Samsung RB37J5925SS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
262 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5925SS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hami 15-11-2018

Goede Koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
ik heb een samsung koelkast bij MediaMarkt gekocht en ik ben erg tevreden. Samsung is een aanrader...!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Diaz 13-03-2020

Werkt perfect

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Deze koelkast een maand geleden aangeschaft. Doet precies wat het moet doen. Erg tevreden en zeer ruim.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-03-2020

Top Koelvries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
We hebben in januari 2020 Deze koel vries combinatie gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over. Heel fijn dat je koud water aan de buitenkant kunt tappen. Goede verlichting in de koelkast. Fijne indeling van de vakken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gaurav 29-02-2020

Water dispenser at door, space, no Frost

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
I really liked it, it is big, with water dispenser at the door, No frost , good power rating.. Touch button on the door to control temperature(1 week use)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Linda 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design! Lekker koud water!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Mooi design! Geeft heerlijk koud water. Goede indeling. Ideaal de 0 graden la voor het lang goed houden van producten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Koud water vak
  • Goede indeling.

Minpunten

  • Vriesvak is wat klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melloszz 25-02-2020

Prachtige koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ik heb dit vorige week gekocht voor een hele mooie prijs gekocht, echt super blij mee.
Het design sprak me meteen aan. En er zit ontzettend veel ruimte in. Ook heel veel opties in het koel gedeelte. En het water dispenser maakt het helemaal af.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Danita 25-02-2020

Good Fridge

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Works well, and love the water feature at the front, since it is not an ice maker combo, it is easier to move around as there are no pipes required for filling the water tank at the back. The freezer however does not have inbuilt light.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

F.S.M. Yildiz 24-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi , Luxe en Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Zodra ik de Media Markt binnenliep , was ik al verkocht. De Koelkast ziet er super straks uit. Hij koelt goed en ziet er goed uit. En hij was in de aanbieding met €50 cashback! Ik zou dit zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Luxe
  • Ruim
  • Groot
  • Koud water reservoir
  • No Frost + meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-02-2020

Lekker ruim.

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ik heb deze Koelkast gekocht omdat mijn andere Samsung koelkast stuk was gegaan!
Die was jammer genoeg maar 5 jaar oud, vond ik wel erg jammer!
Maar ik blijf van mening dat Samsung goede spullen maakt.
Deze koelkast doet zeker aan mijn verwachting, lekker groot en de water dispencer is ook erg fine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michelle 18-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
Omdat onze vorige koelkast kapot ging waren wij op zoek naar een vervangend model. Daarbij ben ik op zoek gegaan naar een hoger model, zodat we met een gezin van 4 net iets meer ruimte hebben. Vooral met verjaardagen en feestjes merkte ik dat we soms net wat ruimte te kort kwamen voor bv het bier en een grote taart. Het fijne van deze hoge koelkast is dat bierflesjes op de bovenste plak nog precies rechtop kunnen staan, waardoor er meer in past. En door 2 aparte lades en 3 planken heb je voldoende ruimte en hoef je niet te stapelen.

De koelvakken in het koelgedeelde kun je slechts beperkt van indeling wisselen, maar door de ruimte is dit eigenlijk ook niet nodig. In de deur zitten wel een aantal vakjes die wat kleiner zijn, waardoor ze iets minder bruikbaar zijn dan een langere/bredere bak. Alle 'vakken' in de koelkast worden apart gekoeld. Het is echter niet mogelijk om de temperatuur per vak in te stellen.

De waterdispenser kun je gemakkelijk loshalen om te vullen of schoon te maken. Let op; kan wel alleen voor water gebruikt worden. Losse planken en bakken kun je gemakkelijk verwijderen om schoon te maken. De koelkast is heel simpel via het touchscreen op de deur te bedienen. Er zit ook een vakantie- en een freeze-functie op.

Beschrijving in diverse talen waaronder NL, ENG en FR meegeleverd.

De deur kan van draairichting gedraaid worden. Let wel op, wegens de elektronica in de koelkastdeur, moet je ook de draden anders aansluiten. Dit kan, tegen betaling, via een servicecentrum van Samsung. Wij hebben ervoor gekozen dit zelf te doen. Ben je niet technisch, raad ik je aan dit te laten doen. Beschadig je iets tijdens het wisselen dan valt deze schade niet meer onder de garantie. Het omdraaien van beide deuren inclusief elektronice heeft ons (samen) een kleine 2 uur gekost. Ik schat dat een monteur hier in zijn eentje ca 1,5 uur mee bezig is.

Pluspunten

  • De hoogte
  • Chique uitstraling
  • Waterdispenser
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geluid
  • Relatief korte stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Thomas Hipp 16-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super coole koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Mooi hoog,super stil,prima inhoud!
En zuinig....
Geniet van de koudwatertap.
Geniale koelkast voor ons.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • zuinig
  • "outfit" modern
  • deurhendels

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge o 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelvriescombinatie met waterdispenser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
ik kon geen american koelkast kwijt. deze koelvries combi past wel en heeft een zeer ruim koelgedeelte en ruime lades in het vriesgedeelte. helemaal fijn is de water dispenser waar heerlijk koud water kan worden getankt. Wordt hier heel veel gebruikt!

Pluspunten

  • ruim koel en vriesgedeelte
  • temperatuur op de voorkant in te stellen
  • handig rek voor flessen
  • waterdispenser
  • maakt weinig geluid

Minpunten

  • water tank goed in zetten ivm lekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H DEN DAAS 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KOELCOMBINATIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
ruime binnenkant
vriest snel in
makkelijk te bedienen
leuke koud water tap, klein maar handig in gebruik
snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NVDP 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ZEER FIJNE RUIME KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
Ik heb de koelkast pas 1 dag. Zeer ruim en stil. Tevens is de watertap heel handig. Erg fijn als je snel even wat koud water wilt drinken. In de deur zit een reservoir van 4,5 liter . Het is dus niet nodig om de koelkast op een kraan aan te sluiten.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • watertap
  • goede indeling
  • stil
  • handgreep aan de deur. Niet elke koelkast heeft da

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skipbo 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie strakke koelkast en design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
mooie en strakke vorm en kleur en beveel het aan voor andere kopers,evt zou ik graag de volgende weer van dit merk kopen

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • goed afleesbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lies 06-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Een echte Amerikaanse koelkast paste helaas niet in de keuken, maar dit model met waterreservoir komt daar voor mij aardig bij in de buurt. Het reservoir zit niet in de weg aan de binnenkant van de koelkast.

Met drie lades zit er toch genoeg ruimte in de vriezer, de lades zijn diep en dat soort voor extra ruimte.

Pluspunten

  • waterreservoir
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-02-2020

Niet tevreden

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

4,0
Mooie koel-vries combinatie, vriezer werkt perfect.
Koelgedeelte is al 3x monteur voor geweest en 4de afspraak staat gepland .
Temperatuur in koelkast 8 -12 graden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rija 02-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Het is een fijne koelkast zuinig mooi en erg handig met het waterreservoir.
Super blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Waterreservoir
  • Veel ruimte
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Car_s 29-01-2020

Hele mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Mijn oog gevallen op deze mooie ruime koelkast. Ondanks het waterreservoir toch nog veel ruimte voor flessen en mooie led verlichting.
Over de levensduur kan ik nog niks zeggen maar heb goede ervaringen met andere producten van Samsung.
Heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frans 29-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KOELKAST MET VRIEZER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
We hadden een grote Amerikaanse koelkast van 10 jaar oud. We zijn echter nog maar met z'n tweeen en vonden dit een mooie koelkast/vriezer.
Vooraf vanwege toch nog een ruime koelkast. Bevalt prima en ziet er goed uit.

Pluspunten

  • ruime koelkast
  • vriezer ook ruim
  • ruimte in de hoogte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews