Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV186N op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**2@c**o.nl 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N rvs

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekozen, omdat deze de juiste formaten voor mijn keuken had. Verder vonden wij de kleur zilver mooi. Ook de indeling van de koelvriescombinatie was uitstekend. De verlichting mooi. We hebben deze koelvriescombinatie nu een paar weken en zijn blij dat we deze hebben aangeschaft. Hij voldoet aan al onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Ruime koelvries combinatie
  • Mooie kleur
  • Mooie verlichting
  • Doet het uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en de koelkast mooi in uw keuken past. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jacco 09-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N rvs

Algemene score

9,0
Nu twee weken in mijn bezit een super aankoop heel fijn dat de deur van de koelkast niet helemaal open hoeft 90 graden om de groentelade volledig te gebruiken
En een zeer degelijke prijs

Pluspunten

  • Groentelade volledig te openen
  • Lekker stil
  • Ruime indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste Jacco,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruime indeling en geluidsniveau van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**u@g**l.com 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en ruim goed ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Het design is mooi. Van binnen is het koelgedeelte en vriesgedeelte praktisch ingedeeld. De groente en fruitlade erg ruim en je kunt de vochtigheidsgraad zelf regelen. Het heeft een ecomodus en is vrij geruisloos. Ben erg tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooie kleur, praktisch ingedeeld.
  • Fijne schuifbare lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met de aankoop. Leuk om te lezen dat zowel in- als exterieur volledig naar wens zijn. Bedankt voor de mooi review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Verhoef Apeldoorn 14-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
2 Etna koel-vriescombinaties aangeschaft om naast elkaar in de keuken te plaatsen, ter vervanging van losse, oude koeler en vriezer.
Wat krappe toegang tot de vrieslades, maar verder uitermate tevreden over de kwaliteit, look en feel van de apparaten.
Én vriendelijk voor de portemonnee, ook niet geheel onbelangrijk.
Aanschaf en installatie: Augustus 2022
Verhoef Apeldoorn

Pluspunten

  • Kwaliteit / prijs
  • Uiterlijk en kleur (zwart)
  • Display in deur

Minpunten

  • Ietwat krappe vrieslades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw Verhoef,

Hartelijke bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat de koel- vriescombinaties jou zo goed bevallen.
Jij bent tevreden over de kwaliteit, look en feel van de apparaten, dat is natuurlijk waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Frank 11-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geslaagde keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Mijn decennia oude koelvriescombinatie verbruikte meer dan 800 kWh. Dus op zoek naar een nieuwe. Gezien ETNA Nederlands is ging mijn voorkeur hier naar uit. De KCV186N in zwarte uitvoering bleek de passende keuze met minder dan een derde aan energieverbruik. De kleur van de deur is verrassend mooi mat en de zijkanten iets geprofileerd. Digitaal display op de deur en no frost uitvoering. Geslaagde keuze!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Digitaal display
  • No frost

Minpunten

  • Had hem eerder moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-10-2022

Beste Frank,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie score!
Wat fijn om te lezen dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Een duurzame keus, goed voor jou en goed voor het milieu!
Ook ben jij tevreden over het mooie design, het gebruiksgemak en de handige no-frost functie.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**u@p**t.nl 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie van Etna is prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Dit is een fijne, mooi strakke koel vries combinatie. Alleen jammer dat het instellen van de koeltemperatuur nogal moeilijk gaat. Je moet nogal stevig op de toetsen drukken voordat je een instellingsmogelijkheid krijgt. Gaat dus erg moeizaam. Het zijn duidelijk geen tiptoetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de koelkast. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Andre 28-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
Mooie no nonsense Koel/vriezer. Er komen steeds meer ETNA producten in mijn keuken, goed en vertrouwd merk van vroeger en nu. Top

Pluspunten

  • mooi
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste Andre,

Een mooie score voor de koel- vriescombinatie, bedankt!
Wat leuk dat jouw keuken inmiddels lekker gevuld is met ETNA.
Daar worden wij blij van, tevreden klanten.
Met het mooie design is dit natuurlijk een mooi nieuw pronkstuk!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**l@g**l.com 24-08-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
Mooie ruime koekvriescombinatie
Goed overzichtelijk
Aflevering is prima gegaan
Vriendelijke mensen

Pluspunten

  • Goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie reviewscore. Leuk te lezen dat de koel/vriescombinatie overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik is. Heel veel plezier gewenst met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcare ETNA

Reageer

a**k@z**o.nl 15-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Ik heb een zwarte koelkast gekozen van Etna, een prachtige aanvulling in mijn keuken. ziet er mooi uit van binnen en van buiten. geluid is minimaal. koelt en vriest goed, heb hem pas 1 week dus kan ik geen minpunten vertellen 😉
Tevens heb ik mij online aangemeld voor langere garantie dat is ook een mooie bijkomstigheid. Kortom ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat niet alleen de koelkast een prachtige aanvulling is in jouw keuken maar dat deze ook verder aan al je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet. Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**n@s**r.info 12-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N rvs

Algemene score

10,0
Erg mooie en ruime koel-vriescombinatie met handige watertank voor heerlijk koud water.

Pluspunten

  • Ruimte
  • watertank
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn dat jij zo tevreden bent met de KCV186N.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Theo 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
We hebben een mooie zwarte koelkast gekocht. Mooi om te zien en makkelijk in gebruik voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Goede prijs

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste Theo,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**p@c**a.nl 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met deze aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen om twee reden: mooi uiterlijk 2grote deuren op een goede hoogte met prima binnen verlichting. Ten 2e grotere vriesdeel met een grote ruimte dan onze vorige.
Als belangrijk extra minder stroomverbruik dan onze vorige kast.
Ik raad het een ieder aan die een kast wil met optimaal gebruik en moderne uitstraling, deze Etna kast is een aanrader.
Met vr. .....

Pluspunten

  • Moderne uitstraling
  • Stille ruime kast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wij zijn blij dat jij hebt gekozen voor ETNA en dat de koel- vriescombinatie voldoet aan jouw wensen.
Het mooie design, de ruimte van het koel- en vriesgedeelte en het energieverbruik bevallen jou allemaal goed.
Leuk om te lezen dat jij deze ETNA aan zou raden!

Wij wensen jou heel veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**a@p**t.nl 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Prachtig design en met de kleur zwart helemaal mooi... Lang niet alle merken voeren zwart uit in hun modellen..
Makkelijk in te stellen temperaturen voor zowel boven als onder.. Genoeg ruimte en niet geheel onbelangrijk je hoort hem niet
Een perfecte keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jacmar53 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede no frost refrigerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N rvs

Algemene score

9,0
Na meer dan 10 jaar te hebben gedaan met mijn oude koelkast nu een nieuwe Etna gekocht. Koel en vriesruimte zijn vele malen ruimer. Display is goed te bedienen. Maakt niet zoveel geluid. Hij heeft een moderne zilveren uitstraling. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Groote
  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedacht voor deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij het vervangen van jouw koelkast en je tevreden bent met jouw aankoop. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**e@m**k.nl 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Prachtig strak zwart design precies waar ik naar op zoek was. De koelkast is 1.80 hoog, perfect voor ons lange mensen, en daardoor een eyecatcher in de keuken. Hij is geruisloos en heeft een E energie label, zuinig in gebruik .Door de diverse functies is de koelkast handig en modern in gebruik. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • hoog
  • meerdere handige instelbare functies
  • ruim van binnen
  • stil aanwezig
  • love the color black

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat zal deze eyecatcher mooi staan in jouw keuken!
Leuk om te lezen dat je naast het mooie design, ook tevreden bent over het gebruiksgemak, de ruimte en het geluidsniveau van de koelkast.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**o@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Mooi model koel vries combi, werkt goed wel jammer dat dit model meteen al een klein deukje in voordeur heeft zitten, terwijl deze nieuw uit de doos komt. dit viel ook op bij showroom model in de winkel. het is niet echt direct storend,maar zou eigenlijk niet mogen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooi cijfer heb jij gegeven voor de koelkast, een 9!
Hartelijk bedankt hiervoor.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de KCV186N.
Balen dat er direct al een deukje in het toestel zit, dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Graag kijk ik met jou mee of we dit op kunnen lossen. Zou jij hiervoor jouw adres- en contactgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**b@h**l.nl 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N rvs

Algemene score

10,0
Mooie ruime koel/vries kast goede indeling en wat zeker belangrijk is zuinig in gebruik. Is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wat een prachtige score, bedankt!
Ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de indeling en ruimte van de koelkast. En natuurlijk de duurzaamheid, zuinig in gebruik. Goed voor het milieu en de portemonnee!

Wij wensen jou heel veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**4@h**l.com 29-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie met gladde achterkant waardoor hij slechts 1 cm. van de muur hoeft te staan. Prettige indeling voor vriesgedeelte met een kleinere en grotere lades.
Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Ziet er strak uit
  • Temperatuuraanduiding op voorkant

Minpunten

  • Niet superstil tijdens het koelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**g@h**e.nl 01-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

10,0
Fijne stille koelvrieskast.
Mooie kleur.
Zuinig in gebruik.
Veel koelkast ruimte.
Mooie grote diepvries lades.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geluid
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de indeling en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Vincent 22-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV186N

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, is stil en doet wat het belooft.
Goede indeling en fijn in het gebruik.
Bediening is fijn dat dit vanaf de deur te doen is

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Goede indeling
  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het design en de indeling van deze koel/vriescombinatie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews