Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV178N rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**s@t**t.nl 08-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supercool (koel) in het zwart, waterreservoir is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Top koelkast, is op de laagste stand al enorm koud. Supercool in het zwart.

Pluspunten

  • Koelt als de beste
  • Heldere frisse indruk door ledverlichting
  • Ideaal met 3 liter watereservoir
  • Zwart geeft voor mij toch wel een luxe uitstraling

Minpunten

  • De vrieslades hadden iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking en uitstraling van de nieuwe koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Bertine 22-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Mooi en ruime koelkast. De koelkast is ruim en heeft een waterdispencer. Handig systeem en water is heerlijk koud! De kleur zwart is erg mooi in deze koelkast. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Mooi van kleur
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-12-2022

Beste Bertine,

Bedankt voor het schrijven van deze review en voor de mooie score. Wat fijn om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt.

We wensen je vele jaren koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

g**k@g**l.com 18-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De topper onder de toppers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Wij kochten deze koelkast voornamelijk voor het waterreservoir, we hadden er eerst één van Samsung gekocht was groter en ook heel mooi, maar was stuk aangeleverd, toen de ophaaldienst hem kwam ophalen zeiden ze dat dit heel vaak gebeurd met dat model koelkast.
Dus nu onze onze tweede keuze gekocht, maar veel gelukkiger mee dan onze eerste keuze.
Voor ons is deze Etna koelvries combinatie nu echt de nummer één.
Bij twijfel kopen en niet verder zoeken, krijg je echt geen spijt van.

Pluspunten

  • waterdispenser
  • Het formaat

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van jouw koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Rob 11-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Prima prijs - prestatie verhouding, en koelt uitstekend. Wat mij betreft een aanrader als je een koelkast-diepvries nodig hebt.

Pluspunten

  • Niet te hoog en veel ruimte.
  • Diepvries met 3 laden.

Minpunten

  • Geen handgreep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste Rob,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling en cijfer! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van jouw nieuwe koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Kimberley 27-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast gekozen om zijn kleur en om het water reservoir. We zijn er super blij mee. Veel ruimte en we horen de koelkast niet. Straks in de zomer lekker gekoeld water, wij zijn blij met onze aankoop!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Kleur
  • Waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste Kimberley,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Wat goed om te lezen dat de inhoud/indeling en de het waterreservoir zo bevallen.
We wensen jullie nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

s**d@h**l.com 23-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Super mooie koelkast qua uitstraling. De binnenkant ziet er ook strak uit. De werking is perfect en ik ben er enorm blij mee!
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10 😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

RonaldDK 20-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Heb de Koelkast een aantal weken geleden gekocht. Tot nu toe bevalt de koelkast super.
De koelkast is muis stil, koelt perfect en voelt ook als kwaliteit. Een echte upgrade ten opzichten van de voorgaande.
persoonlijk zou ik de koelkast aanrader aan anderen vanwege de 5jaar garantie en de prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Stil
  • makkelijk te verplaatsen
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste Ronald,

Een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau, het mooie stevige design en het gebruiksgemak.
Dat jij de koelkast aan zou raden horen wij natuurlijk graag!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**3@g**l.com 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk kleur met de koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
De koel vries kast staat in de keuken en kamer staat heel mooi mijn aanrecht blad is ook zwart en ik vind hem stil en een heel goede indeling aan de binnenzijde. Ook heel goed verlicht met de led lampjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de koelakst.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**o@l**e.nl 25-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast met leuke specs voor een mooi prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Het is een mooie koelkast met als mooie toevoeging een waterdispenser. Deze is mooi verwerkt waardoor er niet veel ruimte verloren gaat. Er is goed nagedacht over de optimale inhoud van de koelkast. De no frost systeem is toch echt een pre en dat heeft deze koelkast. Het vriesvak heeft 3 vrij ruime lades en de onderste is wel het diepst maar wat smaller dan de andere 2. De draairichting van de deur kan gewijzigd worden.

Pluspunten

  • Groentelade
  • Waterdispenser
  • Keuze veranderen deur

Minpunten

  • Door waterreservoir wat minder ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de waterdispenser van de KCV178N. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**m@m**n.com 20-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Bijzonder mooie koel-vries combinatie, niet te groot en niet te klein, ruime indeling en makkelijk koud water pakken door middel van een dispenser. Zeer handig bij tropische temperaturen. Tevens uitstekende uitleg/advies gekregen bij de showroom in Duiven bij ATAG, Pelgrim en Etna.
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast. Wij begrijpen dat vooral nu het koud watertappunt goed van pas komt😉
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**m@g**l.com 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zwarte koelvriescombinatie met waterdispenser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Mooie en praktische koelvriescombinatie met als extra luxe de waterdispenser. Ondanks dat het apparaat niet heel groot is heeft het voldoende ruimte om alle verswaren in te plaatsen dus ik ben erg tevreden . Enige minpuntje vindt ik het Etna logo in zilverkleur op een zwart apparaat ( te prominent aanwezig) en zonde van de blauwe ronde sticker die lijm achterlaat op de deur ( durf niet te schrobben of sticker verwijderaars te gebruiken) maar verder heel tevreden

Pluspunten

  • Niet te groot formaat
  • Waterdispenser
  • Voldoende inhoud

Minpunten

  • Grote zilverkleurig Etna embleem
  • Sticker die lijm achterlaat op voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**r@g**l.com 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Snel geleverd we hadden een extra verzekering van 5 jr afgesloten (a€89,00maar ETNA geef dit na product registratie ook ?vreemd en zitten 2 hele kleine deukjes in voor de rest goed product

Pluspunten

  • E label
  • Veel opberg ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

h**3@g**l.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima, aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Fantastische koel/Vries combinatie met veel ruimte en heerlijke water dispenser. Aanrader.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wij worden blij van zo'n fantastische review, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het mooie design, de ruimte en het geluidsniveau van de koelkast.
Ook de dispenser met koud water is natuurlijk ideaal, zeker met dit warme weer is een koud glas water heerlijk!

Wij wensen jou heel veel plezier van de koelkast!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**s@h**l.com 31-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Prachtige machine, solide bouwkwaliteit. Prima prijs kwaliteitsverhouding.
Kortom machtig product.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Looks
  • Ruimte
  • Waterdispenser

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij een review achter hebt gelaten voor deze prachtige koel- vriescombinatie.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het design, gebruiksgemak en natuurlijk de handige waterdispenser.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Christine 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice looking fridge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Nice looking fridge, no frost system, perfect and not expensive..
The water dispenser is easy to use and easy to clean.

Pluspunten

  • Nice RVS
  • Easy to use

Minpunten

  • No bottles place

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Dear Christine,

Thank you for taking the trouble to leave a review.
Nice to read that you are so satisfied with the beautiful design and the handy options such as the no-frost system.
You also like the water dispenser, great to always have a nice cold glass of water to tap.

We wish you lots of pleasure from your purchase.

Kind regards,
Ellen
ETNA webcare

Reageer

n**n@l**e.nl 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast die je op een zichtbare plaats kan zetten. Waterdispenser is zoals verwacht lekker drinkbare koud water. We zijn tevreden met de gemaakte keuze.

Pluspunten

  • Waterdispenser
  • Mooi uitstraling
  • No frost
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Kleine krasjes op deurtje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, een koelkast die gezien mag worden!
Koud water, altijd lekker, zeker met dit mooie weer!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**a@q**t.nl 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
De zwarte uitvoering is erg mooi, net aangesloten en begint snel koud te worden,
Handig ook die waterdispender. Voor dit geld een hele luxe koelkast.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**c@g**l.com 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast/vriezer voor een goed betaalbare bedrag. Ook fijn met waterdispencer zodat je niet meer uit eenfles hoeft in te schenken. Inhoud koelkast vrij ruim en ook de vriezer ruim.
Maakt niet veel geluid en dus ideaal.
In 1 woord perfect apparaat voor een betaalbare prijs

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie review en beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast. Dat jouw aankoop bevalt, is waar wij het allemaal voor doen.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**r@l**e.nl 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, luxe uitstraling in een geweldige prijsklasse. Binnen ruim en ideaal voor 1 of 2 huisden.

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • mooie kleur
  • perfect voor een huishouden van 2
  • Zomers lekker koud water vanuit de dispenser

Minpunten

  • Niet geschikt voor een huishouden van meer dan 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

hier worden wij nou blij van, een tevreden klant!
Wat fijn dat jij blij bent met de mooie luxe uitstraling en handige dispenser.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**r@h**l.nl 17-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over dit produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
De prijs en kwaliteitverhouding is deze koelvriescombinatie zeker waard. Hij koelt en vriest uitstekend, en je krijgt 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Watertappunt
  • Maakt geen geluid

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn dat je tevreden bent met de koel/vriescombinatie en de werking hiervan. Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews