Samsung RB37J5925SS/EF - Reviews

Specificaties
Uitvoering
enkeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
262 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Salma 21-08-2018

Hele fijne koelkast

Algemene score

10,0
Ben erg blij met de koelkast. Ziet er erg goed uit en werkt uitstekend. De ruimte is ook erg fijn ingedeeld.
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Irene 13-08-2018

Koelvriescombinatie

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast. Het waterreservoir is heerlijk op warme dagen, echter het klepje mag wel wat steviger, lekt een beetje als je het bekertje eronder vandaan haalt. Coolzone lades zijn geweldig!
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Femke 07-08-2018

Grote koelkast met waterreservoir, super.

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden, vooral het waterreservoir wordt door ons veelvuldig gebruikt. Het water is snel gekoeld. Mijn man en ik verschillen alleen van mening met betrekking tot de hoeveelheid planken. Hij wil het liefst nog een plank erbij voor de lage spullen, ik vind het wel prettig dat er een plank is met veel hoogte zodat de pakken yoghurt en melk nu niet meer hoeven te liggen.
De grote inhoud ten opzichte van onze vorige koelkast is zeer prettig.
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Suzan 05-08-2018

heerlijk ruime koel vries combi

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de ruimte en koeleigenschappen van de Koel-vries combinatie.
mooi design en zeer praktische indeling.
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

harold 25-07-2018

warme ontvangst voor een koelvries combinatie

Algemene score

10,0
Wij vonden deze koelvries combinatie precies wat we wilden hebben. Alleen de deur ging voor ons in de verkeerde richting open. No problem, werd gelijk geregeld. Afleveren en de oude ijskast meenemen,... Ook geen enkel probleem. Aflevering door vriendelijke gasten die bij 32 graden bleven lachen. Een pareltje in de keuken.
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Syoely Sunarjo 26-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voor een energie zuinig koelkast kies een Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze product geweldig door de watertap inbouw in de koelkast drink ik nu veel meer water. Ik hoef de freezer niet meer te ontdooien en wanneer je deur niet goed dicht doet geeft het een alarm melding af. Het geeft digitaal aan hoeveel graden de koeling is , dat vind ik ook heel prettig.Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik deze koelkast heb gekocht.
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pavel K 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Excellent Fridge!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fridge exceeded our expectaions largely, it is really huge inside, everything is well-made, very good organization capabilities inside and kids love the cold water feature. It is really low noise product

Pluspunten

  • space
  • quality
  • organisation
  • water feature
  • low noise
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyric 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast RB37J5925SS/EF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe zeer tevreden over de koelkast! Wij hebben in 15 jaar tijd geen nieuwe koelkast kunnen kopen en het altijd gedaan met 2/3 koelboxen. Dit was voor ons een grote stap en we zijn blij om deze overstap te hebben gemaakt! Nu nog een slotje erop, hij wordt te vaak opengemaakt door de kids ;)
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Patricia 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg goede koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast beschikt over een prettige indeling. Is daarnaast geruisloos. De waterdispenser, die in de deur zit, is een welkome functionaliteit.
Kortom een geweldig apparaat!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Goede indeling
  • Handige waterdispenser
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachid 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk gekoeld water

Algemene score

8,0
Koelkast is lekker groot met een watertank van 4,5 l waardoor je voor gekoeld water de koelkast niet meer hoeft open te maken.

Pluspunten

  • Waterdispender
  • groot
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie R. 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote koelkast, goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een hele mooie koelkast. Zowel qua uiterlijk als qua specificaties. Hij is lekker ruim en handig ingedeeld. Voor ons ook belangrijk dat hij zuiniger was dan z'n voorganger en dat is hij zeker. En een top prijs! Zou een tien waard zijn als de vriezer iets meer inhoud had dan de meeste koelkasten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Koud water tap ideaal!

Minpunten

  • Vriezer had iets groter gemogen geen 98L maar 120L
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Schitterende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte en bedieningsgemak, naast design zeer fraaie vormgeving, geruisloos en prima indeling. Ziet er gewoon geweldig uit in de keuken.

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt snel
  • Vakantie stand
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung RB37J5925SS/EF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer