Liebherr T 1810-22 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr T 1810-22 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l*****@b*********** 04-02-2024
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Een handige ruime koelkast met verschillende mogelijkheden om de koelkast naar eigen behoefte in te delen.

Reageer

Johra 29-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koeler met grootste inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Het is een zeer ruime tafelmodel koelkast met een inhoud van 61 l. Wij hebben hem een uur laten staan voor dat wij hem aansloten en al onze etenswaren erin gezet. Wij hebben de koelkast niet gehoord zo stil is deze. Wij hebben voor Lieherr gekozen omdat wij ervaring hebben met onze vorige en deze apparaten zeer lang meegaan . Voor twee personen is dit tafelmodel koelkast groot genoeg met een zeer ruime indeling .

Pluspunten

  • 161 liter
  • Zeer stil
  • Mooi model
  • Genoeg plateaus
  • Incl eierrekje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

O**o@b**p.nl 04-10-2023
  • Product gekocht

Mooie koelkast, werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Perfecte koelkast, alles voelt solide en stevig aan. Ook de wieltjes zijn makkelijk zodat hij snel op zijn plek staat.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Solide uitstraling
  • Goede verlichting
  • Wieltjes om hem op zijn plek te zetten

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

i**l@h**l.com 02-10-2023
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

8,0
Een zeer fijne koelkast
Handig in gebruik
Zuinig
We zijn blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Zuinig
  • Fijne indeling
  • Zuinig
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Maakt af en toe een raar kwakend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

v*****@s********** 17-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
praktisch, ideaal, goede kwaliteit, fijne koelkast.
wordt gebruikt voor extra koelkastruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 16-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Fijne ruime koelkast. Wij kunnen wegens ruimtegebrek alleen een tafelmodel koelkast plaatsen. Heel blij mee. Hadden we eerder moeten doen!

Pluspunten

  • Inhoud
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super keuze koelkast, zoals je van Liebherr verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Goede ruime tafelmodel koelkast. Handige en mooie indeling. Deze is exact wat we zochten en nagenoeg geruisloos!

Pluspunten

  • Veel koelruimte
  • Mooie praktische indeling
  • Praktisch geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*********@g******** 11-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

8,0
Ik heb hem pas een week, hij koelt zoals het hoort. De indeling van de deur is niet ideaal, het onderste vak is erg hoog waardoor het middelste vak te laag is geworden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 22-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr T 1810-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Vaker een Liebherr gehad fantastisch.
Het is een goed merk ben er zeer tevreden mee vond het een mooie prijs voor de koelkast.
Verder is de koelkast mooi afgewerkt.
Een echte aanrader

Plus punten. Min punten.

snelle levering beetje geluid van de motor
lichte
ruimte genoeg
koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

J********@k*********** 23-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
De koelkast is een goede investering met de huidige energieprijzen. Het is een koelkast met veel ruimte om onze aangekochte levensmiddelen koel te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede aankoop. 19-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben reeds een koel/vriescombinatie gehad van Liebherr. En al jaren zeer tevreden hierover. Dus nu hij jammer genoeg kapot is gegaan weer de keuze laten vallen op dit merk. Alleen nu 2 lossse delen. Zodat de vriezer iets groter is. En weer zeer tevreden over deze 2 producten. Goeie indeling en veel ruimte erin!!

Pluspunten

  • fijn compact
  • genoeg ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*********@z******* 24-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Geweldig prachtige koelkast mooi design en grote koelkast en gekocht bij Hagenpoort te kampen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanT 15-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Liebherr is de enige koelkast fabrikant welke koelkasten en vriezers levert welke geschikt zijn om in de garage goed te functioneren bij lagere temperaturen tot zelfs onder 0 graden Celcius. Dit gegeven wordt vaak onderschat en geeft bij andere merken veel ongemak zonder dat men het weet. Om die reden ben ik er heel blij mee.

Pluspunten

  • Werkt goed bij lage omgevingstemperatuur
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b********@l****** 08-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met veel ruimte waarin ik veel spullen kwijt kan en koelt perfect.

Reageer

t*******@h********** 16-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
was een een hele snelle levering van de koelkast door Driessen ben er erg blij mee heeft brede schappen zodat ik er een schotel goed in kwijt kan. De koelkast goed schoon te houden en oogt mooi.

Pluspunten

  • goed schoon te houden
  • brede schappen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 24-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Na aankoop bleek dat de thermostaat verkeerd gemonteerd zat waardoor de deur niet meer goed dicht ging. De monteur heeft dit zeer netjes en snel opgelost. Goede service!
We zijn erg tevreden over de koelkast. Erg veel opbergruimte en veel licht. Ook makkelijk schoon te maken. Wat maakt dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Pluspunten

  • Ruim
  • Licht
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m***********@g******** 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een 55 cm tafelmodel koelkast met vriesvak super fijn apparaat veel meer inhoud nu denk 5 cm breder heeft weinig nut maar past toch heel wat meer drank in en de stevige glasplaten maken het schoonmaken ook een stuk makkelijker

Pluspunten

  • Glasplaten
  • Voldoende keuze kwa hoogte glasplaten

Minpunten

  • Handgreep zit vast dus iets zwaarder openmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k*********@h********** 24-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

zeer bruikbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Correct geleverd, voldoende ruimte, fraaie indeling en snel een goede koeling

Pluspunten

  • goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

k*****@k********** 14-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kies voor degelijkheid en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Liebherr koelkast gekocht, maar ik merk direct al het verschil met onze andere koelkast van een ander merk.
Je merkt gewoon dat je een stuk degelijkheid in huis hebt. Bevalt ons tot nu toe heel goed.
Ook de indeling van onze koelkast, het gebruiksgemak en de prijs-kwaliteit verhouding voldoet uitstekend aan onze wensen.
We hopen hier nog jarenlang plezier van te mogen hebben.

Pluspunten

  • degelijk
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • strakke mooie vormgeving
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita.arling@hotmail.com 10-08-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit. En 7 jaar garantie. En de koeling kan bij deze koelkast goed weg

Pluspunten

  • Goed verlicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j*********@h****** 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr koelkast T 1810 bevalt ons heel goed. Een ruime inhoud en een goede koeling. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Hele goede koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 20-07-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Extra drank koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Ruime maar toch compacte koelkast. Koelt goed, weinig geluid van de motor te horen.

Pluspunten

  • Compact
  • Ruim
  • Stiile motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-06-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tafelkoelkast maar verrassend ruim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Tafelkoelkast voor in de garage, zeer makkelijk tijdens de warme dagen en BBQ's.
Voor deze prijs is een Liebherr de enige optie voor deze doeleinden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Lekker veel licht bij openen deur
  • Mooie prijs voor een Liebherr

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia van de logt 12-06-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goede koeling

Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
mooie goed uitziende koelkast die erg goed koelt en heerlijk ruim is. zeer tevreden mee. echt een aanrader voor iedereen. wil geen andere meer.

Pluspunten

  • ruim
  • goede koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews