Liebherr GNP 3056-24 wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 3056-24 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j.tensen 12-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

8,0
hij is lekker ruim met handige lades en supertof dat je er zo door kunt kijken door het no frost systeem en daar bij is hij lekker zuinig in energy dus lage stroom kosten

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C**s@h**e.nl 07-07-2022
  • Product gekocht

Prima product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

8,0
We hadden reeds eenzelfde vrieskast staan, deze werkt al vele jaren naar grote tevredenheid. Omdat we sinds kort een groentetuintje hebben was een extra vriezer nodig. Toevallig kwamen we dezelfde weer tegen bij Expert. Prima en betrouwbaar product.

Reageer

G 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Een vrieskast gekocht met 8 laden, super veel ruimte/ inhoud. Wat erg handig is met een groot gezin. Nog niet zo lang geleden gekocht,maar bevalt tot nu toe prima. Qua prijsverhouding is niet goedkoop maar in de einkel of op internet zijn prijzen gelijk..Maakt weinig lawaai.
Dus tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Omwisselbare deur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Denise 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
We hebben eerder al een Liebherr koel/vriescombinatie aangeschaft en later nog een (tweedehands) 4 lades vrieskast. Nooit problemen dus uiteraard ook nu weer een Leibherr.
Ze zijn wat duurder maar de kwaliteit is top.
Deze hoge 8 lades vriezer is verbazend stil en werkt perfect. Heerlijk ruime lades en omdat lades en glasplaten uitneembaar zijn maak je heel simpel meer ruimte en kunnen ook hoge artikelen er prima in.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**n@f**s.com 18-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit is heel goed. Makt weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Vriezer van Liebherr. Na 15 jaar trouwe dienst slechts 1 keer een monteur gezien. De vriezer had problemen. Het blijkt dat no-front niet betekent nooit meer ontdooien ondanks dat dit wel zo wordt aangeprezen. Na ontdooien weer een paar jaar zonder problemen. Nu na 15 jaar echt op en zeker weer een liebherr vriezer terug gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**t@g**l.com 14-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
De diepvrieskast voldoet precies aan onze eisen. Beter kan bijna niet. Voldoende lades en vriest goed.
Kwaliteit en goede prijs.

Pluspunten

  • Voldoet aan alle eisen.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**g@o**k.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nr 1 in koel vries apparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Al jaren gebruiken wij apparatuur van Liebherr en nog nooit een moment spijt van een aankoop gehad. Duur van de apparaten zijn echt maximaal, is er een probleem dan is een telefoontje genoeg.
Voor ons staat Liebherr nr 1

Pluspunten

  • stil
  • ruime lades
  • overzichtelijk
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 11-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Mooie en grote vriezer met 8 vries lades waar je genoeg in kan vriezen. Gekozen voor Liebherr wat staat voor kwaliteit wat lang mee gaat!

Pluspunten

  • Groot
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tyco38 31-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne betrouwbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Mooi design, fijne deurgreep, mooi en overzichtelijk display, en liebherr is gewoon een bewezen merk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 02-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een degelijke vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

8,0
Deze diepvries voldoet aan onze eisen nl:
1. het aantal laden
2. doorzichtigheid aan de voorkant vd laden.
3. voldoende ruimte in de laden.
4. voelt de kwaliteit van liebherr ( degelijk)
5. de lade rolt makkelijk uit de diepvries
6. past precies in de bijkeuken.
7. makkelijk af te lezen display en makkelijk in te stellen,
helaas niet te bestellen in rvs look.
tot nu toe tevreden.

Pluspunten

  • aantal laden
  • doorzichtigheid van de voorkant vd laden
  • degelijk gevoel van kwaliteit
  • goed af te lezen display en instellen makkelijk
  • makkelijk uit te schuiven van de laden.

Minpunten

  • niet te leveren in rvs look

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e**a@h**e.nl 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Ik heb er twee week over gedaan bij vier verschillende bedrijven, die hebben mij allemaal overtuigd dat Liebherr toch wel de beste keuze is. Ik ben er heel blij mee. .....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 04-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Goede bouwkwaliteit zoals je mag verwachten van Liebherr. Vriest goed. Fijne handgreep die de deur middels hefboom opent.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Rechte bakken
  • Lampje aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L**g@o**k.com 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koop een goed product dan gaat je je gemoed niet stuk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
sinds 45 jaren hebben we steeds Miele -Liebherr producten gekocht dit wordt onze 3 de ronde van aankoop niet slecht vonden we zelf. en de service was ook goed.laat het leven zo doorgaan.dit is oke.

Pluspunten

  • goede uitleg
  • goed materiaal
  • vriendelijke sevice
  • garantie verzekerd
  • langdurig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa P. 24-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze, tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

8,0
Deze vrieskast is ruim en hoeft ( gelukkig!) niet tussentijds te worden ontdooid. Er gaat een signaal af, als de vriezer te lang openstaat en da’s handig.
Daarnaast is ook het lampje handig en het is fijn dat de bakken niet in één keer naar voren getrokken kunnen worden, waardoor ze eruit zouden kunnen vallen.
Hoewel ik het energieverbruik nog niet heb gemeten, ga ik er vanuit dat dit lager zal zijn dan dat van mijn oude vriezertje.
Kortom; ik ben tevreden met deze vrieskast 😃

Pluspunten

  • Inhoud
  • Alarm bij te lang openstaan
  • Lampje
  • 7 jaar garantie
  • Nooit meer ontdooien!

Minpunten

  • Redelijk wat geluid bij aanslaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

l**7@u**l.nl 22-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Voor deze vrieskast heb ik gekozen omdat hij gebruiksvriendelijk is. Bovendien spreekt het me aan dat ik hem niet meer hoef te ontdooien. Deze diepvrieskast werd ons aanbevolen door de verkoper.
Het is een degelijk apparaat. Ook fijn dat de temperatuur af te lezen is en het lichtje binnenin de vriezer is ook handig. Kortom we zijn blij met onze nieuwe diepvrieskast.

Pluspunten

  • Niet ontdooien
  • Verlichting in de diepvrieskast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**m@g**l.com 17-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een super vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Dit wordt onze 2de Liebherr vrieskast, oude was versleten.
En waarom de beste uitgekozen, zijn super tevreden over deze vrieskast.
Hij is ruim en heeft licht, dus je ziet wat je pakt.
Echt een aanrader, hij staat in de garage en daar zijn de temperaturen lager dan in huis en deze kan er prima tegen.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Hij is ruim
  • Heeft licht, je ziet wat je pakt
  • Niet meer ontdooien
  • Je krijgt meer kwaliteit voor je geld.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van der Linden 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

9,0
Dit is een hele mooie, grote vrieskast. Grote lades, no frost, zones instelbaar, snel vriezen, bijzonder tevreden over functionaliteit en uiterlijk !!



Prachtig vormgegeven vriezer, goede kwaliteit, fijne indeling, zeer ruime lades. Erg tevreden !

Pluspunten

  • No frost
  • In te stellen zones
  • Snel vriezen
  • Grote lades
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 16-05-2021
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Super grote en super stille kast!
Jaren eerder moeten kopen.
Makkelijk te bedienen en zeer overzichtelijk.

Pluspunten

  • Groot
  • Still

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebher gnp 3056-24

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Mooie grote vrieskast veel
Ruimte mooi licht er in veel ruimte veel grote laden. Gekocht bij de ...........

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Familie Hendriks 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 3056-24 wit

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast gekocht omdat wij weten dat Liebherr staat voor kwaliteit, degelijkheid en modern en energiezuinig. Al onze koel en vriesapparaten zijn van Liebheer en we willen niet anders meer. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Staat voor Kwaliteit en degelijkheid
  • Mooi design

Minpunten

  • niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews