Samsung RS68N8941SL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
383 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8941SL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shirley 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

9,0
Mooie koelkast. Koelt en vriest goed. Ruimtes zijn ruim voldoende. Handig dat je allerlei berichten en fotos op je koelkast kan plaatsen. Geluid en scherm zijn helder. De camera's hebben voor mijn niet zoveel toegevoegde waarde. Je hebt slecht zicht als je koelkast vol staat. Verder handig dat je alles digitaal kan instellen. Wij zijn tevreden!

Pluspunten

  • mooie grote ruimtes
  • mooi scherm
  • handige gadgets

Minpunten

  • Zicht cameras

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Iphone werkt niet

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

3,0
Als je Apple hebt dan koop deze maar niet....werkt niet. De familie Hub werkt niet op je Iphone, Samsung weet hiervan maar doen er niets mee, top

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DragonFly 06-11-2018

"COOL" kast

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Eigenlijk kan ik niet veel zeggen over de prestaties. Hij is net uitgepakt en staat te acclimatiseren, maar ik kan je zeggen dat ik in de toekomst ongekend meer tijd bij een koelkast ga spenderen dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ben24 30-10-2018

Genieten!

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en we zijn er super blij mee, lekker bezig met koken en genieten van fijne muziek via de ingebouwde tablet. Erg overzichtelijk en gewoon genieten als je hem opent. Wij worden er erg vrolijk van... weerbericht met bewegende beelden... happy!... aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Engineer078 10-10-2018

Geweldige blikvanger

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Zojuist is onze Family Hub bezorgd! We kunnen hem pas eind november gaan gebruiken maar het ziet er fantastisch uit!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Devlin 08-10-2018

een koelvrieskast met ontzettend veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

8,0
We wilden een koelkast voor ons gezin die alles kon bergen, geen tafelmodel, maar een echte grote. Omdat mijn vrouw vaak ijs in haar drinken heeft kwamen we al gauw uit op deze schitterde koel/vrieskast. De kinderen (en wij ook ;-)) zij ontzettend blij met het scherm op de voorzijde van de kast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick1959 26-09-2018

super apperaat

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Family hub koelkast heerlijke ruime koelkast met hele handige functies voor de familie agenda's en boodschappen Doet wat wordt verwacht
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Roos 19-09-2018

Wouw Super mooie en vette koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Ik ben zo tevreden super veel ruimte:) met koken zet ik een heerlijk muziekje op kinderen kijken tijdens het eten naar hun favorite kinderprogramma en je kan m connecten met je Samsung telefoon je kan er zoveel mee echt te gek.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

williamY 17-09-2018

De toekomst van de moderne keuken

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

8,0
ik heb de Samsung net maar door deze koelkast is mijn keuken klaar voor het nieuwe koken en koelen . een grote aanwinst voor de moderne keuken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-08-2018

Geweldige Koel/vries kast

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

8,0
Goede Amerikaanse koel/vries kast. De Koel en Vries gedeeltes zijn echt goed, veel ruimte en koel zoals het hoort. Koelkast maakt weinig geluid. Scherm heeft leuke functies die ons gezin zeker gaan helpen met het beter organiseren van het een en ander.De koelkast kost wat, maar dan heb je ook wat! Het is echt een eyecatcher in onze woning.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-08-2018

samsung family hub koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
wij hebben deze week onze nieuwe samsung koelskast family hub in gebruik genomen, super apparaat!
je kunt via de app. op afstand in de koelkast kijken en nog handiger het boodschappenlijstje delen op je telefoon! wij zijn erg blij met deze machine
hij is ook qua indeling erg overzichtelijk en goed verlicht
de bediening is na een kwartier al helemaal duidelijk en erg stil!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

TheGreenGuy 06-07-2018

Prachtig design, superhandige touchscreen in deur

Geschreven voor: Samsung RS68N8941SL

Algemene score

10,0
Afgelopen week is onze nieuwe koelkast afgeleverd. Hij staat prachtig in onze keuken. Eye-catcher is het grote touchscreen in de deur, met allerhande nuttige functies en audio/video.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer