Liebherr CUEL 2331 staalgrijs - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CUEL 2331 staalgrijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R**r@q**t.nl 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine reuze koeldiepvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met mijn koeldiepvries combinatie. Het is de tweede, dus goede ervaring ermee. Alleen vind ik het wel teleurstellend, dat de rekjes in de deur bij het nieuwe model niet te verplaatsen zijn. Gemiste kans

Pluspunten

  • Klein maar veel ruimte
  • Veel ruimte door diepe afmeting

Minpunten

  • Rekjes in de deur niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**6@g**l.com 30-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb altijd Liebherr apparaten gekocht. Altijd zeer tevreden met de aankoop. Deze combi is ideaal voor mij met het koelgedeelte boven en de diepvries beneden. Ook mooi van vormgeving en tevens in meer kleuren te verkrijgen. Een aanrader.

Reageer

l**8@i**d.com 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Liebherr CUEL 2331 is een klasse product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Liebherr koelvriescombinatie is heel stil, gezien mijn keuken aan de zitkamer grenst. Verder een prachtig design die ik in een zilverkleurige uitvoering heb genomen. Heb de Liebherr pas een paar dagen maar ik zie zo dat het makkelijk te onderhouden is. Ondanks de twee vrieslades die ik nu heb past er meer in dan ik dacht. Daarvoor had ik 3 vrieslades maar alles past in die twee vrieslades. Mooie hoogte, breedte en diepte. Ook de handleiding is gewoon duidelijk. Kortom heb een degelijke, zuinige, betrouwbare en duurzame koelvriescombinaties gekocht die ik in een woord kan beschrijven als ‘klasse’,

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig en duurzaam
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Makkelijk in onderhoud
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer aan te raden degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strakke degelijke koelkast die zeer goed koelt. Mooie looks, fijne afmeting

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Mooi design
  • Produceert weinig geluid
  • Degelijke kwaliteit
  • Perfect formaat voor 1-2 persoons huishouden

Minpunten

  • Handreep van koelkastdeur is wat aan de lage kant
  • Bescherming bovenzijde deurrubber

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

michelle 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelvries combi Liebherr CUel 2331-21 zilver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie koelkast, mooie kleur en zoals we gewend zijn van liebherr mooi afgewerkt. glazen platen in het de koeling, als er wat gaat lekken worden de producten er beneden niet vies en de glasplaten zijn gemakkelijk schoon te maken. 2 groenteladen erg fijn. ook de laden in de diepvries ideaal.

Pluspunten

  • mooi design
  • glasplaten, gemakkelijk schoon te maken
  • 2 groente laden
  • 2 diepvriesladen

Minpunten

  • klepje van deurscharnier gaat soms los

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooi uitziende koelkast voor een redelijke prijs 11-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er strak uit, prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er echt mooi uit. Verder meer ruimte dan ik had verwacht. Heb de grijze genomen en was een beetje bang dat ie te donker zou zijn, maar is niet het geval

Pluspunten

  • Ruimte
  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • Vriesvak beneden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klant2021 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar perfect gevormd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een mooie, kleine en kwalitatief goede koelkast voor mijn alleenstaande huishouden. Het liefst met een vriezer onder. Dat viel bepaald niet mee. Maar heb m toch gevonden en zelfs in een zilverkleurige uitvoering. Dan lijkt ie veel kleiner en jij is al goed smal.
Alles duidelijk alleen de coolplus knop is een mysterie. Wanneer staat die nu aan of uit? Staat niet in de gebruiksaanwijzing. Ik hoop dus maar op een reactie op mijn email aan Liebherr.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • laag energieverbruik

Minpunten

  • coolplusknop mysterie
  • tweede vriesla is wel klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lindert 10-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CUel 2331-21

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super mooi koelkast vries combinatie
mooie hoogte voor in een kleine keuken
ben er super blij

bedankt liebherr

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer