Liebherr CU 2831-22 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU 2831-22 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m*************@h********** 28-02-2024
  • Product gekocht

Hele goede koelkast

Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Een hele mooie fijne koelkast .
Met de juiste temperatuur en hoeveelheid die je er in kwijt kunt .

Pluspunten

  • Juiste maat hoogte

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m*******@l****** 21-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.👍

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

9,0
Het is een goede kwaliteitskoelkast, mijn vorige koelkast was ook van Liebherr en heb er 13 jaar plezier van gehad.
Nu heb ik hetzelfde model gekozen, enig minpunt is dat er geen handvaten op zitten, wat wel erg fijn was, hopelijk komt dat weer terug!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit / prijsverhouding

Minpunten

  • Geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w*******@g******** 27-10-2023
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Afmetingen en verdeling koelen/vriezen zijn perfect voor mij (alleenstaand).
Minpuntje is de ‘handgreep’: altijd bukken.

Reageer

m**z@m**l.nl 22-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime koel vries combinatie voor alle leeftijden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

9,0
Een uitstekende koelkast. Goed afgewerkt en mooi vormgegeven in en smal formaat.
Het ruime koel deel in de bovenste helft zit ergonomisch op de goede hoogte.
Het vries deel in de onderste helft is groot genoeg om meerdere artikelen in te vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k********@g******** 02-09-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

7,0
Koelvriescombi gekocht bij kuik in hollanscheveld. Ging snel en vlot volgende dag al op de plek in de keuken. Super service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**********@g******** 29-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Hij ziet er goed uit, en wij vinden het een ruime koel vries combinatie, met weinig stroomverbruik.Geweldige indeling van vries en koel gedeelte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nora 25-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en kwalitatief goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Door mijn goede ervaringen met mijn eerste Liebherr, heb ik nu nagenoeg hetzelfde model gekocht. Liebherr staat voor mij voor betrouwbaarheid, degelijkheid en is een marktleider in koelkasten. Te opzichte van mijn vorige model (comfort) lijkt dit model iets smaller en iets minder hoog. Een voordeel is dat bij beide modellen het vriesgedeelte onderaan zit. Dit heb je ook minder vaak nodig itt het koelgedeelte. De handgrepen zijn bij dit model mooi weg gewerkt.

Pluspunten

  • Weggewerkte handgrepen
  • Eenvoudige doch degelijke koelkast
  • Mooie strakke uitstraling

Minpunten

  • Vriesgedeelte niet apart uit te schakelen
  • Temperatuur vriesgedeelte niet apart in te stellen
  • Rekjes binnenzijde deur niet in hoogte te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

a*****@u********* 21-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt prima maar staat bijna de hele dag te draaien

Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

7,0
Mooi product. Wel smaller dan gedacht, en maakt te veel herrie. Had beter eerst naar de winkel kunnen gaan.

Pluspunten

  • Koeling
  • Indeling

Minpunten

  • Smal
  • Herrie

Reageer

g******@z******* 05-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product en geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

6,0
Voldeed aan de juiste afmetingen en overige gegevens.
Betrouwbaar bedrijf en product.

Pluspunten

  • vrijwel geruisloos

Minpunten

  • is niet extra zuinig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g**********@h********** 26-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

7,0
Doet goed aan de verwachtingen,maar omdat wij aan de Oudejans zijn zit de handvaten wel laag ,oom van de lades.

Pluspunten

  • Afmetingen

Minpunten

  • Handgreep aan de lagekant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j****@h********** 25-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geen

Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit, greep koelgedeelte zit te laag
Jammer. Verder een goede koel-vries combinatie.

Pluspunten

  • Bijna alles

Minpunten

  • Greep koeldeur zit te laag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**********@g******** 19-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prima combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Prima koel/vries combinatie.
Mooi model, prima indeling.
Koelt prima, op de middelste stand
4 van de 7 een temperatuur van 3 tot 4 graden.
En geeft bijna geen geluid.
Top, heel blij mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • koelt super
  • mooi model

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 28-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe LIEPHERR koelkast, hij is erg handig en interieur ziet er goed , hoef niet steeds te denken wanneer moet hem ontdooien.
Ik heb altijd LIEBHERR koelkasten gehad nooit geen probleemen.






















































ie00000p koelkasten gehad mijn vorige heeft 18 jaar zijn best gedaan.

Pluspunten

  • strak interrieur
  • doe het altijd

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid rossen 25-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Mooi design, fijne indeling en verrassen veel ruimte voor een kleine koelkast.
Blij dat er nog bij een vertrouwd merk een koelkast van 55 cm breed te krijgen is.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooi design

Minpunten

  • lastig openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hans 19-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelvrieskast CU-2831 prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

9,0
Niet zo hoge koelkast voor als je minder ruimte hebt heel geschikt. Grote koelruimte en vriesruimte ook behoorlijk. Koelt voortreffelijk, op middelste stand 4 onderin 3,8 °C en bovenin 8°C. Kan nog veel kouder ook.

Pluspunten

  • veel koelruimte
  • vriesruimte behoorlijk
  • koelt erg goed
  • smart frost

Minpunten

  • helaas geen no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r************@g******** 14-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Koelkast CU 2831-22 wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Koelkast is degelijk vormgegeven, ruimte indeling ondanks zijn beperkte afmetingen. Stil en netjes.
Handige indeling met flessenrek.

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • Handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

h*********@o********** 11-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen voor de vormgeving en de kwaliteit voor wat betreft prijs en kwaliteit verhouding, het is een mooie koelkast voor erbij.

Pluspunten

  • Strak en mooi
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

r*********@u********* 02-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Een hele mooie Koelkast met een zeer goede vak indeling.
Voor zo een Koelkast een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede indeling.
  • Veel ruimte
  • twee ruime lades om in te vriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*********@c******** 24-05-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Liebherr cuel 2831-22 nu bijna 4 maanden en ben zeer tevreden. Ik had een hele oude koelkast en nu is het energie slurp verbruik met 60% afgenomen. De koelkast is geruisloos en een mooie maat kan er meer dan genoeg in kwijt en is zeer overzichtelijk. Diepvriesladen zijn diep genoeg om zeker 3 bakken op elkaar te kunnen stapelen. Ik heb nu 9 bakjes met eten erin staan en nog genoeg ruimte voor brood, zakken groente, 2 bekers ijs en zakken met vlees.
Prima keuze

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

7,0
2 diepvrieslades precies groot genoeg. Goede verdeling in koeling met licht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**************@h********** 06-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ideale koel/ vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Ideale combinatie, grote koeling en ook voldoende vriesruimte door de 2 lades eronder.
Precies wat ik zocht en het merk is goed en betrouwbaar

Pluspunten

  • Grote koeling
  • 2 grote vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a*******@k********* 27-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt muv het geluid heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
De prijs/ kwaliteitverhouding is heel goed er er is voor mij voldoende ruimte in deze combinatie.

Ik ben nog in contact met Liebherr over het geluid wat de koelkast maakt bij het aanslaan. Geeft nogal veel geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Helene Coenders 24-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelvries-combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

10,0
Prima product.
Zuinig en zeer stabiel.
Heel stil qua geluid. Klasse Koelvries-combinatie.

Pluspunten

  • Klasse apparaat
  • Zeer Zuinig
  • Heel stil qua geluid
  • mooie afmeting
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kok 23-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. een echter aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

9,0
De oude koelkast was na lange tijd defect. Nu een goede nieuwe terug. Deze bevalt erg goed. Hij is lekker naar mijn eigen smaak in te delen. Alle ruimte in de koelkast kan op deze manier goed gebruikt worden.
De vriezer heeft door de betere isolatie net iets minder ruimte.

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • Stevig binnenwerk

Minpunten

  • niet op temperatuur in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w********@p******** 10-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Grote combi koelkast voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831-22 wit

Algemene score

8,0
Prima koelkast voor een mooie prijs.

Degelijke kwaliteit, genoeg ruimte voor een 2 persoonshuishouding.

Minpunten

  • iets kleinere vrieskast, dan het oude model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews