Siemens KG39N7XEB - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud
  • Best Reviewed sep 2020

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG39N7XEB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 13-02-2021

Mooie koelvriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie ruime koelvriescombinatie met een zeer luxe uitstraling. Ook zeer stil. Zeer tevreden over deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Harold 29-01-2021

Veel lawaai

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koelkast maakt veel lawaai als er veel nieuwe dingen tegelijk worden ingezet. (Nieuwe wekelijkse boodschappen)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 27-01-2021

Vrijstaande koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super apparaat met veel verschillende temperatuur indelingen in het koelgedeelte bovendien is hij geruisloos. Buitenkant is niet gevoelig voor vlekken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nathalie 20-01-2021

Zeer ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koelkast is heel ruim met een enorme groente La. De uittrekbare planken gebruik en we weinig. Vriesladen zijn ook ruim. Geluidsniveau is wat hoger dan onze vorige Siemens. Voordeel is wel dat deze niet ontdooi hoeft te worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carla 10-01-2021

Mooie stille koelkast

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast heeft een hele mooie uitstraling. Er is genoeg ruimte, het flessenrek is erg handig. Verder is hij ook heel stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sandra 07-01-2021

Ideale koelkast

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie koelkast, ruim en goed ingedeeld. Maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 06-01-2021

Fijn en mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben na klein halfjr nog steeds erg content met mn koel/vrieskast. De antrasiet kleur past prima bij mn tegels in de keuken en de ruimte in de koelkast is heel riant. De vriezer iets kleiner. Fruit en groente blijft iid erg lang vers in de speciale lade. Is hele goede keuze geweest! Ook qua prijs kwaliteit verhouding. Let wel op of de kast door je deuren en gang enz past. Is echt groot.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

TARS 16-12-2020

Wij zijn blij

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie koel-vriescombinatie met veel ruimte. Wordt goed gebruik van gemaakt en daarbij is deze ook een lust voor het oog om te zien. Alleen een beetje groot voor kleine mensen zoals mijn vrouw, voor het gemak ligt op de bovenste schap bier. De koel-vriescombinatie heeft ook een naam gekregen te weten "TARS" een AI-robot uit de film interstellar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J J 12-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Deze koel/vrieskast heeft een goede indeling overzichtelijk/veel ruimte
mooi ontwerp en handige bediening en wat belangrijk is hij maakt geen herrie.

Pluspunten

  • stil
  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Wesseling 25-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Precies wat ik zocht, namelijk 60 cm breed, de deur blijft binnen die breedte.
Een hele mooie koel/vrieskast, met veel ruimte. Geluidsniveau is heel laag.
Is nu 2 maanden in gebruik en bevalt prima.

Pluspunten

  • breedte
  • uiterlijk
  • binnen veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Thoes 24-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer geslaagde indeling en mooi ontworpen deuren

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Oude koel/vries was 21 jaar oud en aan vervanging toe. Keuze viel op het ontwerp van de deuren. Het praktisch interieur was meegenomen. Tot verrassing is het koelsysteem extreem gewijzigd tenopzichte van de oude wat even wennen was. Extra Service betreft voorlichting over werking en geluid heeft mij inmiddels zeer tevreden gesteld.

Pluspunten

  • Degelijk en fraai ontwerp
  • Zuinig en milieu verantwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Le Febre 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groots

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen aangezien de inbouwkoelkast tafelmodel niet meer voldeed aan de eisen van onze opgroeiende kinderen. Deze koelkast voldoet ruimschoots aan al onze eisen, heeft een prima vriesgedeelte, goede indeling en heeft een mooi formaat en kleur.

Pluspunten

  • groot
  • weinig lawaai en onderhoud
  • overzichtelijk
  • onafhankelijk vriesgedeelte
  • goed verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieters 14-09-2020

Koel-vrieskast

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooi, stil en veel ruimte. No frost en veel vershoud zones.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RamonAll 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design, perfect gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, houdt je producten goed en gelijkmatig koel. Meer dan voldoende ruimte in de vriesunit. Niet hoorbaar, zelfs niet op korte afstand

Pluspunten

  • Ruimte in de unit
  • Design
  • Geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Grote mooie ijskast mooi licht erin echt een aanrader vriezer ook overzichtelijk in te delen toppie ook in verschillende kleuren ik heb de mooie grijs zwart uitstralling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ileana VF 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
The price is good for the quality , is very nice and look really good the color , have a lot of room to put a lot of food and vegetables

Pluspunten

  • Big
  • A lot of room

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koel vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Werkt perfect, zit er mooi uit! Fijn helder licht, aparte lade voor fruit en groente.
Diepvries ruim genoeg, vorige had 2 lades, deze net eentje meer. Toppertje!

Pluspunten

  • Grote koel en vriesruimte
  • Mooi helder licht
  • Fruit groente lade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Mooie koelkast! Maakt amper geluid, gemaakt van degelijk materiaal en makkelijk in gebruik.
Veel ruimte.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Temperatuur in de deur zichtbaar
  • Degelijk materiaal
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Havenaar 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere luxe eye catcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Wij zochten een mooie koelkast, niet zo een lelijk ding waar je tegen aan moet kijken.
Dit is werkelijk een eye catcher, luxe, groot en hele mooie antraciete kleur.
Goede vakindeling en we konden makkelijk de draairichting van de deur veranderen.
Ontzettend tevreden mee.

Pluspunten

  • Draairichting deur
  • Mooie kleur
  • Groot
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie luxe uitstraling, beetje lawaaig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Fijne ruimte koelvriescombinatie. Mooie dondergrijs/zwarte kleur waar je geen vingervegen op ziet.
Fijne indeling, mooie ledverlichting.

Pluspunten

  • ruim
  • luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews