Liebherr CN 3915-21 wit - Reviews

  • Best Reviewed nov 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 3915-21 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.M. 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/diepvires combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

8,0
Keuze voor het merk Liebherr omdat die kwalitatief goed is. Indeling is goed en gebruikte materialen voor de planken is fijn. Het digitale display werkt erg makkelijk. Helaas een lampje in het plafond waardoor inhoud koelkast minder goed zichtbaar is, als er artikelen op de bovenste plank liggen.
Wij zijn blij met deze koelkast/diepvries combinatie.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gehard glazen planken
  • veel indelingsmogelijkheden
  • gescheiden groetenlades

Minpunten

  • lamp in plafond
  • er mist een 'inleg lade' in diepvriesvak.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

s**e@d**u.nl 22-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
We hebben voor deze koelkast gekozen vanwege de goede kwaliteit en de lange garantie. Verder zijn er veel variatiemogelijkheden qua indeling van de koelkast (grootte koel en vriesdeel)

Reageer

Erwin 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel/vries-combi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en ruime koel/vries-combi. Behoorlijk stil en snel op de juiste temperatuur. Vooral de extra mogelijkheden om bijv. warme/lauwe artikelen extra snel af te laten koelen is erg handig!

Pluspunten

  • Ruim
  • Handige extra opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**k@i**d.com 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Zeer veel ruimte in vries gedeelte en mooi koel gedeelte en energie zuinig .
Makkelijk in gebruik.Wil deze beslist niet meer missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**s@h**l.com 03-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Ruim, makkelijk in te stellen. Flexibel in te delen. Vriezer met no- frost, dus nooit meer ontdooien.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w**1@c**o.nl 01-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Mooie en grote koel-vries combinatie.

Een echte aanrader als je veel opslag nodig hebt

En hele fijne en mooie koel vies combo met veel plaats en ruimte en no frost

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l**i@l**e.nl 19-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit, voor aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

8,0
Bijna 20 jaar een soortgelijke koel-vriescombinatie van Liebherr gebruikt. Toen het vriesgedeelte stuk ging niet getwijfeld en direct weer dezelfde gekocht. Ruime koelkast en grote laden. Ideaal voor ons als ouder echtpaar, maar was zeker ook geschikt voor gezin als extra koelkast.

Pluspunten

  • Ruime koelkast

Minpunten

  • Bij defect moet geheel vervangen worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Degelijk product en mijn derde van liebherr een echte aanrader voor iedereen die een

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n**m@h**l.com 13-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelvriescombi voor in de bijkeuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Beter dan deze koel/vriescombi zul je niet snel vinden. Ontzettend veel ruimte, goed schoon te houden, fijne handgrepen en super stil.

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

7,0
Gezocht op koel/vriescombinatie met 4 vriesladen, dit is een van de weinige.
Apparaat is ruim en ziet er goed uit

Pluspunten

  • 4 vriesladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton K 25-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze ruim vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Zochten een combi koelkast/vriezer met veel vriesruimte. Deze Liebherr is perfect.
Apparaat ziet er strak uit en heeft een zeer goede bediening, makkelijk te openen.

Pluspunten

  • Aparte aansturing koel-vrie
  • Ruime vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

e**d@g**l.com 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koud kunstje

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
We hadden al een liebherr, die ging kapot, deze had dezelfde formaten.
Bevalt ons prima.
Koud kunstje

Pluspunten

  • dezelfde indeling

Minpunten

  • geen licht op onderzijde van koeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**0@g**l.com 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

3 belangrijkste zaken: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Al jaren heel tevreden met koel / vries middelen van Liebherr. Kwaliteit! Na meer dan 20!! Jaar onze trouwe Liebherr recent vervangen. Wij kiezen overtuigd voor geen ander merk. Ook nog eens relatief energie zuinig nieuw model! No frost systeem! Perfect.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Energie zuinig
  • Apart koel / vries motoren
  • No frost systeem werkt prima
  • 2 plus 5 jaar garantie

Minpunten

  • Wat hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@h**t.nl 04-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Liebherr CN 3915-21 aangeschaft, omdat dit één van de weinige koelkasten is met een 4 vriesladen en nog een flinke koel inhoud. Een andere reden is, dat de koelkast in de garage staat en die ook goed moet koelen als het koud is. Dit doet die prima. Ook tijdens koude dagen (7 gr. in de garage). Met SuperFrost zijn wij zeer tevreden. De levensmiddelen in de vriezer worden snel ingevroren. Wat wij nog zeer handig vinden is, dat je de laden uit de vriezer kunt halen en dan de spullen op een plateau kunt leggen. Dat maakt de vriezer zeer functioneel. Ook de koelruimte is makkelijk in te delen. De plateaus zijn gemakkelijk, zonder helemaal eruit te halen, van hoogte te wisselen. Het bovenste plateau is zelfs deelbaar. Al met al een koelkast waar we blij mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

PH 01-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dit is een top kast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is echt heerlijk ruim een overzichtelijk. Hij is makkelijk in te delen en heeft daar zeer handige oplossingen voor. Schoonhouden gaat ook erg makkelijk. Wij hebben deze gekocht omdat deze 4 ruime vries lades heeft. Dat scheelt een hoop! Hier zijn we erg blij mee. Tevens no frost :D

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Handig in te delen
  • Makkelijk schoon maken
  • Constante temperatuur
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**2@g**l.com 25-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig artikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
het koelgedeelte is ruim en de vakken zijn mooi ingedeeld, je kan makkelijk alle levensmiddelen er in kwijt. Er zijn 4 ruime diepvries bakken die ook ruim zijn. Makkelijk om soorten levensmiddelen te sorteren.
De motor is stil deze hoor je bijna niet.
Bij mee.

Pluspunten

  • stil en ruim goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**r@n**t.nl 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima,zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Geweldig product en hij mag dan wat duurder zijn,maar kwaliteit heeft zijn prijs.

Pluspunten

  • ruimte
  • geruisloos

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pbartsch 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel vries combinatie van LIEBHERR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Goede dag,

wij hebben de voorganger van deze koelvries combinatie ruim 18 jaar geleden aangeschaft.
Deze heeft altijd tot vollen tevredenheid gewerkt to de handvaten het begaven (wat natuurlijk logisch is).

Ik zie veel vooruitgangen bij dit nieuwe type.
Nog steeds ruim en mooi afgewerkt.
Betere handvaten om de koelkast en of diepvries te openen.
Handige wieletjes onder de laden.
Een mooi digitaal menu waar men doorheen scrollen kan en alle instellingen kan instellen.

Top product weer en wij zijn ervan overtuigd dat deze we weer 2 decenia mee kan.

Pluspunten

  • Ruim
  • 4 vriesladen
  • Degelijk afgewerkt
  • Stil

Minpunten

  • Energie klasse E.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**e@h**l.com 20-12-2021
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Super cool! Zeer goede kwaliteit en zeer ruim.en kan in een koele ruimte staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Na 40 jaar trouwe dienst van onze vorige koelkast, ook een Liebherr, werd het tijd voor een nieuwe. Omdat wij zo ontzettend tevreden waren over Liebherr, hebben wij er daarom voor gekozen om toch weer een van dit merk te kopen.

We zijn zeer tevreden over de Liebherr CN 3915-21 in de kleur wit en kunnen dit product van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Groot
  • Koud
  • Mooi
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews