Samsung RB37J5925SS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel-vriescombinatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
262 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5925SS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hami 15-11-2018

Goede Koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
ik heb een samsung koelkast bij MediaMarkt gekocht en ik ben erg tevreden. Samsung is een aanrader...!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-01-2019

De zeer goede kwaliteit van de Samsung producten

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ik heb een laptop en een tablet en 2 mobile phones van het merk Samsung en nu een koelvries combinatie van samsung aangeschsft om dat ik zeer tevreden ben over samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

TyMisGwen 30-12-2018

Prachtige koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Voor de Kerst gekocht en gisteren geleverd. Vandaag bedrijfsklaar gemaakt en we zijn heel tevreden. Mooie uitvoering en met 38dB zo goed als stil. Past keurig in de ruimte van de vorige inbouwkoelkast. Draairichting deuren nog aanpassen, maar dat zou Mediamarkt gedaan hebben. Helaas niet gebeurd dus dat muisje krijgt nog een staartje.
We raden deze koelkast aan voor iedere klant die graag fris water drinkt uit de heel praktische waterdispenser, die met 4,5 liter zeer ruim bemeten is. Met 258 kWh per jaar aan verbruik bovendien heel energiezuinig
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-12-2018

Mooi design en strak afgewerkt van binnen

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Vorige week deze koelkast gekocht en zeer tevreden. Lekker koel en de binnenkant heeft een mooie afwerking. Stevige handgrepen. De waterdispender is handig in gebruik. Veel ruimte! De groentelades mooie geleiding door wielen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

inkie1001 28-12-2018

handige koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
ik heb deze koelkast nu 1 week staan, de kleur is geweldig, de grote is groot, en het water lekker fris van de tab.

Ik was meteen verliefd op zijn uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marek 22-12-2018

Geweldig

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ik heb dit koelkast in vorige maand gekocht. het is echt functioneel, en energie zuinig. Top product.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

joMI 13-12-2018

Super koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met deze grote koelkast. Watertap fantastisch. Las in aantal reviews van lekkende tap maar hebben wij geen last van. Zeer ruime koelkast, stil, echt heel erg tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Waterparel 08-12-2018

Super gave koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Wat een super koel/vriescombinatie is dit! Heel veel ruimte, ook in de vriezer.
Handige tiptoetsen voor temperatuur op de deur, plus een ingebouwd koud water reservoir.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

benjaminer 28-11-2018

perfect

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
de koelkast is echt perfect hij is heel ruim maakt amper geluid en de waterdispenser is ook super fijn het is een echte aanrader !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ouaf 24-11-2018

Samsung koel/vrieskast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ik heb een koelkast gekocht ben er zo blij mee. Ik heb alleen maar Samsung in huis en ben er tevreden mee. Stel zijn er banken of een bed dan ben ik de eerste die hier gebruik van wilt gaan maken. Ben zo blij met mijn aankopen van het merk Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Salma 21-08-2018

Hele fijne koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Ben erg blij met de koelkast. Ziet er erg goed uit en werkt uitstekend. De ruimte is ook erg fijn ingedeeld.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Irene 13-08-2018

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast. Het waterreservoir is heerlijk op warme dagen, echter het klepje mag wel wat steviger, lekt een beetje als je het bekertje eronder vandaan haalt. Coolzone lades zijn geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Femke 07-08-2018

Grote koelkast met waterreservoir, super.

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden, vooral het waterreservoir wordt door ons veelvuldig gebruikt. Het water is snel gekoeld. Mijn man en ik verschillen alleen van mening met betrekking tot de hoeveelheid planken. Hij wil het liefst nog een plank erbij voor de lage spullen, ik vind het wel prettig dat er een plank is met veel hoogte zodat de pakken yoghurt en melk nu niet meer hoeven te liggen.
De grote inhoud ten opzichte van onze vorige koelkast is zeer prettig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Suzan 05-08-2018

heerlijk ruime koel vries combi

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de ruimte en koeleigenschappen van de Koel-vries combinatie.
mooi design en zeer praktische indeling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

harold 25-07-2018

warme ontvangst voor een koelvries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Wij vonden deze koelvries combinatie precies wat we wilden hebben. Alleen de deur ging voor ons in de verkeerde richting open. No problem, werd gelijk geregeld. Afleveren en de oude ijskast meenemen,... Ook geen enkel probleem. Aflevering door vriendelijke gasten die bij 32 graden bleven lachen. Een pareltje in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Syoely Sunarjo 26-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voor een energie zuinig koelkast kies een Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Ik vind deze product geweldig door de watertap inbouw in de koelkast drink ik nu veel meer water. Ik hoef de freezer niet meer te ontdooien en wanneer je deur niet goed dicht doet geeft het een alarm melding af. Het geeft digitaal aan hoeveel graden de koeling is , dat vind ik ook heel prettig.Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik deze koelkast heb gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pavel K 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Excellent Fridge!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

10,0
Fridge exceeded our expectaions largely, it is really huge inside, everything is well-made, very good organization capabilities inside and kids love the cold water feature. It is really low noise product

Pluspunten

  • space
  • quality
  • organisation
  • water feature
  • low noise

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyric 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast RB37J5925SS/EF

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
Tot nu toe zeer tevreden over de koelkast! Wij hebben in 15 jaar tijd geen nieuwe koelkast kunnen kopen en het altijd gedaan met 2/3 koelboxen. Dit was voor ons een grote stap en we zijn blij om deze overstap te hebben gemaakt! Nu nog een slotje erop, hij wordt te vaak opengemaakt door de kids ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Patricia 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg goede koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

9,0
De koelkast beschikt over een prettige indeling. Is daarnaast geruisloos. De waterdispenser, die in de deur zit, is een welkome functionaliteit.
Kortom een geweldig apparaat!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Goede indeling
  • Handige waterdispenser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachid 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk gekoeld water

Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS

Algemene score

8,0
Koelkast is lekker groot met een watertank van 4,5 l waardoor je voor gekoeld water de koelkast niet meer hoeft open te maken.

Pluspunten

  • Waterdispender
  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews