Liebherr Kef 3730-21 staalgrijs - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Kef 3730-21 staalgrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a.bergwerff 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime functionele koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
schitterende uitstraling, past prima bij onze nieuwe keuken.
Heel veel ruimte.

Pluspunten

  • ruim
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**v@h**e.nl 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel en Vries apparatuur kies Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren trouwe fan van Liebherr koel en vries apparatuur om zijn Duitse degelijkheid. Apparaten gaan lang mee en zijn betrouwbaar. Daarom dat ze waarschijnlijk ook die lange garantie geven als men zich laat registreren. Ik wil geen ander merk als alleen Liebherr.

Pluspunten

  • Degelijk apparatuur
  • Service en Garantie
  • Duitse degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Weet niet hoe WIFI werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast en vrieskast gekocht op review en opgevraagde info

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelkast net gekocht en uitgegaan van de bestaande review s , dus het vertrouwen dat ik n goed apparaat heb gekocht is er wel
Met andere woorden ik zie de kwaliteit en de levensduur wel zitten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast
Zeer flexibele interieur indeling
Energie zuinig
Is de (hoge) aanschafprijs zeker waard
Bezit al een diepvries van Liebherr waar ik ook zeer tevreden over ben.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uiterlijk
  • flexibele indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**e@g**l.com 26-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deutsche grundlichkeit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Produkt gekozen om zijn prima prestaties.
Nu 2 maanden in bezit en voldoet aan mijn verwachting.
Extra service van extra 5 jaar met duidelijke voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent indien zich iets voor doet.
Ben ook in het bezit van aparte vriezer ongeveer 9 jaar en werkt ongestoord stil zijn taak.
Betrouwbaar Duitse grundlichkeit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zuinig
  • Vakindeling

Minpunten

  • Voor niets gaat de zon op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman en Jet Dogger Vroomshoop 03-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Design Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Liebher vanwege mijn Horeca achtergrond.
Liebher is bewezen een zeer duurzaam degelijk product.
Liebher zijn de beste die er zijn volgens menig verkoper.
De koelkast is ruim mooie praktische indeling en koelt goed en zo draait muisstil.
Gewoon een mooie koelkast die doet wat hij moet doen nl koelen !
We zijn er blij mee !

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Praktische indeling
  • Goed koud
  • Super cool stand

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Balsink 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote stevig gebouwde koelkast met zeer flexibele indeling

Algemene score

8,0
Dit keer een A merk koelkast gekocht , een Liebherr,.met stevige glazen schappen en deur rekken, welke ook nog eens A+++ is.
Deze aangeschaft i.v.m. zeer flexibele inrichting en maar 1 groente bak onderin, i.p.v. de gebruikelijke 2. ( welke wij niet gebruiken) .
Er zit helaas wel een "prijskaartje" aan, maar we hopen dan maar dat deze zijn geld waard is. Afwachten maar.

Pluspunten

  • zeer flexibele indeling
  • stevige (glazen?) deurrekken
  • energie zuinig
  • grote inhoud
  • maar 1 groente lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Weijers 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte koelkast met veel ruimte en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte in de koelkast, hierdoor geen 2de koelkast nodig, mooi design voor in de keuken. Ook zuinig in verbruik.

Pluspunten

  • design
  • Ruimte

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer