Bosch KGE36MW40 - Reviews

8,9 Lees 245 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
215 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 245 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline Bulters 28-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijne koelkast.2 mooie lades voor kaas en vleeswaren en fruit en groentes...de vrieslades zijn wat kleiner dan mijn oude koelkast...komt door de dikkere wanden maar dat schijnt zuiniger te zijn met stroom...we zullen zien..erg mooi wit licht in de koelkast(vindt ik erg leuk)

Pluspunten

  • Mooie handgrepen
  • 2 grote lades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
keesje 26-08-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Koelkast KGE36MW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed isolerende A+++ koelkast.
Koelkast ziet er netjes uit.
Heeft prettige handgrepen.
Kwaliteit van de vrieslades valt wel tegen.
Lekker grote lades in het koelgedeelte met apart vershoudgedeelte voor vlees en natuurlijk een groente lade.
Ook een handig rekje voor flessen wijn e.d.

Pluspunten

  • alarm bij niet sluiten

Minpunten

  • kwaliteit vrieslades

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Eddy Schiphorst 25-08-2016 Product paar weken in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over het gebruikersgemak van deze koel/vries combinatie. Op een eenvoudige wijze is de temperatuur in te stellen. Ook het uiterlijk ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • samenstelling inhoud
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
rob 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Snel koud, stil,uitstekend geschikt achter een omvormer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mijn gaskoelkast in mijn strandhuisje was defect. Een grote koelkast wordt zeer geapprecieerd door mijn 4 volwassen kinderen. Deze zeer energiezuinige en stille koelvriescombinatie is exact wat we zochten. Werkt perfect achter een omvormer en heeft ook een vakantiestand voor de periodes dat we niet in het huisje zijn. Geweldig Bosch. We overwegen nu ook onze oude koelvries in ons huis te vervangen die 4x zoveel energie gebruikt.terugverdientijd is ca 6 jaar. Dat is momenteel een betere investering dan een pensioenfonds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koelvriescombinatie 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse koelvriescombinatie,voldoet aan alle eisen. Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke kast, goede indeling. Mooie vorm, praktisch, lekker koel, en zeer ideaal met alarm als de deur te lang open staat.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Mooie indeling
  • Lekker koel
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Aek 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koelkast Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem sinds kort aangeschaft en ik heb er geen spijt van. Hij voldoet precies aan alle verwachtingen. Verhouding prijs en prestaties is perfect.

Pluspunten

  • Geluid
  • Snelle koeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed bedacht model binnen kant ,ben blij mee 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed bedacht model, blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan.


Pluspunten Het is een grote koelkast,De koelkast is heel zuinig,Het is een mooi design

Het is een hele handige koelkast want,het is goed verdeeld.Verder heeft het handige vakken zoals de ChillerBox,de CrisperBox en je kan de vakken makkelijk verplaatsen.Maar er is ook een VitaFrech en een handig flessenrek.In de koelkast is veel ruimte.

De koelkast is heel zuinig.Het is A+++.Het licht van de koelkast is goed de vriezer doet het ook goed. Ik ben heel blij met de koelkast. Bosch Bedankt voor deze mooie product

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jenneke 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de koelkast nog niet zo lang, maar het design en de ruimte zijn super. Door de verschillende vakken en planken is de koelkast erg overzichtelijk en kunnen we voor de hele week boodschappen kwijt.
Ook de energieklasse is een dikke plus voor dit apparaat. Kortom, erg blij met de aanschaf!

Pluspunten

  • design
  • opbergruimte

Minpunten

  • niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Van 't Rood 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinig, handig vak voor vlees, grote lade in vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie zuinige koel/vries combinatie die ik gekocht heb als vervanging van mijn oude koel/vries combinatie. Ik heb hem met name gekocht omdat hij drie sterren zuinig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Hans Lachmansingh 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit en duurzaamheid verhoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel- vriescombinatie is mooi van ontwerp, frisse kleur en uitstraling bij openen deur. Indeling goed, echter kan efficiënter met meer vakken.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • uitstraling
  • led dus duurzaam
  • licht van gewicht

Minpunten

  • indeling niet effiicient

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Mani 11-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie moderne koelkast. Bijna niet te horen ten opzichte van de vorige 10 jaar oude Bosch. De ruimte binnenin lijkt wat minder maar de laden onderin compenseren dit.

Pluspunten

  • Design
  • Energiezuinig
  • Led-verlichting
  • Stil
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Ruimte
  • Kleur handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Taher Arsiwalla 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

"Silent" & perfekte koeling/vriesen & ook energy zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Miele na 8 jaar en 2 reparatie " geest opgegeven " de nieuwe bosch koel/vries combinatie... heel zuinig in gebruik & " silent" man hoert het bijna niet. Koelen & vriezen ...perfect ....prijs / qualitate verhouding heel goed. Aanbevelen

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Perfect koelen/ vriezen
  • Prijs/ qualitate gunstig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Patrick 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette indeling, mooie afwerking en stil voor een redelijke prijs. Verslade vraagt wat extra ruimte omdat je er niets voor kunt zetten.

Pluspunten

  • Handig flessenrek
  • Grote vrieslade

Minpunten

  • Verslade vraagt ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Carla 03-08-2016 Product maand in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

8,5
Wat een fijne koelkast: veel ruimte, zowel in het koel- als in het vriesdeel, heel energiezuinig en mooi vormgegeven. Ik heb de koelkast nu anderhalve maand en ben nog steeds erg blij ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Anna Niem 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne Koelkast

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne koelkast. De inrichting is zeer praktisch en aan alle producten is gedacht.

Daarnaast is hij erg stil en duurzaam. Dit alles in een net en modern ogend jasje.

Wij zijn er zeer blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ingeborg 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie ruime koelvriescombinatie!

Algemene score

7,5
Ziet er prima uit en past erg veel in. Met name het speciale grote groente/fruit vak (0 graden) is erg groot, heel blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Amsterdam 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Amsterdam1

Algemene score

8,0
Hij is stil, praktisch lades voor groente en fruit en ook voor vlees en vis.
Het is een hele handige koelkast want,het is goed verdeeld. Verder heeft het handige vakken zoals de ChillerBox, de CrisperBox en je kan de vakken makkelijk verplaatsen. Maar er is ook een VitaFrech en een handig flessenrek. In de koelkast is veel ruimte.

De koelkast is heel zuinig.Het is A+++.Het licht van de koelkast is goed de vriezer doet het ook goed. Ik ben heel blij met de koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
R Schipperen 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

koel-diepvriescombinatie

Algemene score

9,3
Het is een A+++ kast, van buiten groot en stoer de inhoud binnenin is iets kleiner omdat het een energie zuinige kast is met dikkere isolatie in de wanden. Het koelgedeelte is op hoogte waardoor je alles beter kunt zien en eruit halen zonder op je knieën te moeten. Hij staat in de bijkeuken maar het geluid is zo rustig dat hij makkelijk in een keuken kan staan. Het handvat aan de deur is lekker groot, dat moet ook wel want je moet er wel flink aan trekken om de deur te openen. Dit betekent ook dat hij heel goed sluit. Het diepvries gedeelte heeft boxen met handgrepen die je er makkelijk uit kan halen wanneer je b.v. veel producten tegelijk erin wil doen. Er is 1 grote lade en 2 kleinere. Het alarm gaar af als de deur te lang open is. Een grote verbetering t.o.v. mijn oude apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tevrede 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

een gelukkig man

Algemene score

9,0
Mooie koelkast voor een mooie prijs .lust voor het oog .en mijn wederhelft blij ,goede indeling mooi led licht .top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
paul vons 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

mooie degelijke en zuinige koelkast

Algemene score

8,8
Heb lang lopen twijfelen over deze of een koelkast van een ander merk. Uiteindelijk voor deze gekozen omdat ik de andere van binnen qua laden veel minder vond en die laden ook lang niet zover open gaan als degene van Bosch. De buitenkant ziet er ook super mooi uit. Daarnaast zeker ook gelet op wat het energieverbruik is van verschillende koelvriescombinatie en met 149kw per jaar de zuinigste a+++ die ik kon vinden.Met de lage prijs waar ik m nu voor kon kopen zeker een aanrader voor mensen die ook al een oudere koelkast hebben staan dan verdient de koelkast zich zelf terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews