ETNA KCV186N rvs

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV178N rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Beste Alissa,
Leuk om te lezen dat jij gekozen hebt voor ETNA! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de ruimte, het gebruiksgemak en het lage geluidsniveau. Op naar de komende 15 jaar!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de handige indeling en de goede verlichting. Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.
Wij wensen jou heel veel plezier van de koelkast!
Pluspunten
Minpunten
Beste Yel,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden met het design en waterdispenser van deze koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste Daphne,
Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe koel-vriescombinatie van ETNA zo goed bevalt en je het een aanrader vindt! Het waterreservoir en het geluidsniveau bevallen jou goed.
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
We wensen je veel plezier toe van je aankoop!
Suzan
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het lage geluidsniveau en het gebruiksgemak.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking en uitstraling van de nieuwe koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Bertine,
Bedankt voor het schrijven van deze review en voor de mooie score. Wat fijn om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt.
We wensen je vele jaren koelplezier toe!
Suzan
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van jouw koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste Rob,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling en cijfer! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van jouw nieuwe koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Kimberley,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Wat goed om te lezen dat de inhoud/indeling en de het waterreservoir zo bevallen.
We wensen jullie nog veel koelplezier!
Kim
Beste heer / mevrouw,
Een 10 😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Ronald,
Een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau, het mooie stevige design en het gebruiksgemak.
Dat jij de koelkast aan zou raden horen wij natuurlijk graag!
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de koelakst.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de waterdispenser van de KCV178N. Bedankt voor de mooie feedback.
Wij wensen je veel koelplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast. Wij begrijpen dat vooral nu het koud watertappunt goed van pas komt😉
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de koelkast.
Minpunten
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wij worden blij van zo'n fantastische review, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het mooie design, de ruimte en het geluidsniveau van de koelkast.
Ook de dispenser met koud water is natuurlijk ideaal, zeker met dit warme weer is een koud glas water heerlijk!
Wij wensen jou heel veel plezier van de koelkast!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
wat leuk dat jij een review achter hebt gelaten voor deze prachtige koel- vriescombinatie.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het design, gebruiksgemak en natuurlijk de handige waterdispenser.
Pluspunten
Minpunten
Dear Christine,
Thank you for taking the trouble to leave a review.
Nice to read that you are so satisfied with the beautiful design and the handy options such as the no-frost system.
You also like the water dispenser, great to always have a nice cold glass of water to tap.
We wish you lots of pleasure from your purchase.
Kind regards,
ETNA webcare