Beste deals -2% prijsdaling
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV378I op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zoetermeer 21-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo enorm blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een grotere koelkast en wilden graag koud water en ijsblokjes erin.
Deze koelkast heeft altijd genoeg ijsblokjes, die wij gecrushed eruit laten komen, en heerlijk koud water, waar we met de sodastream direct koude spa rood van maken. Wij drinken een stuk meer water door deze koelkast.
De koelkast super veel ruimte, met wel 2 groentelades. Al kunnen de groeten ook buiten die lades, door de fresh technologie die erin zit.
Hij is iets minder diep als de anderen merken, wat voor ons de doorslag gaf. Hij steekt nu zo min mogelijk uit in het bosje.
Ik ben zo enorm blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Minder diep als de concurrenten
  • Ijsblokjes/crusher
  • Ijskoud water
  • 2 groentelades
  • Flessenrek en veel ruimte in de deur

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat jullie voor ETNA gekozen hebben bij de aankoop voor een nieuwe koelkast en dat jullie tevreden zijn met de mogelijkheden en ruimte van de koelkast.
We wensen jullie veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Yoeri 13-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader! Yoeri

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
- Ik heb dit product specifiek gekocht voor de lange garantie termijn, dit is makkelijk aan te melden.
- Verder erg handig dat je geen wateraansluiting nodig hebt voor ijs/water dispensor.
- Kwaliteit zoals je zou verwachten en alles compleet.

Pluspunten

  • Geen wateraansluiting nodig.
  • Alles compleet.
  • Eco modus en vakantie modus

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2022

Beste Yoeri,

Hartelijk bedankt voor deze mooie, positieve review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de handige waterdispenser en de verschillende mogelijkheden.
Ook het aanmelden voor de 5 jaar garantie was voor jou eenvoudig.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jan 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hopende een goede review te mogen geven na levering

Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

1,0
Besteld en betaald op 31-08-2022 bij electro Lommelen AKV378IZWA Etna helaas nog steeds niet gekregen kan wel week 43! of langer duren, werd eerst aangegeven binnen een week, toen werd het week 40/41 wegens:
Beste

Helaas is er nog altijd een logistiek probleem in de productie van sommige artikelen. Dit door zowel materialen te kort als achterstanden die volop ingehaald worden momenteel. Maar ook door de verschillende lockdowns.

De vertraging heeft te maken met de invoer van componenten die uit Azië moeten komen. (dit geld voor chips, onderdelen, inox materiaal, motors en plastiek kunststof)

Momenteel wordt uw toestel verwacht week 43 geeft de fabrikant aan onder voorbehoud. Dit kan zowel eerder als later zijn en is de huidige indicatie van de fabrikant.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice
Elektrolommelen

Zo jammer, vooral omdat ik lees dat er velen ons al zijn voorgegaan bij andere aanbieders, kunnne jullie, mensen van Etna, iets voor ons betekenen?

mvg.
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste Jan,

Wat vervelend dat jij zo lang moet wachten op deze mooie side-by-side.
Ik kan met goed voorstellen dat jij hier teleurgesteld over bent.
Als jij mij jouw contact- en adres gegevens mailt naar webcare@atagbenelux.com controleer ik voor jou de status.

Hopelijk kan jij snel genieten van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Jan 24-10-2022

Update, we zijn inmiddels week 43, bijna 2 maanden verder, volgens Elektro Lommelen.be zou het wellicht nu week 46 worden aldus de fabrikant, dusss..... nog geen koelkast

Reageer

Rinus 26-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Mooie grote Amerikaanse koel/diepvries zeer stil, komt geen geluid uit, allen als de ijsblokjes klaar zijn hoor je deze vallen.
Economische stand wat welkom is bij dure energie prijzen.
Erg ruim kan alle wekelijkse boodschappen makkelijk kwijt.
Twee soorten ijs en koud water ideaal om drankjes te maken.
Bediening is makkelijk, wel even wennen aan de tiptoetsen.
Wij worden vrolijk van onze nieuwe aanschaf.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Veel ruimte
  • Ijsblokjes altijd voorradig
  • Mooie verlichting binnen
  • Naar eigen smaak in te richten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste Rinus,

Wat leuk dat jullie zo vrolijk worden van de AKV378IRVS. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een blije klant! Bedankt voor de mooie beoordeling en hoge reviewscore.

Wij wensen jullie veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Raymond 24-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzondere, opvallende Amerikaanse koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Deze Etna koelkast is qua kleur en uitstraling top! De zwarte kleur is erg mooi en ook de afwerking van de koelkast. De oplossing van een waterreservoir het koelgedeelte zorgt ervoor dat je gebruikt kunt maken van gekoeld water, ijsblokje en crushed ijs zonder dat er een wateraanvoer voor nodig is. De koelkast is stil, makkelijk te plaatsen en een aanrader voor iemand die op zoek is naar een mooi afgewerkte koeler voor een redelijke prijs.
Ps. Qua design is deze in vergelijking tot andere met wat anders en minder standaard.

Pluspunten

  • Design
  • Afwerking
  • Mooie zwarte kleur
  • Stil
  • geen vaste wateraansluiting nodig

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Raymond,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat leuk om lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**n@h**e.nl 10-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelkast. Alles werkt tot nu toe perfect.
Het toestel maakt mooie ijsblokjes en de crusher toets werkt perfect!

Pluspunten

  • ijsklontjesmaker en ijsblokjes maler werkt perfect
  • Niet te diep

Minpunten

  • tot nu toe nog geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ijsblokjes van de koelkast. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koel-/vriescombi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Prachtige tweedeurs koeler/vriezer met een zee aan ruimte! Blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Zee aan ruimte
  • Doordachte indeling
  • Nooit meer ontdooien
  • Verlichting in het midden bovenin
  • Staat met vier wielen op de weg!

Minpunten

  • Geen minpunten zover

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de enthousiaste review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de Amerikaanse koelkast.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Roland2904 04-09-2022

Inmiddels toch tegen wat zaken aangelopen.
1, de ijsmaker werkt niet
2. rechterdeur is en blijft 5mm hoger dan de linker
3. deuren staan vertikaal scheef t.o.v. elkaar (ca. 8mm)
4. kast staat standaard, dus met ingedraaide stelvoeten, al 2,5° achterover.. Geen gezicht naast een hoge exact in het lood geplaatste servieskast.
5. kast rolt naar achteren /voren en/of scheef bij de minste aanraking. Houdt natuurlijk verband met 4. hiervoor.
Inmiddels is een afspraak met een technische dienst ingepland. Ik zie een vervanging van dit nieuwe apparaat aankomen!

Reageer

diny 29-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Amerikaanse koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Perfecte koel/vrieskast met veel mogelijkheden, eenvoudig in het keukeninterieur in te passen door de snelle verplaatsbaarheid, staat nl. op 4 wielen met aan de voorzijde 2 stelpootjes. IJsblokjes en chrushed-ijs ook perfect en gemakkelijk in glas op te vangen. Instellen van de vries- en koeltemperatuur is even zoeken maar ook dat krijg je wel voor elkaar.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • goede inruim mogelijkheden

Minpunten

  • instellen temperatuur zou wat eenvoudiger kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste Diny,

Een fantastische Amerikaanse koelkast, dat is natuurlijk erg leuk om te lezen! Fijn dat de AKV378I zo goed bevalt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden klant. Bedankt voor de enthousiaste review met maximale score.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

AGG 25-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great purchase!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
I just installed and started to use this fridge, but so far, I'm delighted. It's really a beauty with a lot of space and super easy to use. Everything is working perfectly. The ice dispenser, the water dispenser. It cools quite well. And did i say that there's a lot of space? Cause there's a lot of space!

Pluspunten

  • Space
  • Aesthetics
  • Ice Dispenser
  • Easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Dear Sir/Madam,

We really appreciate you taking the time to write this lovely review. It is great to read that you are so enthusiastic about the refrigerator.

We wish you many years of pleasure with the purchase.

Kind regards, Femke
Webcare ETNA

Reageer

mark 24-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast die aan verwachting voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Is mijn tweede Etna koelkast, de eerste gekocht bij mediamarkt maar was beschadigd tijdens transport, zou maar een kortingsvoucher van 100 euro krijgen, dus koop ontbonden. was wel heel tevreden met koelkast en heb gelijk weer een nieuwe gekocht bij Expert te Elst. Fijne stille koelkast die goed koelt en goede ijsblokjes levert.

Pluspunten

  • koeling
  • stil
  • vormgeving
  • ijsdispenser

Minpunten

  • zwaar
  • verbruik stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste Mark,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat vervelend dat de eerste koelkast beschadigd is geweest. Fijn dat je via een andere leverancier opnieuw hebt gekozen voor de koelkast van ETNA en deze zo naar je wens is. Wij wensen je heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcare ETNA

Reageer

Fam. Bhoelai 19-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
Wij hebben onze Etna Amerikaanse koelkast nu een aantal dagen een zijn erg tevreden. Super mooi zwart design. Staat ook strak in de keuken. Maakt geen harde geluiden en heeft veel ruimte zowel koelkast/Vries gedeelte. Ook zit er een top garantie van 5 jaar bij!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw Bhoelai,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het design en werking van de koelkast en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**1@h**l.com 17-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Plaatwerk kon beter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

7,0
Prachtige koelkast.
Mooi ruim.
Koelt en vriest goed.
Helemaal happy met het water systeem en ijsblokjes.
Toch een klein minpuntje het plaatwerk is niet superstrak ook hier en daar toch alsof er deukjes hobbels in zitten.

Pluspunten

  • Koud water
  • Ijsblokjes
  • Groot koelgedeelte
  • Groot vriesgedeelte
  • Mooi design

Minpunten

  • Plaatwerk kon strakker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-08-2022

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen u blij bent met de water dispenser en fijn dat de ruime indeling bevalt.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim Webacre ETNA

Reageer

j**d@h**l.nl 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met onze nieuwe Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
zeer fraaie uitstraling van de koelkast en wij hebben hem pas sinds 11-08-2022
ijsblokjes en crushedice werkt goed ook het koude water is na even doorlopen lekker koud

Pluspunten

  • ijsblokjes en koel water bij de hand
  • luxe uitstraling

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-08-2022

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het design en het gebruik van deze koelkast. Fijn om te lezen dat het water goed op temperatuur blijft, zeker met de temperaturen van de afgelopen week.
Wij wensen je nog veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcare ETNA

Reageer

m**1@g**l.com 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi praktisch en een topper door de dispenser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Een hele fijne mooie koel/Vries combinatie. Koelkast is mooi ruim en zelf in te delen.
De vriezer is ook mooi ruim. Enigste minpunt is de grote bak vanwege de ijsklontjes en koud water neemt wat ruimte in van de vriezer.
De ijsklont/water dispenser is fantastisch. Vooral met het zomerse weer echt een uitkomst.
Wij zijn erg tevreden en nog geen moment spijt.

Pluspunten

  • Water ijsklont dispenser
  • Ruimte
  • Moderne uitvoering

Minpunten

  • De dispenser neemt wat ruimte in van de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast. Volkomen begrijpelijk dat deze koelkast vooral met deze tempraturen een uitkomst is😉
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**f@g**l.com 13-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Mooie kast ziet er goed uit prijs is ook goed werkt prima lekker koud water en goede ijs blokjes
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je blij bent met de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

x**i@h**l.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
Fijne koelkast. Veel ruimte in beide zijdes. Minpuntje; je hoort vaak een hoge piep.

Pluspunten

  • Ruim
  • Ordelijk

Minpunten

  • Maakt hogepiep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij de moeite nam om deze leuke review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het mooie design en de handige indeling van de koelkast.
Jammer dat je af en toe last hebt van een hoge piep.
Als je mij jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review stuurt,
dan kijk ik met jou mee of we deze piep kunnen verhelpen.
Hiervoor kan je mailen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zorgeloze koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Design is mooi,
Geluid is naar verwachting goed ook in een kleine keuken voldoet deze perfect.
Het invriezen gebeurd snel en nauwelijks hoorbaar.
Ook de 5jaar garantie gaf ons de doorslag.
Wie geef nog 5 jaar garantie,dan sta je wel achter een goed product.
Kortom wij zijn blij dat wij deze keuze van een Etna koelkast gemaakt te hebben.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Garantie 5jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke positieve review.
Wat fijn dat deze mooie Amerikaanse koelkast jou zo goed bevalt.
Je bent tevreden over het mooie design, het gebruiksgemak en het geluidsniveau.
Ook heb jij je aangemeld voor onze 5 jaar kwaliteitsgarantie,
wij staan voor onze producten, toch is aanmelden altijd verstandig!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 30-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse Koelkast - ETNA - AKV378IZWA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Vorige week hebben wij de AKV378IZWA ontvangen. Echt een fantastisch toestel. Groot genoeg, mooi wijnrek en alles is vrij eenvoudig te bedienen. Maakt meer dan genoeg ijsklontjes en zowel interieur als exterieur ziet er mooi uit. Tot op heden zijn wij zeer blij met deze Amerikaanse koelkast. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Indeling
  • Aantal ijsklontjes
  • Geluid
  • Kleur (zwart)

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

een zeer positieve review, dat zien wij graag!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de Amerikaanse koelkast.
Het mooie design en de handige, ruime indeling bevallen jou goed.
En natuurlijk ideaal, lekkere verse ijsblokjes, rechtstreeks uit de machine!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mirjam 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna Amerikaanse koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Een werkelijk prachtige Amerikaanse koelvriescombinatie met uisblokjes, crunched ijs en water tappunt in de linkerdeur.
Het water komt er alleen niet koud uit, maar dat is zo op te lossen door er meteen crunched ijs bij te tappen.
Door aankoop via Media Markt hadden we meteen al EUR 80,00 korting (actie tot 24 juli 2022).

Pluspunten

  • roestvrijstaal (RVS)
  • flink ruim

Minpunten

  • water komt niet koud uit tappunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-07-2022

Beste Mirjam,

Bedankt dat je de moeite nam om deze review te schrijven.
Erg leuk om te lezen dat jij zo blij bent met de koel- vriescombinatie!
Fijn dat de water en ijs dispenser, het geluidsniveau en het mooie design jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Design is mooi,maakt voor een Amerikaanse koelkast normaal geluid ,niet hinderlijk in een klein vertrek.
Vriest en koelt bijzonder goed.

Pluspunten

  • Geluid
  • Koelen
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite nam deze review te schrijven.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van deze Amerikaanse koelkast.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews