Liebherr CNd 5204-20 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 112 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5204-20 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marc 16-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
De Koelcombinatie van Liebherr (type CNd5204) heeft een groot vriesgedeelte met 4 praktische lades. De uitgebreide garantie vanuit Liebherr (tot 7 jaar) is een zeer gewaardeerde surplus die mij overtuigd heeft tot aankoop van dit apparaat (naast de interessante prijs/kwaliteit verhouding). De prima levering en duidelijke inromatie hieromtrent kon ik ook waarderen.

Pluspunten

  • Groot Vriesgedeelte met 4 praktische laden
  • Uitgebreide garantie vanuit Liebherr
  • Snelle en correcte levering

Minpunten

  • Afmetingen (voldoende plaats voorzien ! ! !)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 11-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel-/vries combinatie met vier vriesladen.

Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
Dit is echt de enige vrijstaande koel-/vries combinatie met vier vriesladen. In onze vorige woning hadden we een aparte koelkast en vrieskast, erg lang mee gedaan. Daarom nu opnieuw een Liebherr, maar dan 1 apparaat. Erg blij mee: degelijk apparaat, met stevige onderdelen en een fijne indeling! Ik raad dit apparaat aan.

Pluspunten

  • 4 laden voor vriezen
  • degelijke onderdelen
  • fijne indeling

Minpunten

  • greep aan de deur is fijner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 08-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
De koelvriescombinatie is stil in gebruikt ,merkt dat de indeling fijn is en er veel in kwijt kan

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LN 31-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
De Liebherr koelvriescombinatie bevalt goed. Veel bergruimte en geruisloos.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • Groot
  • Zuinig in energiegebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

d*************@z************ 30-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Liebherr is een betrouwbaar apparaat met 4 laden in het vriesgedeelte. Veel ruimte en mooie indeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sordam 28-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed product veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Zeer goede aankoop geweest! Eerder had ik ook een Liebherr koelkast/vriezer en die werkte goed today die stopte met vriezen. Nu heb ik dit mooie model aangeschaft en is die mooi ruim en zeel veel vries bakken! Erg prettig dus.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Garantie code moeilijk vindbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**********@p******** 26-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi en betrouwbaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
Zeer mooie en degelijke combinatie. Voldoet geheel aan onze verwachtingen. 4 laden vriesgedeelte en voldoende koelgedeelte!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j********@h****** 15-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Mooie, grote koel-vriescombinatie. Veel opbergruimte. Zeer stil.
Grote diepe vriesladen, genoeg opbergruimte.
Mooie glasplateaus in het koelgedeelte met veel opbergruimte, grote groentelade. We zijn blij met onze aankoop van de Liebherr combinatie. .

Reageer

j*********@z******* 04-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Veel vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze koel/vriescombinatie gekozen omdat het vriesgedeelte 4 lades bevat. Het koelgedeelte is extra ivm al een andere ingebouwde koelkast. De handgrepen zijn zeer mooi weggewerkt en handig in gebruik. Het niet meer hoeven ontdooien van de vriezer is ook erg fijn.
Wat ik wel miste in alle beschrijvingen was waar ik het typeplaatje kon vinden. Had dat nodig om apparaat te kunnen registreren voor extra garantie.

Pluspunten

  • Nonfrost

Minpunten

  • Plaats typeplaatje niet vermeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

goed 30-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
superfijne koelvriescombinatie en handig te installeren.
werkt goed op wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k************@h********** 27-12-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelvries combinatie.
Gebruiksaanwijzing summier wb temperatuur instelling.

Reageer

Toine 19-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geslaagde aankoop koelkast/vrieskast met 4 diepvrieisladen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Koelkast eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen.
Bedieningsscherm bovenin het koelgedeelte eenvoudig te begrijpen en in te stellen.

Inruimen van koelkast gaat heel effectief en handig door indeling in koelzones en easy fresh onderin voor fruit, verse groeten etc.. Het spreekt eigenlijk voor zichzelf.

De 4 diepvriesladen zijn echt een aanvulling, had altijd koelruimte over en diepvriesruimte te weinig, is nu met 4 laden opgelost.
Zelfs een groot stuk diepvries Kalkoen etc. past erin, een lade en glazen plaat eruit en kalkoen erin en klaar, bij nog groter; 2 laden en glazen platen eruit, is ook mogelijk!

Kortom een geslaagde aankoop en zeker door de 4 diepvriesladen!

Pluspunten

  • 4 diepvriesladen
  • Goede indeling koelgedeelte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 20-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht omdat degelijk matriaal is wat lang mee gaat en goede instel mogelijkheden heeft.
En dit is een van de weinige koelkasten die in de garage kan waar de temperatuur onder 0 gr is.
Hellemaal tevreden mee en onze volgende koelkast wordt weer een Liebherr.

Pluspunten

  • degelijk
  • instelbaarheud
  • kan in ruimte onder 0gr

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul T 20-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Liebherr Koel/vriescombinatie gekocht in de winkel.
Verkoper die mij geholpen heeft, heeft mij goed geïnformeerd over meerdere koel/vries combinaties van verschillende merken. Heeft de voor en nadelen besproken. waarna de keuze voor liebherr is gemaakt.
Na installatie thuis en inpakken van de koel en vries gedeelte viel mij gelijk op dat zowel het koel -als vriesgedeelte veel ruimte biedt. Nu een week na ingebruikname kan is zeggen dat de koel/vries combinatie goed bevalt. Voor de prijs die ik betaald heb ga ik ervanuit dat ik een goed product gekocht heb. De tijd zal het leren.

Pluspunten

  • Veel ruimte in koelkast en vriezer
  • strakke vormgeving
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Janssen 17-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koel/vrieskast om de oude vriezer en een koelkast te vervangen. Veel koel/vries combinaties hebben een klein vriesgedeelte, ik zocht er een met een iets groter vriesgedeelte. Deze vond ik bij Liebherr. Een mooie praktische indeling van zowel het koel- als vriesgedeelte. Makkelijk instellen van de gewenste temperaturen. Mijn keuze is ook gevallen op een No Frost vriezer, de oude vrieskast meerdere keren per jaar ontdooien vanwege het aangevroren vocht. Nu kan ik besparen op de stroomkosten door de koel-vriescombinatie, dus geen 2 apparaten meer.

Pluspunten

  • ruim vriesgedeelte
  • praktische indeling
  • ruim koelgedeelte
  • minder stroomverbruik

Minpunten

  • is met 185 cm wel hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m*********@h********** 09-11-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
In vindt LIEBHERR een goede producten, vooral hoe het is ontstaan.
Namelijk op de bouw in een hijskraan.
Een hijskraan machinist moest elke keer op en neer om iets koel te eten of te drinken. Toen kwam LIEBHERR op het idee om een compacte koelkast te maken maar dat is uitgebreid veel Witgoed van LIEBHERR en het product kan zeer goed tegen omgeving temperatuur en daarom vindt ik LIEBHERR een van de beste producten in Witgoed.

Met vriendelijke groet,

Michel

Reageer

vandijk 03-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Blij met onze keuze voor Liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze koelvriescombinatie gekozen omdat deze een grotere vriesruimte heeft als de meeste combinaties. Ook een rol heeft gespeeld het energieverbruik dat fors lager ligt dan onze vorige, 15 jaar oude combinatie. Ook de eenvoudige tiptoets bediening was een pluspunt. Na installatie en wachttijd van 2 uur was de vriezer binnen 3 uur op de ingestelde -18 C.
Over de kwaliteit kunnen we na drie dagen nog niets zeggen, maar de keuze voor Liebherr was bewust gelet op ervaringen van vrienden en het feit dat de de standaard garantie gratis wordt uitgebreid tot 7 jaar. We hopen op vele jaren gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote vriesruimte
  • Snel operationaal

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 25-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Mooie combikoeler met erg veel ruimte. Gekocht voor in de schuur. Wel jammer dat je voor een wifiverbinding apart een smartdevice van €75 moet kopen.

Pluspunten

  • Ruim

Minpunten

  • Geen smartdevice inbegrepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c**i@l**e.nl 13-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast en 4 laden om in te vriezen. Oude vriezer weg, mooie combinatie met extra koelen terug. Stil en solide.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Stil
  • Eenvoudig in te stellen

Minpunten

  • Lastig naar 1e etage te tillen.
  • Id nummer op achterkant vriesgedeelte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**g@u**l.nl 07-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
wij hebben goede ervaring met Liebherr koel-vries combi. Andere 20 jaar en voldoet prima .

Reageer

h**8@g**l.com 30-09-2023
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Een goede en degelijk apparaat.

Goedkoop in stroomgebruik.en ziet er erg goed uit

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**6@g**l.com 28-09-2023
  • Product gekocht

Groot vriesgedeelte, nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn oude Liebherr CNP 3913-21 kwam eigenlijk de CND 5724-20 naar voren, maar model CND 5204-20 is bijna identiek en wat goedkoper. Maakt wat meer geluid, maar staat in de garage dus is niet hinderlijk. Waar het oude model nog handgrepen had die buiten de deur uitstaken, heeft deze die niet: de grepen zitten in de deurrand verwerkt (over volle hoogte). Geldt voor zowel koel- als diepvriesgedeelte.

Koelgedeelte is wel wat minder hoog, maar heeft wel een enorm grote (groente-)lade. Wij vinden 1 (hele lade) prettiger dan 2 (halve) lades. Prima verbetering dus.
Wellicht schaffen we nog wel een flessendraagrooster aan (EUR 21,95), want het bijgeleverde 3-flessenrek neemt direct een deel van de legplanken in beslag. Dit model heeft 3 legplanken, onze oude had 4 + flessendraagrooster, dus om dezelfde mogelijkheden te hebben, is die uitbreiding wenselijk.

Vergelijkbare koel-vries combinaties hebben vaak maar 3 lades, wat wij een beetje krap vinden: deze heeft 4.

Pluspunten

  • groot vriesgedeelte
  • handgrepen in de deur verwerkt

Minpunten

  • flessendraagrooster is optioneel (EUR)
  • grote groentelade sluit aan tot aan de deur.
  • in de deur passen weinig open flessen/pakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**f@l**e.nl 15-09-2023
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

10,0
Met de LIEBHERR koelvriescombinatie ben ik zeer tevreden. Het koelgedeelte is mooi en ruim.
Dus er kan veel in van eten en drinken plus een extra mogelijkheid om voedsel lang vers te houden. Het vriesgedeelte is ook zeer ruim.
De vier laden zijn even groot.
Dus kan er veel meer ingevroren worden dan mijn vorige vriezer. Dus dit toestel is zeker aan te bevelen. Groeten uit Drachten.

Pluspunten

  • Koelgedeelte is zeer ruim.
  • Vriesgedeelte heeft 4 grote laden.

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r******@z******* 22-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

9,0
Een prima koel- vrieskast met veel ruimte. Goed instelbaar en heeft verschillende instel mogelijkheden, waaronder Party Mode. Aanrader

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel koel en vries ruimte
  • Veel instel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**********@h********** 17-08-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5204-20 wit

Algemene score

8,0
Prachtige degelijke koel-diepvries combinatie.
Bakken zijn van stevig materiaal en de beschikt over zeer veel ruimte. Koelt en vriest goed.

Reageer

Toon meer reviews