Siemens KA92NVI35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
387 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KA92NVI35 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr. Loots 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzicht in de koelruimtes en makkelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

9,0
Mooi modern design, het materiaal geeft geen vette vingers het blijft kooi.
De koelkast heeft een helder licht, fijne indeling waardoor je op alles een heel goed overzicht hebt.
De diepvries kant is ook heel erg fijn en overzichtelijk, je kunt in een oogopslag zien waar alles staat.
Ook de vakken in de deur zijn heel handig voor bv. Gesneden vleeswaren, pakjes vis etc.
Voorheen had ik de koelkast en de diepvriezer apart. Nu kan ik in een handeling vlees van vriezer naar de koelkast doen.
Ook de display aan de voorkant is eenvoudig te bedienen, en duidelijk om te zien wat de status is.
Ik beveel dit product aan. Kwaliteit/ prijs verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Netty 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

side by side koelkast

Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

10,0
Heel fijne koelkast met ontzettend veel ruimte inwendig.
Heel stil en superzuinig.
Mooie vormgeving, zonder handgrepen, precies passend bij onze greeploze keuken

Pluspunten

  • ontwerp
  • ruimte binnenin
  • je hoort hem niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. van Gastel 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer positief, de beste keuze, heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met de koelvriescombinatie, mooie RVS look, fijne indeling en prima in gebruik en een eyecatcher in mijn keuken. Wat een zee van ruimte. Kan deze aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • ruimte
  • fijne indeling
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josephina 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze mooie, grote Amerikaanse koelkast gekozen zodat ik alle wekelijkse boodschappen voor een groot gezin (5 personen) in een keer kan doen. We hebben nu geen extra vriezer en koelkast meer nodig in de schuur. Gemakkelijk en dat gaat ons ook zeker energie besparen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • mooie vormgeving
  • koelt goed

Minpunten

  • deuren moeten ver open om lades eruit te halen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 17-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, matige kwaliteit

Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

7,0
De wens was een grote, zuinige blikvanger. Die wensen zijn gelukt, maar met wel wat negatieve minpunten.
De deuren zijn niet heel strak "gespannen". Hierdoor lijkt het of er deuken in zitten. Daarnaast vind ik m te veel geluid maken. Continu een zacht zoemende hoge toon... Hij staat bij ons in de woonkamer en dat stoort dus best wel.

Pluspunten

  • groot
  • mooi design

Minpunten

  • geluid
  • deur lijkt "gedeukt"
  • te weinig legplanken meegeleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Mark Legtenberg 06-04-2018

Geweldige aanwinst

Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koel/vries combinatie gekocht vanwege zijn veelzijdigheid.
Meer dan genoeg koelruimte, extra lades voor de verse groentes, en meer dan genoeg ruimte wat betreft het vries gedeelte. Het ijsblokjesgedeelte bevalt ons meer dan we voor gedacht hadden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Timski 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime strakke koel/vries combi met schoonheidsfoutjes

Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

7,0
Gevallen voor de vorm. Strak, zonder gapend gat aan de voorzijde. Toch wel wat minpuntjes... de groentelade "loopt" tegen de magneetstrip aan. De deur moet echt helemaal open, wil je de lade zonder blokkeren eruit kunnen trekken. Te weinig legplanken en hangbakken erin. Deze ga ik extra bij bestellen. Niet heel stil... De ijsblokjes "machine" in van een Fisher Price niveau... dat had ik zelf kunnen bedenken.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Ruimte

Minpunten

  • Te laag, ik heb m op flonder geplaatst
  • Geluid
  • Te weinig glasplaten + deurbakken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hans 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en ruime Amerikaanse koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA92NVI35

Algemene score

8,0
Na 16 jaar een defecte Amana op zoek naar weer goede kwaliteit. Gekozen voor Siemens omdat de service goed is. De koelkast is erg ruim. Ziet er prachtig uit. Energiezuinig. Net in gebruik maar tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • Ruimte.
  • Mooi uiterlijk.
  • Oogt zowel binnen als buitenzijde degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer