Liebherr GNP 3056 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 3056 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda van der Linden 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

9,0
Dit is een hele mooie, grote vrieskast. Grote lades, no frost, zones instelbaar, snel vriezen, bijzonder tevreden over functionaliteit en uiterlijk !!

Pluspunten

  • No frost
  • In te stellen zones
  • Snel vriezen
  • Grote lades
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 16-05-2021
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Super grote en super stille kast!
Jaren eerder moeten kopen.
Makkelijk te bedienen en zeer overzichtelijk.

Pluspunten

  • Groot
  • Still

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebher gnp 3056-24

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Mooie grote vrieskast veel
Ruimte mooi licht er in veel ruimte veel grote laden. Gekocht bij de ...........

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Familie Hendriks 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast gekocht omdat wij weten dat Liebherr staat voor kwaliteit, degelijkheid en modern en energiezuinig. Al onze koel en vriesapparaten zijn van Liebheer en we willen niet anders meer. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Staat voor Kwaliteit en degelijkheid
  • Mooi design

Minpunten

  • niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 21-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke vriezer met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

9,0
Na zelf wat reviews te hebben bekeken en goed telefonisch advies te hebben gehad zijn we blij te hebben gekozen voor onze Liebherr vriezer. Ook binnen onze familie/vriendenkring hadden we al positieve ervaringen met Liebherr. Het snelle invriezen en de prachtige en praktische verlichting van binnen zijn echt grote pluspunten voor ons

Pluspunten

  • verlichting
  • practische diepe lades
  • snel invriezen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jellie 17-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote lades, ideaal met verlichting binnenin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Mooie diepe lades. Binnenverlichting is ideaal zodra je de deur opendoet. . Maakt niet veel lawaai. En dat je van de buitenkant de temperatuur kan aflezen. En dat je zelf niet meer hoeft te ontdooien. Mooie degelijke grote diepvrieskast. Is aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neazy 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille ruime nofrost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

8,0
Op advies van de elektro zaak gekozen voor het merk Liebherr omdat die het meest betrouwbaar zijn.
Bevalt tot op heden prima. Lekker groot, stil en vriest goed.
Bewust gekozen voor een nofrost model, jaarlijks schoonmaken van de diepvries hoeft n niet meer!
We hadden eerst een model zonder licht maar dat was erg onpraktisch 's avonds. Deze heeft wel een lampje.
De deur opent en sluit erg fijn.
Minpuntje is dat de onderste lade geen stop heeft waardoor je die er snel helemaal uit trekt.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Ondersta lade heeft geen stop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeets 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast GNP 3056-24

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
De diepvries is prima afgeleverd bij ons thuis en we zijn heel tevreden en hebben al vele jaren plezier van Liebherr, 1ste klas kwaliteit

Pluspunten

  • Nooit meer ontdooien
  • Zuinig in stroomverbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand & Jolanda 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische energie zuinige vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Super efficiënte praktische vrieskast met enorm veel ruime vrieslades en energiezuinig!!!! No Frost en daarbij maar liefst 7 jaar garantie!!! Zo blij met deze prachtige vrieskast!!!!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • No frost
  • 8 ruime vrieslades
  • Hoge vrieslade voor taart
  • 7 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertens 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

9,0
We hebben deze diepvies gekocht omdat onze oude te klein werd en het ook heel veel energie begon te kosten.
Daarom zitten zoeken en kwamen op deze mooie grote diepvries uit.
Heerlijk veel ruimte, goed overzicht en super fijn dat hier verlichting in zit.
Ik denk dat wij hier nog heel lang plezier aan gaan beleven.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Verlichting erin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r. 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

8,0
veel inhoud, no frost, betrouwbaar en eenvoudige uitleg. vrieskast zonder veel onnodige toeters en bellers

Pluspunten

  • inhoud
  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vriezer.

Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

10,0
Bij deze mooie vriezer van liebherr (GNP 3056 premium) uit gekomen, na een zoektocht naar een energie zuinige en groot volume vriezer.
Geluidsniveau is acceptabel, vormgeving is fraai, bovenste en onderste lade wijken af in grote bij de andere lades.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Draairichting deur te wisselen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Poels 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding van deze Liebherr diepvries is top.
Acht ruime lades / no-frost
Gebruikersgemak en eenvoudige bediening.
Met het nieuwe EU-energielabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erna 11-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

viel tegen

Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

7,0
liebherr GNP 3056 omgeruild ( 1 maand de GNP 3013 gehad) ivm dat deze (de 3056) wel verlichting heeft. toch in vergelijking met ons vorige liebherr premium GSP 3126 ( was geen no frost) meer geluid en minder zuinig is en wat heel vervelend is dat je de onderste la er zo uit trekt en die ligt dan op de grond, geen beveiliging op , jammer dat hier op bezuinigd is, de ander laden zit wel een beveiliging op

Pluspunten

  • no frost

Minpunten

  • geluid, minder zuinig
  • onderste la glijdt er zo uit, geen beveiliging op

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

lieb liebherr 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stilte en slimmigheidjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

8,0
We zochten een grotere vrieskast en kwamen uiteindelijk bij deze uit.
Wat opvalt is de stilte als de kast in werking is en ook de afstandhouders tot de muur vond ik opvallend en handig.
Niet alle 8 laden zijn even groot wat een een beetje tegenvalt maar al met al zijn we zeer tevreden.
Vreemd vonden we dat de leverancier zei dat de kast na installatie 4 uur moest stilstaan maar op de website van liebherr staat dat ie onmiddellijk gebruikt kan gaan worden mits staand vervoerd. Toch maar 4 uur gewacht

Pluspunten

  • de stilte
  • afstandhouders
  • Verbruik relatief laag
  • & jaar garantie bij registratie

Minpunten

  • niet alle laden even groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 3056 wit

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat onze oude Liebherr vrieskast (tafelmodel) na 15 jaar kapot is gegaan. Deze vrieskast heeft 7 lades. Mooie, ruime vrieskast.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • minimaal geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer