LG GBF59PZDZB - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
221 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Goedel 04-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

LG koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie koelvriescombinatie.
De waterdispencer wordt hier veel gebruikt en wat wij fijn vonden is dat je niet op een kraan aangesloten hoeft te zijn, want je vult gewoon de tank.

Pluspunten

  • mooie rvs look voorkant
  • waterdispencer met tank in deur

Minpunten

  • zijkanten andere kleur donker antraciet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bieke 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een goede en stille koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe koel-vriescombinatie. Ik had een tafelmodel koelkast, die op de grond stond. Wat dat betreft ben ik er erg op vooruit gegaan. Deze hoge en slanke koelkast is een genot voor het oog. De glanzende grijs metallic kleur is prachtig! Het is echt genieten als ik de koelkastdeur open doe: alle planken op ooghoogte. Een zee van ruimte en ik kan alle boodschappen voor een hele week kwijt in deze koelkast. Ik heb de oorspronkelijke indeling iets gewijzigd door een glazen schap naar omhoog te verplaatsen. Hierdoor kan ik nu mijn pakken melk en flessen witte wijn rechtop neerzetten, dit vind ik prettiger. In de koelkast zit ook een grote groentelade. Het vriesgedeelte heeft drie grote vrieslades. De watertank werkt goed en je kunt hem makkelijk verwijderen (de picto's laten duidelijk zien hoe dit moet). De watertank neemt wel een stuk ruimte in van het deurvak, dat is een minpuntje. Als je de deur van de koelkast te lang open laat staan, dan geeft de deur een piepje af ter waarschuwing. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maantje 1950 11-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. De waterdispencer is handig en we gebruiken hem steeds, het enige nadeel hierdoor is dat je geen flessen in het deurrek kwijt kunt. Dit gaat dus wel ten koste van de ruimte.
Maar de koel-vries combinatie is vrij stil, wat toch ook wel heel prettig is.
Handig dat je op de deur de temperatuur van de koel-vries in de gaten kan houden.
Al met al een zeer goede aankoop die ik iedereen ook aan kan raden.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

maantje 1950 11-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. De waterdispencer is handig en we gebruiken hem steeds, het enige nadeel hierdoor is dat je geen flessen in het deurrek kwijt kunt. Dit gaat dus wel ten koste van de ruimte.
Maar de koel-vries combinatie is vrij stil, wat toch ook wel heel prettig is.
Handig dat je op de deur de temperatuur van de koel-vries in de gaten kan houden.
Al met al een zeer goede aankoop die ik iedereen ook aan kan raden.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn eerste ervaring

Algemene score

6,0
De eerste ervaring met deze koel-vries combinatie was, dat de plankjes in de deur klein zijn. Wij hebben een huishouden voor 2 volwassenen van pensioengerechtigde leeftijd. Wij vonden het verschil tussen de oude koelkast en dit exemplaar qua opbergmogelijkheden erg groot. Een heleboel potjes etc. waren niet mogelijk erin te zetten.
We hadden verwacht, dat er qua ruimte meer mogelijkheden waren. Vooral in de deur, waar de watertap zit. Deze neemt zoveel ruimte in beslag, dat er nauwelijks wijnflessen of drinkpakken in gezet kunnen worden. De watertap heeft voor ons geen toegevoegde waarde. Je kan het water in flesvorm veel makkelijker in de deur zetten. Het bijvullen van de watertap is behoorlijk tijdrovend.
De laden van het vriesgedeelte zijn kort, wat waarschijnlijk veroorzaakt wordt door de koel/ vriesmoter, die in de koelkast zit. Verder is het heel moeilijk om producten er goed in te krijgen.

Pluspunten

  • zuinig in electrisch gebruik

Minpunten

  • watertap overbodig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Luca69 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Koelkast ##

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast heeft alles wat een koelkast moet hebben, hij is stil, duurzaam, zuinig, mooi en erg gebruiksvriendelijk. temperatuur is voor zowel de vriezer als het koelen apart in te stellen, kraantje in de deur is ook handig en lekker gezond. Erg aan te raden als je een ruime en stille koel/vries combinatie in huis wilt halen

Pluspunten

  • Stil
  • mooi
  • Ruim
  • Neem weinig ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maantje 1950 23-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. De waterdispencer is handig en we gebruiken hem steeds, het enige nadeel hierdoor is dat je geen flessen in het deurrek kwijt kunt. Dit gaat dus wel ten koste van de ruimte.
Maar de koel-vries combinatie is vrij stil, wat toch ook wel heel prettig is.
Handig dat je op de deur de temperatuur van de koel-vries in de gaten kan houden.
Al met al een zeer goede aankoop die ik iedereen ook aan kan raden.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goedkoop in stroomgebruik

Minpunten

  • Door watertank weinig ruimte in deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

super gave koelvriecombinatie met watertap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne gave koel vries kombinatie heerlijk in gebruik en ontzettend mooi en groot van binnen ook het vries gedeelte 3 grote laders

Pluspunten

  • Super groot van binnen
  • Vrieslades ook groot

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mendy 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte Koel- vriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooie koelkast met veel luxe! Een mooi verlicht display die na een aantal seconden uitgaat, blijft dus niet branden (fijn!). De waterdispenser is hemels én er passen liggend op onderste plank 2 x 2 liter flessen in (Lidl). Het pinpuntje van de plek van de waterdispenser (dus geen grote flessen in de deur) was voor mij hierbij verholpen.

Pluspunten

  • Verlicht display dat vanzelf uitgaat
  • Een NIET spetterende waterdispenser
  • NOOIT meer ontdooien
  • Veel ruimte
  • STIL! Handig in open keuken

Minpunten

  • Bovenkant is niet plat, dus niets erop zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer