Liebherr EWTgb 1683 Vinidor staalgrijs - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr EWTgb 1683 Vinidor staalgrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbert 04-01-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top wijnkast qua bediening en afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor een Liebherr wijnkast omdat er op koelgebied maar 1 topmerk is en dat is Liebherr. Mooie wijnkast, makkelijk instelbaar en voldoende ruimte voor rode en witte wijn met easy soft close door. Je ziet de ervaring en kwaliteit af aan deze wijnkast en mag je ervan uitgaan dat deze jaren zonder problemen onderdeel uitmaakt van onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • soft close door
  • eenvoudig instelbaar
  • voldoende ruimte voor wit, rosé en rood
  • hoogwaardige afwerking

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Björn 27-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, voelt heel degelijk aan. Energiezuinig. Prettige verlichting. Instellen is ook heel makkelijk.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening
  • Verlichting

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b*******@h********** 07-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product is prima voldoet aan de eis. De tweede koelkast voornamelijk voor drank, die op zolder stond kan nu afgevoerd worden. De wijnkoeler staat in de keuken dus binnen hand bereik. Past qua hoogte bij een inbouw vriezer. Zo ziet de keuken er erg verzorgd uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert Wijn 30-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als pro werk ik al jaren met de wijnkasten van Liebherr en dat naar grote tevredenheid. Goede kwaliteit, goede service en ze zijn mooi. Daarom heb ik voor in mijn nieuwe keuken opnieuw gekozen voor Liebherr en ik ben erg wijs met deze ingebouwde Liebherr Vinidor in de nieuwe (keuken)omgeving.

Pluspunten

  • strakke uitstraling
  • 2 zones
  • geweldig met de schuifplateaus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*************@g******** 10-02-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat, koelt goed en ziet er ook gewoon mooi uit in onze zwarte keuken, alleen lange wijnflessen kunnen er niet goed in.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Lange witte wijnflessen kunnen er niet goed in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m******@t********* 08-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wijnkast, superstil en luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerst het uiterlijk, staat prachtig in onze nieuwe keuken. Hij is superstil en je kunt er echt veel flessen in kwijt. En niet te vergeten hoe het deurtje open gaat, pure luxe. En...als je niet zoveel flessen erin wilt leggen, gebruik je het onderste plankje als presentatiemiddel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mooie verlichting
  • Superstil
  • Mooie techniek om deur te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esmeé 26-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onwijs mooi product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wijnklimaatkast van Liebherr is een plaatje in jouw keuken. Het design is echt prachtig. Wat wij ook zo mooi vinden is dat je de LED verlichting kan dimmen, zo kan je het aanpassen aan jouw sfeer in huis. De soft close deur is ook een heel mooi detail. Het bedieningspaneel is makkelijk te bedienen. Niet dat je de instructies er weer bij moet pakken als je na een tijdje bijvoorbeeld te temperatuur wil veranderen. Kortom een top product!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Soft close deur
  • Dimbare verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 10-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat; eenvoudig in gebruik; en temperatuuraanpassing worden snel uitgevoerd. Precies wat ik gehoopt had.

Pluspunten

  • Looks
  • Beide zones geschikt voor wit en rood
  • Eenvoudig gebruik
  • Automatisch sluiten bij per ongeluk openen

Minpunten

  • Glazen deur vlek gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

r***********@g******** 01-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hoogwaardige wijklimaatkast en eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige klimaat kast. Handig dat je met de 2 zones zowel wit als rood op de juiste temparatuur kunt bewaren. De klimaatkast is super stil. En het touch-to-open van de deur werkt zeer goed. Echt heel blij met deze investering.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • 2 zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w********@p******** 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Temperatuur als aanvulling op een goed glas wijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In overleg met onze leverancier van onze keuken, uitgekomen op de inbouw Liebherr wijnklimaatkast. Na de keurige aflevering en inbouw nu super tevreden en genieten van het aanzicht, de gebruiksvriendelijkheid, klimaatzones boven en onder in de kast en het interieur met binnenverlichting.
Ondanks de duurdere optie superblij dat we voor dit type hebben gekozen en is een echte eyecatcher in onze nieuwe keuken. TOP

Pluspunten

  • constante bewaartemperatuur
  • goede indeling liggend en schuine presentatie
  • een eyecatcher in de keuken
  • mooie binnenverlichting
  • prettige en eenvoudige instelbaarheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

f***@y******** 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wijnkoelkast die bovendien uitstekend werkt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte wijnkoelkast, niet te groot en toch ruimte voor 33 flessen. 2 zones die afzonderlijk zijn in te stellen qua temperatuur. Deur openen en sluiten gaat erg makkelijk en is geruisloos. De koelkast zelf is ook geruisloos. Zet de binnenverlichting aan en geniet van de wijn!

Pluspunten

  • stil
  • 2 temperatuurzone's
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr wijnkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooi design, geluidloos en goede temperatuur.
Zeer blij mee. Absoluut geen spijt van de aanschaffing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K evin 03-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Wijnklimatkast met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aanbevolen door van der Voet keukens.
Werk naar verwachting en geeft een zeer chique uitstraling in de keuken

Pluspunten

  • 2 zones
  • Alarm als deur open staat
  • push to open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer