen had over het ontbreken van metalen schroefverbindingen blijken de snelkoppelingen uitstekend te werken. Ik heb het volste vertrouwen in de lekvrije verbinding met de waterleiding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Coen 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Zuinige Amerikaanse koelkast met goede indeling en mooi design.
Werkt uitstekend en geeft weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Soetjes 08-11-2018

Wat een ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Prachtig, strakke koelkast. Ruimte is goed benut en overweldigend. Wij waren al gewend aan een Amerikaanse koelkast maar normaal hebben wij met een verjaardag ruimte te kort maar met deze koelkast paste zelfs de taart erin. Het drinkwater is voorzien van een filter. Heerlijk om te drinken. Daar hebben wij geen Spa meer voor nodig. Alles is naar onze wens en zelfs met de verlichting zijn wij blij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alina85 31-10-2018

Super blij mee

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Ik dacht eerst wat een kleine koelkast tot ik hem open deed . Hij is erg diep van binnen ideaal voor groot gezin . Alles werkt perfect . Super blij ook met water despenser en ijsblokjes en chrusher. Alles blijft veel langer vers in de extra vershoudlades en alles is snel op temperatuur . Blij met vele opties en plek ook het vriesgedeelte is super en extra koude stand werkt ook perfect . Echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

remmelin 20-10-2018

goede aankoop

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
vandaag binnengekregen,
eenvoudig aansluitbaar, snel op temperatuur, en stil.
hier gaan we plezier van hebben
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ArjanZ 19-10-2018

Geweldige ruime en stille koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast nu een week in huis. De kast koelt.en vriest perfect en is heel snel op temperatuur. Ik heb de motor nog niet gehoord. Ook de ijsblokjes worden nagegenoeg stil gemaakt.
Het aansluiten was met.de handleiding erbij zeer.eenvoudig.
Deze keus hadden we veel eerder moeten maken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SoofSnoek 16-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

9,0
Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van een normale koel-vriescombinatie is deze koelkast van Samsung een verademing. Ik had niet gedacht dat een Amerikaanse koelkast zo'n gebruiksgenot met zich mee zou brengen. Als de deuren opent hoor je bijna een echo, zo ruim is hij van binnnen.

Het design mag er ook zijn. Waar voorheen de koelkast een groot wit object in de keuken was, ziet deze koelkast er prachtig uit. Hij is als het ware onderdeel van een geheel geworden. Het valt de visite ook gelijk op; hebben jullie een nieuwe keuken?, wordt er regelmatig gevraagd.

De ijsklontjesdispenser hebben we tijdens de warme dagen veel gebruikt. Er komen zowel normale ijsklontjes, crushed ice, als koud water uit. Nu de dagen kouder worden komt er zo nu en dan een ijsklontje uit die in een alcoholische versnapering belandt. Met andere woorden; wij zullen het hele jaar van deze functie gebruik maken.

Tot slot wil ik vermelden dat de koelkast erg ruim is, maar dat doet het formaat wel vermoeden. En de koelkast koelt ook nog eens perfecr. De temperatuur kun je zelf eenvoudig instellen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi design
  • Ijsklontjesdispenser

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

djfrans 08-09-2018

lekker veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
ik heb deze koelkast vorige maand via internet gekocht en hij werd op een aangevraagde dag geleverd.
heb m nu 1 dag draaien en hij is erg ruim.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RonaldS 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige koelkast met beste inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast nu 3 weken in huis
Maar wat een topper als het buiten warmer word
Ruim voldoende inhoud in de koelkast en vriezer.
De koelwater functie en de de ijsklontjes en Crushed Ice functie is heerlijk als het wat warmer is.
Aanrader als je van koelte houd!

Pluspunten

  • Inhoud
  • Koelwater
  • Ijsmachine
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Serizo 04-08-2018

Geweldig design

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
Vandaag de koelkast ontvangen, netjes aangesloten.
Ben er echt blij mee.
Zoals al mijn Samsung Componenten, 3 TV's 6 telefoons, Bluerayspeler
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Danielle1990 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele mooie en ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

9,0
Ik was de gelukkige die deze koelkast mocht testen.
We hadden zelf een heel oud en Klein dingetje dus toen deze binnenkwam stonden we echt even een vreugdedansje te maken.
Wat een ruimte!
Wat een mooi uiterlijk!
Wat een geweldige fijne koelkast en vriezer!
Hij koelt ontzettend snel en goed, hij is ontzettend stil en de ijsblokjes zijn vooral nu met de hittegolven echt een geweldige luxe. Werkt goed.
Als ik echt een minpuntje moet noemen, naast alle pluspunten natuurlijk is dan het openen van de koelkast en vriezer.
De opening zit in het midden en dan moet je echt met je hand erin, en als je je handen vol hebt dan is dit wel een beetje lastig.
Maar dat is echt zeuren, als je ene aantal spulletjes in je handen hebt om even snel de koelkast te openen is dit uiteraard geen probleem

Pluspunten

  • uiterlijk
  • stil
  • zuinig
  • koelt en vriest heel goed

Minpunten

  • openen van koelkast of vriesdeur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels72 13-07-2018

Ruime en energiezuinige gezinskoelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en een enorme verbetering t.o.v. de oude koel/vries combinatie die we hadden. Energiezuinig, ruim, koelt goed en blijft goed op temperatuur ook bij openen van de deur, luxe met ijsklontjes, crushed ice en gekoeld water en een alarm bij open deur wat met kinderen ook gemakkelijk is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer