Liebherr CN 4313-24 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4313-24 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A3aan 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraaie en vooral stevige vries/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
Mooi ruim en handig flessenrek en fijne ruime groenten bak Is snel op korte koeltemperatuur.We zijn er heel blij mee.Met een eerder Liebherr hebben we meer dan 20 jaar gedaan en deze was uit de tijd dat er nog geen no frostbwas

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Mooie binnenverlichting
  • Grote groenten bak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duer omdraaien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

10,0
mooie strakke koelkast. Het omdraaien van de koelkastdeur was duidelijke omschreven in de handleiding, en een fluitje van een cent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Souren 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, geluidsarme koel- vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

10,0
Het koelkast gedeelte is ruim, handig ingericht, diepvriesgedeelte is met 3 laden ook ruim en low frost ideaal! En een verademing dat ie nauwelijks te horen is. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • Ruim
  • Geluidsarm
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
Zeer mooie en strakke koelvries combinatie, zeer degelijk gemaakt, duidelijke display en zelfs mooi interieur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijan 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime overzichtelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
Hele fijne koel/vrieskast. Ruim, overzichtelijk. Elk afzonderlijk op temperatuur in te stellen. Heel handig is het flessenrek.
Ben hier heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koel/vrieskast CN4313-24

Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
De oude koel/vrieskast kreeg na 23 jaar kuren. Hij heeft altijd in de schuur gestaan en er is maar 1 merk die dat kan, LIEBHERR. Heb de versie met nofrost gekozen omdat ik het vriesgedeelte niet meer wil zelf wil ontdooien, ik ben benieuwd. De greeploze deuren zijn handig, de kids zijn er zeer positief over. Het flessenrek is ook handig, 1,5 literflessen passen super.

Pluspunten

  • greeploze deuren
  • kan in de schuur

Minpunten

  • display achter de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Broekman 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Er is over nagedacht over de indeling ,heel mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat dit het enige merk is dat tot 0 graden buitentemperatuur gaat, voor een koelvriescombinatie in de schuur.

Pluspunten

  • mooi design
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

loes hazekamp 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
Erg blij met deze grote zeer overzichtelijke koel/vriescombinatie.
Hij is ruim van binnen en ziet er ook nog een mooi uit aan de buitenkant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle van der Pligt 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

8,0
In eerste instantie een ander merk koelkast besteld maar op het goede/juiste advies van Wijntje toch deze mooie koelvries combinatie geplaatst. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313-24

Algemene score

9,0
Ruime combinatie, no-frost is ideaal.
Koel en vriesgedeelte afzonderlijk in te stellen.
Stevige bakken in de vriezer en in de koelkastdeur.

Pluspunten

  • Strak model
  • Speciaal flessenrek, rollen flessen niet weg
  • Diepe lades

Minpunten

  • Handgreep aan de zijkant, voor ouderen lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer