Bosch Serie 4 KGN36VI45 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
237 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. van Gorkum 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast met veel ruimte en weinig verbruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast gekocht om de opbergruimte en het A*** energielabel. De 0 graden bakken waarin alles langer vers blijft zijn een uitkomst. Je hoeft nu niet direct vlees in vriezen maar is tot 2 dagen langer houdbaar. Ook de groentelade met de bijzondere voorziening voor groente en fruit is een aanwinst. De deur van de koelkast in vingerprint vrij en heel eenvoudig schoon te maken met een licht vochtige doek.

Pluspunten

  • 2 0 graden bakken
  • Verhoud groentelade
  • Laag energie verbruik
  • flessenhouder

Minpunten

  • Uitschuiven van groentelade en de deuropening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anna 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Tevreden met de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we hebben gekozen voor dit apparaat ivm de grootte, het ontwerp en de zuinigheid. Tot dusverre lijkt het een prima koelkast met veel ruimte.De groentela is lekker groot!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • grote groentelade en aparte lade voor vlees/vis

Minpunten

  • wijnfles kan alleen liggen
  • deur gaat wat moeilijk open
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een energie zuinige koelkast en dat was de belangrijkste keus. De vormgeving is mooi en er zijn aparte vakken voor vlees/vis. Wij gebruiken de andere la voor kaas. Het wijnrek is erg praktisch.

Pluspunten

  • No frost
  • Energie zuinig
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Pakken fris kunnen niet rechtop staan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hpakerklaan@hotmail.com 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil, zuinig en erg ruim.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil in gebruik, zuinig in verbruik, ruim en compleet in voorkomen.
Dit is een prima apparaat dat ik iedereen kan aanbevelen.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • extra koele lade
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris van Iersel 15-06-2017
  • Product paar weken in bezit

stijlvol keukenmeubel met moderne toepassingen en gebruik

Algemene score

9,0
Zeker niet de goedkoopste, maar je koopt danook langdurige Bosch-kwaliteit. Koelkast-gedeelte wat beperkt voor grotere gezinnen. Incluis moderne opbergtechniek. We zijn danook zeer tevreden met de aanschaf

Pluspunten

  • mooi modern disgn
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • koelkastgedeelte mogelijk wat beperkt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petrus Jacobus 06-10-2016

Sterk staaltje koeling

Algemene score

10,0
Mooie kleur, goed design. Compacte indeling, minimaal geluid. Goede verlichting in de koelruimte. Indeling gemakkelijk te veranderen naar eigen wensen.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ton Leijssen 16-09-2016

goed en mooi produkt

Algemene score

8,0
Het product ziet er fantastisch uit. Het heeft een zeer ruime koelkast. Of het product zo energiezuinig is A+++ kan ik nog niet beoordelen. Wat mij tegenviel is de ruimte van het vriesgedeelte. Mij vorige combi had maar liefst 4 laden. Echter deze zijn niet meer te vinden ook niet bij andere merken. Het koelgedeelte mocht voor mij wat kleiner.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

KaSy 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch KGN 36 VI 45 Koel/vriescombinatie

Algemene score

9,7
Wij hebben de Bosch KGN 36 VI 45 Koel/vriescombinatie aangeschaft. Wij vinden het een heel mooi model en liepen daarom direct op de deze koelkast af. Inmiddels hebben wij hem in huis en genieten er vol op van. Hij is geruisloos en de indeling is praktisch met voldoende ruimte. Kortom, een heel fijne koel/vriescombinatie.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGN36VI45

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer