Siemens iQ500 KA92DAI30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
368 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 KA92DAI30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C Schellingerhout 28-04-2020

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Koelt goed, vriest goed en zomers geen probleem voor ijs [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sarah 28-04-2020

Topper!

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

10,0
Nog nooit zoveel water en drank met crushed ice gedronken! Koelkast is lekker ruim. Het flessenrek is ideaal (bij de vorige koelkast hem eruit gehaald, maar nu niet). Deurvakken zijn goed ruim. Vriesvak kan ook genoeg producten herbergen. Ik wil geen andere koelkast meer! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gitta 06-04-2020

Praktische Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Het is een elegante, nauwelijks hoorbaar Amerikaanse koelkast. Door de mooie led verlichting is alles in de koelkast goed zichtbaar. De vakken in de deur zijn praktisch. Ik kan er alles in kwijt. Heerlijk dat er ruimte is voor een viertal (wijn)flessen. De crushed ice, gefilterd water of ijsblokjes maak ik bijna dagelijks gebruik voor o.a. Smoothies, ook fijn is dat de koelkast op glijders staat je kan deze makkelijk naar voren trekken om b.v. schoon te maken Value for your money! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kevin1984 06-10-2018

Fijne familie koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

10,0
Mooi design! Ideaal is de waterdispenser met koel water. Het nodigt de kinderen uit om meer water te drinken. Verder ook makkelijk in onderhoud! Geen vingerafdrukken en geen ijsvorming in het vries gedeelte. Met de vershoudlades blijven groente en fruit langer vers! Kortom zeer tevreden over deze aankoop die we nu een jaar in gebruik hebben
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kerkhof68 04-09-2018

Superstrak design

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

10,0
De koel-vries combinatie ziet er prachtig uit. Het is geluidsarm en we tappen altijd vers koud water! Gedurende de zomer waren de ijsblokjes en crushed ice natuurlijk helemaal fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gezin 4 personen 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superveel bergruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Hele grote koelkast, prima bergruimte voor gezin van 4 personen. IJsklontjes en gekoelde water zijn heerlijk. Prettige verlichting en helder beeldscherm. Tevreden over onze keuze.

Pluspunten

  • veel bergruimte

Minpunten

  • pizzadoos past niet in vriesruimte
  • maakt wat meer geluid dan een normale koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elltonfb 04-01-2018

Veel opbergruimte en ruim

Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Ben tevreden met de koelkast. Wel jammer dat het bedieningspaneel nogal slecht werkt en zwaar is in de bediening
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karin 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blikvanger in de keuken met heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

9,0
Afgelopen week is de koelkast bij ons in de keuken gemonteerd. De koelkast is een echte blikvanger in onze nieuwe keuken. Gebruiksvriendelijk en ruimtelijk! Daarnaast ook de leuke extra's zoals het gekoelde water en de crushed ice is al veel gebruikt. Wat een mooi apparaat!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Crushed ice en gekoeld water
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van de Weg 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Super Heerlijke Koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Deze koel/vriescombinatie is fijn en makkelijk in gebruik. Tevens mooi en stoere uitstraling. De ruimte in het koelgedeelte is behoorlijk groot. Ook fijn dat de wijnflessen apart kunnen liggen. Grote rekken in de deuren en 2 grote laden onderin. Een hoop ruimte. De vriescombinatie moet je aan wennen, maar daarna is deze ook prettig. Kleine dingen kunnen in de deur. en twee laden onderin. Meer ruimte dan verwacht. Het koude water en de scrub ijs gebruiken wij veel met eten en e.d. Deze koel/vries combinatie is zeker een goed aankoop.

Pluspunten

  • ggrote binnen ruimte
  • scrub ijs
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wout 15-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Amerikaanse koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

8,0
Grote koelruimte en vriesruimte met een goede indeling en een heel stil apperaat.ook de vriesruimte heeft een goede indeling en een perfect werkende ijsblokjes machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 11-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Geweldige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KA92DAI30

Algemene score

9,0
Heerlijk veel ruimte en handige opbergvakken / lades.
We hebben de koelkast nu een maand in huis en zijn ontzettend tevreden. Het uiterlijk is ook top! Het straalt kwaliteit uit.
Ook de vriezer werkt uitstekend, het water is heerlijk en de ijsblokjes zijn fantastisch!
De bediening is ook bijzonder eenvoudig, zo kun je de vriezer en koelkast op graden instellen. Een absolute aanrader!!

Pluspunten

  • Grote opbergruimte
  • Lekker water
  • Strak uiterlijk
  • Top koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer