Siemens KG33VUW30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 11-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Siemens KG33VUW30 : ook na 6 maanden een goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ook na inmiddels 6 maanden gebruik: een prima, betaalbare, praktische, energiezuinige en vooral ook stille koelvriescombinatie, deze Siemens KG33VUW30. Heb hem op de zolder, ook in deze warme periode op de laagste koelstand staan (standje 2 van de 8) en hij koelt als de beste.
Nauwelijks hoorbaar! Daarnaast een praktische indeling en met ruime vriesvakken. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Zuinig en stil
  • Prima koeling, zelfs op laagste stand
  • Praktische indeling, ruime vrieslades
  • Degelijk; no nonsense
  • Aantrekkelijke geprijsd

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ook na 4 maanden gebruik een dikke 9 voor deze Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille, energiezuinige koelvriescombinatie. Inmiddels 4 maanden in gebruik en nog geen
minpuntje kunnen ontdekken. Degelijke Siemens kwaliteit voor een prima prijs aangeschaft bij
Wehkamp, die binnen 1 werkdag (!) dit apparaat keurig door 2 keurige sjouwers van hun bezorgdienst Dynalogic op onze zolder (met smalle trappen) liet plaatsen. Zeer tevreden over.
Hij staat op de laagste koelstand 2 (max is 8) en doet voortreffelijk, in stilte, zijn werk.
Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk en energiezuinig
  • Stil

Minpunten

  • Ook na 4 maanden gebruik : geen
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nana 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelvriescombinatie voor een scherpe prijs

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koel-vriescombinatie met een ruim vriesgedeelte, voor een niet al te hoge prijs en kwam bij deze koelkast terecht. Een doorslaggevende factor was bovendien dat de koelkast erg zuinig is (A++). De temperatuur van de koelkast is makkelijk in te stellen en er is genoeg ruimte om flink boodschappen in te slaan.

Pluspunten

  • Prettige indeling.
  • Stil.
  • A++
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casey 30-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze combinatie voldoet aan al mijn verwachtingen.
Voor deze prijs ben je een dief van je portomonee als je hem niet koopt.

Pluspunten

  • de prijs
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
Mooie design. Goede kwaliteit prijsverhouding. Is stil en mooi zilvere buitenkant. Houdt groente & fruit langer vers.

Pluspunten

  • Mooi design
  • stil
  • Energieklasse A++
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albertino 25-07-2018

Fantastische koel/vries combinatie

Algemene score

10,0
Met deze tropische temperaturen, is een goede koel/vrieskast onontbeerlijk.
Het is voor ons een perfecte koel/vries combinatie, stil, zuinig, ruim en goede maatvoering.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DNA 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome fridge with minimum noise

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I chose the fridge as it contains both a fridge and a freezer. The price-performance ratio was my main motivation of selecting this one. For the big size (192 L fridge and 94 L freezer), I would say that it is relatively inexpensive, considering that it is a Siemens product with A++ energy efficiency level. I am very happy with it as it looks nice, makes a great job in cooling and freezing and creates minimal noises. I certainly recommend the fridge!

Pluspunten

  • Low noise
  • Energy saving
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze gekocht omdat het van een gerenomeerd merk is . De prijs-kwaliteitverhouding verhouding is dan ook uitstekend. Mooi ruim en heel stil.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Meyer 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit voor het geld. De koelvries combi is stil en heeft veel ruimte. Tevens zie je de kwaliteit eraan af.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie voor een goede prijs. Prijs en kwaliteit naar verwachting. Bergruimte voor koelgedeelte is instelbaar en geschikt voor iedere instelling. De groentenvak is erg ruim en daardoor overzichtelijk.

Pluspunten

  • Indelingsmogelijkheden
  • Motorgeluid
  • Energielabel

Minpunten

  • Hoogte opbergvakken in de deur
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale keol/vriescombinatie

Algemene score

9,0
Mooie koel/vriescombinatie met brede handgrepen waardoor deze makkelijk te openen is. Fijne indeling.

Pluspunten

  • handgrepen geïntegreerd
  • weinig geluid
  • verschillende maatvoering vriesvakken

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GJB Msg 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi voor 't gemak in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze combi past goed in de keuken, koeling boven, in totaal ruim genoeg. Energiezuinig en weinig lawaai. De prijs kwaliteitsverhouding vinden we goed.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter Boswinkel 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombi

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoen voor huiselijke omgeving alsmede in woonvorm omgeving. De prijs-kwaliteitsverhouding sluit perfect aan op de inhoud van koel en vriesgedeelte. Duurt even dat de koeling (6 uur) op 7 graden boven en 4 graden onder is. Als gecertificeerd HACCP adviesoorgaan, SamondFood, een Siemens waardig product.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • geopende zuivel alleen in de deur te plaatsen
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilly98 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
Ik heb lang gezocht en veel reviews gelezen, toen mijn koelvriescombinatie Whirlpool het al na 2,5 jaar had begeven. Ik zocht een stille combinatie omdat deze in een open keuken staat en een die niet de hele dag staat te draaien (wat heel irritant is op een gegeven moment).
Na ontvangst eerst een dag laten staan en toen pas ingeschakeld. Gemakkelijk die bediening met toetsen en led licht dat wel iets feller had gemogen.
Ik heb de stand iets lager gezet, omdat het te koud werd. De vriezer doet het meteen goed.
De koelkast heeft onbreekbaar glas en het middelste legplateau is uitschuifbaar. Voldoende ruimte en het ziet er fris en schoon uit.
De extra grote groentela heeft een regelaar om alles crispie te houden. Al met al een goede keus.
Wat het geluid betreft, hij is zo stil dat ik af en toe even goed moet luisteren of hij wel aan staat.

Pluspunten

  • stil
  • goede koeling
  • goede rpijs
  • A**
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennefer Hougardy 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leuke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij doet het super ! Ziet er mooi uit van binnen . Je kan er alles in doen, en alles apart houden van elkaar !!
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonhoek 31-07-2017

Een prima presterende koelvriescombinatie

Algemene score

10,0
Een week geleden gekocht en heb er tot nu toe geen spijt van. Het apparaat is stil, de koel en vriesruimte is dik in orde en de indeling is ook fijn.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kolk 17-02-2016

Veel voor realistische prijs

Algemene score

10,0
Gebruiken de koel-vriescombinatie nu ruim een week en voldoet aan de eisen die aan een dergelijk product gesteld mogen worden.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robw47 31-12-2015

Niet geheel stil

Algemene score

8,0
Overdag hebben wij geen geluidsbronnen aan zoals tv en radio, wij een open keuken hebben met een plavuizen vloer, is de koelkast tijdens het "draaien" licht te horen.
Geschreven voor: Siemens KG33VUW30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer