Liebherr CN 4713 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4713 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**d@c**s.nl 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

8,0
Heel mooie koel-vries combinatie. Vooral de grote groentelade is heel praktisch en handig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

n**l@p**t.nl 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, de Mercedes onder de koelkasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Super kwaliteits koel- vriescombinatie. Grote koel en vries capaciteit, precies wat we wilden

Pluspunten

  • Grote vriesvakken
  • Duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Max 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille en ruime koel combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Fijne en grote koel / vriescombinatie die lekker stil zijn werk doet. De bediening is simpel en doeltreffend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 15-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed gevoel bij de aankoop van deze koel vriest kast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Mooi ruim . Strak model vooral dit laatste sprak me erg aan.regelen instellingen praktisch . Geluid is minimaal. goed omdat mij huiskamer open aan de keuken is Ik hoor hem bijna niet. Rondom tevreden.

Pluspunten

  • Enorme groente lade
  • Stevige rekjes
  • Mooi hoog

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr CN4713-23 koel-/vriescombinatie 15-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koel-/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Dit is al het derde Liebherr apparaat voor ons. Eigenlijk hebben wij niet eens meer naar andere apparaten gekeken en hebben wij vanwege de hoge kwaliteit en de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding meteen weer een Liebherr gekocht. Wij zijn nu weer verzekerd van een jarenlang en probleemloos functionerende koel-/vriescombinatie.

Pluspunten

  • inhoud
  • energieverbruik
  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • 7 jaar garantie!

Minpunten

  • maakt wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.h.rietman@home.nl 06-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede opbergruimte en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Perfecte combikast, doet wat hij moet doen,goede indeling en mooi helderlicht in koelgedeelte,aflezen temperatuur is ook goed.

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Prima diepvries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ithinkaboutit. 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

8,0
Erg mooi koelgedeelte en grote inhoud vriesgedeelte 4 lades waar veel in kan. Beveel ik zeker aan iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Winnie van de Ven 17-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koel vrieskast van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
In ons vorige huis ook een Liebherr koelkast, nu een koel vrieskast , onmisbaar nu we in het buitengebied wonen. Super bkij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 05-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot diepvriesvak met vier laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze koeldiepvriescombinatie gekozen wegens het grotere diepvriesvak met vier laden dan gemiddeld. Een losse diepvries is hierdoor voor ons niet meer nodig en er is niet ingeleverd op de grootte van de koelkast. Beide zijn apart te regelen wat erg fijn werkt. Bovendien is het instelpaneel erg overzichtelijk met duidelijke temperatuurweergave van koel en diepvries apart. Ideale koeldiepvriescombinatie!

Pluspunten

  • Ruimte voor 4 diepvriesladen
  • Overzichtelijk bedieningspaneel
  • Draairichting deuren veranderbaar
  • Ruime groenten en fruitlade

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan rietman 16-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede opbergruimte en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
gekocht voor bewezen kwaliteit en al jaren de beste in koeling en de inrichting van zowel koeling als diepvries is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor de goede bouw kwaliteit , service en vooral de ruime vries ruimte van deze ruime Liebherr Koel vries combinatie

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie robuuste kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Mooie stevige kast met veel ruimte voor een koel/vriescombinatie! Zeer laag geluidsnivo.
Goede prijs kwaliteit/verhouding !

Pluspunten

  • Robuust
  • Veel Ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Na 28 jaar was onze Liebherr toe om vervangen te worden, niet omdat hij niet meer werkt, maar vanwege de versleten rubbers, hierdoor vroor de vriezer wat sneller aan. Ook om milieu technische redenen werd het tijd, het werk zit erop, je hebt ons nooit in de steek gelaten!!! Kwaliteit om U tegen te zeggen, altijd een Liebherr, bedankt 😊

Pluspunten

  • Werkt altijd
  • Veel binnenruimte

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
We hebben 10 jaar plezier gehad van deze koelkast/vriezer. Door meerdere keren verhuizen is hij kapot gegaan. We hebben hem nu weer gekocht omdat hij zo was bevallen. Makkelijk schoon te maken met simpel een doekje. Hoeft niet ontdooit te worden.

Pluspunten

  • No frost
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Browny 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Koel/vriescombinatie met veel vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben na wat speurwerk, wederom, een Liebherr Koel/vriescombinatie gekocht. Onze vorige was defect gegaan op een sensor (14 jaar gebruikt zonder storingen). Daarom op zoek naar een nieuwe, gekeken naar US maachines maar die hadden maar 1 of 2 vriesladen de rest moest je stapelen. Liebherr had 4 ruime vrieslades met maar liefst 129 liter netto.

verlichting is met Led, fijn licht en alles is goed zichtbaar en interieur was anders als onze oude en dit lijkt mooier, beter en ruimtelijker (met mijninziens ook meer ruimte)

Energieverbruik is laag en maakt weinig geluid (was voor ons niet zo belangrijk omdat hij in de bijkeuken staat.

Deur kan links dan wel rechtsdraaiend geleverd worden (onze lev. heeft hem omgezet als service)

Vormgeving is mooie in strak witte kleur. (eigenlijk wel jammer voor in de bijkeuken :-)

Lijkt mij een uitstekende aankoop.

pluspunten kon ik maar 2 opgeven dus hierbij ook nog even een opsomming:

+++

design (suitenzijde)
geluid
interieur vormgeving
interieus kwaliteit
indeling Koelast (1 grote diepe koelkastlade)
mooie tranpsarante glasplaten (legplanken)
veel vriesruimte
links/rechtsdraaiende deur leverbaar

Pluspunten

  • design
  • veel vriesruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
browny 22-10-2020

update:

positief: extra garantie

minpuntje: als je de groentelade er uit schuift dan moet je de deur verder open doen dan recht naar je toe anders komt de lade tegen het deurrubber aan en gaat dan op termijn kapot. Bij de diepvries is dit niet zo.

voor de rest vol lof ook de mat witte kleur is super.

Reageer

Smits 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design binnenkant, uitstekend gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
Onze keuze is gevallen op de Cn4713.23 met combinatie koelkast en vriezer met maar liefst 4 ruime laden!

Pluspunten

  • 4 laden in vriezer
  • Binnen design, slim ingericht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Faes 27-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot Formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

10,0
inmiddels heb ik de koelvriescombinatie een paar maanden bevalt nog steeds zeer goed.
je hoeft hem nooit meer te ontdooien. hij geeft een signaal als je de deur niet goed dicht doet of hij te lang open is.
het formaat is zo handig
mijn aanbeveling is zeker kopen

Pluspunten

  • de grote van de koelvriescombinatie
  • nooit meer ontdooien

Minpunten

  • niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RAW65 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel-vries combinatie, mooi afgewerkt...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Mooie, ruime koel-vries combinatie. Perfect afgewerkt, vrij van vieze plasticdampen. No-frost functie superhandig en in combinatie met de doorzichtige vriesladen altijd zicht op wat erin ligt. Door dubbel koelcircuit in koude ruimte te gebruiken Over de duurzaamheid valt nu nog niets te zeggen, maar dat zit bij Liebherr wel goed.

Pluspunten

  • Afmetingen, indeling, strak uiterlijk
  • Dubbel koelcircuit

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Faes 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker grote diepvries en koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn extra lade bij de diepvries 4 lades is echt super. Tevens hebben wij voor de grote koeling gekozen echt ideaal met flessenrek en goed licht. Apart instelbare temperatuur voor koeling en diepvries. En apart uit te schakelen tijdens bv vakantie. Ook dat is natuurlijk erg handig.
Wij zijn er heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Lekker groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Greet 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Koelvrues combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4713 wit

Algemene score

9,0
Het is een uitstekende koelkast. Zeer helder van binnen. Zeer snel ( na eerste gebruik') op temperatuur. Stil! 👍

Pluspunten

  • Stil
  • Correcte temperatuur

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews