Liebherr CN 4313 NoFrost wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4313 NoFrost wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**a@b**a.nl 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Ik had een kleine koelkast en wilde graag een koel/vriescombinatie erbij. De Liebherr werd mij aanbevolen.

Pluspunten

  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

l**s@k**t.nl 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met de koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Handige en ruime indeling. Geeft alarmsignaal als de deuren te lang openstaat. Goede binnenverlichting. Om die reden hebben wij er nu 2 staan. richting deuropening kan aangepast, wat ook heel handig is.

Pluspunten

  • handig indeling
  • goede verlichting
  • richting deuropening aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**0@g**l.com 22-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een échte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Update op 22-03-2022:
Intussen heb ik deze “echte” Duitser weer even in gebruik en kan ik een wat ruimere waardering geven dan bij de 1e review.
Het apparaat doet het geweldig, koelt en vriest goed en…..weinig tot geen geluid. De fijne ruime groentelade is een uitkomst. Ik hoop dat ik er nog jaren plezier van zal hebben.
Met andere woorden: een geweldig apparaat!!!!!!!!!

Review van 02-12-2021:
Lijkt mij een goed product. Heb hem nu 2 weken (1 wk ziekenhuis) maar hij bevalt tot nu toe goed.
Het heeft een zeer ruime indeling en maak écht weinig geluid.

Pluspunten

  • Doet herbegon goed
  • Maakt geen geluid
  • Fijn ruim van indeling

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**s@p**t.nl 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CN 4313

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Product aangeschaft op advies van mijn betrouwbare/favoriete elektro/witgoed winkel.
Bevalt goed. Overzichtelijk en goede indeling.

Pluspunten

  • goede/gemakkelijke indeling
  • functioneert goed

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AS 20-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Na 20 jaar hebben we afscheid genomen van onze Liebherr koelvriescombinatie. Niet omdat ie het niet meer deed, maar omdat we dat moment niet wilden afwachten en vermoeden dat het gebruik van huidige apparaten wel wat zuiniger kan. En natuurlijk opnieuw voor een Liebherr gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**s@c**o.nl 08-12-2021
  • Product gekocht

De beste koelvrieskast voor onverwarmde ruimtes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Een van de weinige koelvrieskasten die geschikt is voor onverwarmde ruimtes (

Pluspunten

  • geschikt voor ruimtes < 10 graden
  • no - frost
  • grote inhoud ( aantal liters)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@z**t.nl 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Super merk , mooie uitstraling en makkelijk in het gebruik , zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**c@v**l.com 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super cooler, ook bij lage omgevingstemperaturen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Super om nu weer een extra koelkast in mijn ongeïsoleerde garage te hebben die ook blijft presteren bij koudere omgevingstemperaturen, zelfs tot aan vriespunt. Liebherr was enige leverancier die hier adequate produkten voor levert! Heel blij.

Pluspunten

  • Lage werktemperatuur
  • Strak design

Minpunten

  • Had groter formaat mogen zijn
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

r**o@g**l.com 06-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht

Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

1,0
Heb deze koelkast 4 jaar gehad. Telkens ijs aangroei ,ontdooien en na korte tijd weer ijs. Laatste tijd ging de temp van de vriezer niet lager dan -10 a 12 graden. Is in het verleden al eens iemand bij geweest maar na ontdooien deed hij het weer even. Moet niet kunnen bij een nofrost vries combinatie.
Ben er zat van en heb een ander merk gekocht en deze gaat naar de schroot, en dat voor een apparaat van 4 jaar oud.

Pluspunten

  • Mkooi uiterlijk

Minpunten

  • Vriest niet goed
  • IJsaangroei

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Onvoldoende
Officiële reactie van Liebherr 07-10-2021

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft met uw koel-/vriescombinatie. Helaas vertelt uw review niet of u contact gehad heeft met onze serviceafdeling hierover om dit probleem op te lossen.

Mocht u nog interesse hebben, onze serviceafdeling staat u graag te woord. Zij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0297-23995.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer

h**a@l**e.nl 17-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Erg fijme koelkast. Deze gekocht omdat onze oude defect was. Tot op heden zijn wij zeker tevreden over de Nofrost functie .

Pluspunten

  • Nofrost
  • Koel en vries in 1.

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

c**t@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

, mooie indeling en lekker ruim. Toppertje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Ik had een losse koelkast en een losse diepvries van liebherr, maar die waren te klein geworden.Ben super tevreden met wat ik al had, vandaar weer een liebherr en het is ideaaal dat je hem niet meer hoeft te ontdooien, Koelkast is lekker ruim met een super grote groentelade waar ik helemaal happy mee ben..

Pluspunten

  • lekker ruim
  • geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@g**l.com 07-08-2021
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden. De combinatie koelt en vriest erg goed en er is voldoende ruimte om dingen in te zetten. Hij is geruisloos. Dus niks te klagen.

Reageer

h**s@o**e.nl 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Mooie koel-vrieskast, energiezuinig. Door leverancier goede uitleg gegeven. Zal er veel plezier van beleven.

Pluspunten

  • mooie kast
  • koelt super

Minpunten

  • slaat vaak aan. Door leverancier uitgelegd waarom.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

w**e@l**e.nl 29-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat , ideale en overzichtelijke indeling. Koelkast en vriesgedeelte kunnen apart aangezet worden , ideaal als je lang weg gaat en de koelkast uit wilt zetten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica Platschorre 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze mooie luxe ruime Liebherr. Duidelijke temperatuur aanduiding. Grote groentelade .

Pluspunten

  • Grote groentelade
  • Handig flessenrek
  • Duidelijke temperatuur aanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H@nny 22-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Al 45 jaar Liebherr voor mijn koelkasten gehad. Degelijk binnenwerk wat na 20 jaar nog helemaal goed was maar nu sinds enkele maanden een nieuwe omdat de oude er motorisch mee stopte.
Voordeel :
Zelf ontdooiend; mooi, strak, eenvoudig uiterlijk; sterk en degelijk interieur; zuinig; 1 royale groentenla.
Garantie nu: totaal 7 jaar gratis extra zekerheid.
Nadeel:
Voorheen kon ik het interieur makkelijk een klein beetje omhoog of omlaag zetten en nu zijn er maar een paar vaste dragers waaruit je kunt kiezen waardoor ik bepaalde producten die iets te hoog zijn niet meer kwijt kan.
Voorheen had ik 2 lades en vond dat praktiser. Nu moet ik de deur van de koelkast altijd helemaal goed openzetten anders stoot de grote groentenla tegen de deurrubbers aan. En hierdoor moet ik nu ook de koelkast een paar centimeters van de zijmuur af zetten anders kan die deur niet goed helemaal open.
Het flessenrek had voor mij niet gehoeven en ik zou een extra plaat kunnen kopen maar dat vind ik dan weer jammer.

Ook maakt hij nu een krakerig geluidje wat ik irritant vind maar daarvoor komt een monteur om te kijken of dit normaal is. Nog even afwachten. Dit in behandeling nemen door Coolblue en Liebherr Service was heel snel en uiterst vriendelijk verlopen.

Al met al is het meer wennen dan dat ik ontevreden ben maar vond de oude dus praktisch gezien wel prettiger in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Eric 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim, zuinig, mooi en geschikt voor garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Het is een ruime en mooie koelkast. Handige indeling, mooie materialen en heel fijn dat hij geschikt is voor ruimtes tot 0-graden. Ik ben zeer tevreden en hopelijk over een paar jaar nog steeds. Fijn trouwens dat wanneer je hem aanmeld op koelen.nl dat je dan uitgebreide 7jarige service krijgt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Geschikt voor geïsoleerde niet verwarmde ruimten
  • No frost
  • Koelgedeelte en vriezer apart te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Reeds naar tevredenheid een vriezer van Liebherr in het bezit. Ook deze was weer sne geplaatst en ingericht. Even waterpas met de stelpootjes en vullen maar.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • No frost

Minpunten

  • Geen afgesloten vakje in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rochella 18-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze koelvriescombinatie gekozen omdat doe goed koelt en er mooi uit ziet ben er super blij mee

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A3aan 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraaie en vooral stevige vries/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Mooi ruim en handig flessenrek en fijne ruime groenten bak Is snel op korte koeltemperatuur.We zijn er heel blij mee.Met een eerder Liebherr hebben we meer dan 20 jaar gedaan en deze was uit de tijd dat er nog geen no frostbwas

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Mooie binnenverlichting
  • Grote groenten bak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews