Bosch Serie 4 KGE36VL4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE36VL4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch koel/-vries combi A+++ KGE36VL4A 25-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat deze goed past bij de andere apparatuur ook van Bosch.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de koelkast. Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus Venis 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ledverlichting en stroomverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

9,0
Een dag voor de vakantie ging onze koelkast kapot en er is dezelfde dag nog deze nieuwe koelkast geregeld. De koelkast doet het erg goed en is heel zuinig in stroomverbruik. Ook heeft het prachtig helder ledverlichting, erg stil is de koelkast ook. We zijn erg tevreden met de bosch koelkast en de efficiëntie waarmee bosch werkt.

Pluspunten

  • stil
  • mooie vorm, handige indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koelvriescombinatie Bosch Serie 4 KGE36VL4A 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

10,0
Zeer stille koelkast en daarnaast energiezuinig, mooie vormgeving en gebruiksvriendelijk echt een aanrader!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stille motor
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MyLea 21-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

9,0
Mooi design, rvs, prettige indeling, vakantiestand dus nog energiezuiniger, snel koelen zodat nieuwe boodschappen snel op juiste temperatuur gebracht kunnen worden. Ruime vrieslades met een extra grote, ideaal voor brood of pizza (en taart)

Pluspunten

  • stil en ruim
  • energiezuinig
  • 0 graden koelvak voor vlees
  • ruime lade voor groenten
  • snel koelen stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosch koel/vries combinatie 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig en als best getest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

10,0
Volgens de recente test van de consumentenbond is dit de beste koelkast in zijn klasse, energiezuinig (A+++) redelijke prijs ook in RVS look (€485) na cashback

Pluspunten

  • A+++
  • RVS-look
  • €485
  • kan strak tegen de muur
  • als beste getest in zijn klasse

Minpunten

  • geen no frost, maar maakt wellicht weinig uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden-gebruiker 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stille en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een ruime indeling incl. flessenrek. De vitafresh lades voor vlees en groenten zijn een handige toevoeging. Deze koelkast is hoogwaardig afgewerkt in relatie tot prijsgenoten.

Pluspunten

  • Energie Zuinig
  • Hoogwaardige afwerking
  • Flessenrek
  • Vita-Fresh

Minpunten

  • Vita-Fresh niet individueel instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dev 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteitsverhouding ligt voor mij hoog bij deze koelkast, zeker vanwege de cashbackactie. Het koelgedeelte is van binnen erg ruim en je kunt spelen met de indeling. De groentebox onderin het koelgedeelte is erg ruim waardoor er voldoende groente en fruit voor een hele week in past! De 0-graden box is ook erg fijn en ruim genoeg.
Wat voor mij wel een kleine tegenvaller is, zijn de lades in het vriesgedeelte. Deze zijn kleiner dan ik voorheen had waardoor ik minder kwijt kan. Wat dit oplost is de 0-gradenbox waarin ik het vlees voor een week kan neerleggen.
Verder is de koelkast erg stil in gebruik, koelt goed en zuinig. Het zuinige aspect was voor ons dan ook een van de voornaamste reden om te kiezen.

Pluspunten

  • Ruim koelgedeelte
  • 0-gradenbox
  • Groente en fruitlade
  • Zuinig in gebruik
  • Erg stil en koelt naar wens!

Minpunten

  • Vrieslades maar de 0-graden box lost dit op!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

8,0
Mijn vorige bosch koelkast ging helaas stuk en was niet meer te repareren. Dat was balen maar Bosch had een loyaliteitsprogramma waarmee ik 4 jaar garantie kreeg op een nieuwe. Deze uitgezocht en ben erg tevreden. Staat mooi in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelvriescombinatie!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VL4A

Algemene score

8,0
Ik heb vele reviews gelezen en deze kwam als beste uit de bus. Ik heb hem nu een maand en bevalt zeer goed. Hij is muisstil en energiezuinig. Hij koelt erg goed en heeft veel ruimte in de koelkast en de vriezer. En hij ziet er ook nog eens erg mooi uit, een echte eye-catcher! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer