Samsung RS68N8221SL/EF - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8221SL/EF op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 22-06-2019

Prachtig design

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
Ik heb vorige maand een Samsung Amerikaanse koelkast gekocht en ben zeer tevreden.
Heel geluidsarm prachtig design. Veel opbergruimte in vriezer maar ook in koelkast. Handig dat de tiptoetsen in de koelkast zitten. Bij de vorige koelkast zaten ze op de deur en werden wel eens per ongeluk aan geraakt zonder te weten met aanstoten. Wel heel jammer dat de filter niet binnen in de koelkast zit maar buiten! Ook zeer slecht uitgelegd hoe de filter moet worden aan gesloten. Ook is nergens aan gegeven dat het 48 uur duurt voordat de koelkast ijsklontjes maakt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Geert-Jan 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

9,0
Mooie Amerikaans koelkast, strak vormgegeven, erg ruim en weinig lawaai (zacht geruis op de achtergrond)

Pluspunten

  • mooi design
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeedee 02-06-2019

top koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
mooie ruimte koelkast
vervangt onze oude Met 2 vriezlades EN ook nog een vriezer tafel model.
ruim genoeg dus.
met de vaste waterleiding aansluiting altijd beschikking over koud water en ijsblokjes.
van alle gecheckte amerikaanse koelkasten kwam deze steeds weer in de top naar boven. voor iets meer TOCH de iets energie zuinige variant gekozen.
(je kunt dus nog 100,- besparen)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank Verheijden 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersgemak door overzichtelijke indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

9,0
Koelkast en vriezer zijn lekker groot. We kunnen veel kwijt. Bovendien de functies ijsblokjes en het crushed nodigen uit om een lekker gekoeld drankje te maken. Zelfs de kleinkinderen verdringen zich om een limonade met (crushed) ijs te tappen.

Pluspunten

  • is stil.

Minpunten

  • De koelkast is hoorbaar bij het ijs maken.en

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henkdoc01 17-05-2019

Top product

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Koelkast in goede orde ontvangen en geplaatst door Coolblue
Vrijwel geen geluid!
Zeer ruim!
Smart Home adapter via Amazon USA besteld. Deze geïnstalleerd en koelkast verbonden met Smart Things. In 1 minuut werkte alles perfect! Controleer de koelkast dus nu op afstand!!!
Samsung: wanneer is de adapter in Nederland te verkrijgen?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-05-2019

Echt een geweldige koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Wat een ruimte! Echt geweldig, en opties voor snel koelen of snel vriezen werken super! Ijsblokjes worden snel gemaakt en een super aankoop!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ruud1610 06-05-2019

Super stil, mega veel ruimte en strak design

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Superblij met mijn nieuwe samsung amerikaanse koelkast. Hiervoor een energieslurpende Amana gehad die 18 jaar trouwe dienst heeft geleverd. Echter, deze Samsung is veel stiller, veel meer ruimte. Enige minpuntje is dat je voor het koude water of ijsklontjes een breedglas moet gebruiken anders loop je kans dat het er langs loopt. Maar dat wist ik vooraf vanwege de reviews die ik gelezen had. Verder super product en zeer goede bezorgservice van Dynalogic.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-04-2019

Super veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Super mooie grote koelkast met mega veel ruimte. 5 boodschappen met spullen in de koelkast en er is nog zo veel ruimte over.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eddy 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Voor deze Samsung gekozen vanwege de classificatie A++, de grote koel- en vriesruimte, duidelijke en makkelijk bedienbare water en ijsblokjes dispenser en natuurlijk het mooie en strakke uiterlijk.

Pluspunten

  • slechts 39dB
  • grote koelruimte
  • grote vriesruimte
  • extra vak onder in de koelkastdeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Verhoeven 12-03-2019

Prachtige amerikaanse koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Prachtige amerikaanse koelkast. Het is heel prettig om een duidelijk overzicht te hebben van je ingevroren voedsel. Puzzellen met vrieslades is verleden tijd! Zowel de koelkast als de vriezer zijn mooi verlicht wat ook echt een plus is. De waterleiding voor water en ijs is eenvoudig te installeren. Wat jammer is is dat deze koelkast icm een smarthub gekoppeld kan worden aan de Samsung Smartthings app. Helaas is deze smarthub in Nederland niet verkrijgbaar.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bartdog 02-03-2019

Nette koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
Mooie en ruime koelkast voor een nette prijs. Eenvoudig aan te sluiten en te verplaatsen koelkast en vriezer zijn ruim door de grote deuren is wel afstand aan de zijkanten nodig zodat de deuren goed open kunnen.

- filter onhandig aan de buitenkant.
- geen verlichting bij de water dispensor
- smalle glazen zijn lastig te tappen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SusanV 02-03-2019

Fijne ruime en stille koelkast / vriezer

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Een week geleden gekocht, volgende dag bezorgd en nu al zo blij mee! Onze oude Amerikaanse koelkast was 18 jaar oud en hebben we vervangen voor een Samsung. Dus een overstap naar ander merk, altijd spannend maar helemaal goed uitgepakt! Fijne ruime en vooral ook stille koelkast / vriezer, een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerda123 16-02-2019

mooi design

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
een goede amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine, deze hebben we voor de lol voor onszelf en onze hond erbij gedaan, hij is dol op ijsblokjes en wij hebben geen echt koud water uit de kraan. klein minpuntje, hij staat de hele dag aan, ik weet niet of dat de bedoeling is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jeroen83 25-01-2019

Eenmaal in huis wil je nooit meer anders.

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Altijd al een Amerikaanse koelkast willen hebben en dan nu eindelijk 1 gekocht.
Wat een ruimte, bijna niet geheel vol te krijgen.
Zeker de ijsblokjes / koud water dispenser is geweldig. Nooit meer een tekort aan ijs / gekoeld water.
Een aanwinst in elke keuken. Voor mij nooit meer een ander type koelkast.
Zeker met een groot gezin kan je bijna niet zonder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jurik 07-01-2019

heerlijke koelkast.

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
werkelijk een aanwinst. Wat een ruimte en wat een overzicht. We hadden 2 losse koelkasten en een losse diepvries. Nu alles in één. De kids vinden de ijsblokjesmaker en koud water helemaal geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marinda 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

8,0
Super koelkast voor een groot gezin mijn tweede koelkast is zelfst geheel overbodig geworden. Heel stil en fraai vorm gegeven. heel blij met deze koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapdien 14-11-2018

IJskoud

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Koelkast nu 3 dagen in huis. Na installatie zeer snel op gevraagde temperatuur. Alles werkt perfect en de ingestelde waarden zijn opmerkelijk stabiel. Hij ziet er ook nog prima uit en oogt zeer degelijk. Plastic snelkoppelingen voor de wateraansluiting werken makkelijk. Hoewel ik aanvankelijk bedenkingen had over het ontbreken van metalen schroefverbindingen blijken de snelkoppelingen uitstekend te werken. Ik heb het volste vertrouwen in de lekvrije verbinding met de waterleiding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Coen 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Zuinige Amerikaanse koelkast met goede indeling en mooi design.
Werkt uitstekend en geeft weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Soetjes 08-11-2018

Wat een ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Prachtig, strakke koelkast. Ruimte is goed benut en overweldigend. Wij waren al gewend aan een Amerikaanse koelkast maar normaal hebben wij met een verjaardag ruimte te kort maar met deze koelkast paste zelfs de taart erin. Het drinkwater is voorzien van een filter. Heerlijk om te drinken. Daar hebben wij geen Spa meer voor nodig. Alles is naar onze wens en zelfs met de verlichting zijn wij blij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alina85 31-10-2018

Super blij mee

Geschreven voor: Samsung RS68N8221SL/EF

Algemene score

10,0
Ik dacht eerst wat een kleine koelkast tot ik hem open deed . Hij is erg diep van binnen ideaal voor groot gezin . Alles werkt perfect . Super blij ook met water despenser en ijsblokjes en chrusher. Alles blijft veel langer vers in de extra vershoudlades en alles is snel op temperatuur . Blij met vele opties en plek ook het vriesgedeelte is super en extra koude stand werkt ook perfect . Echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews