Siemens KG39N7XEB - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG39N7XEB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**s@o**k.com 06-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele fijne koelkast, omdat hij lekker groot is, en er een alarm af gaat als je de deur open laat staan. Ook vind ik het fijn dat op de deur de temperatuur van de koelkast wordt weergegeven. De lades in de koelkast en vriezer zijn groot, waardoor ik al mijn boodschappen er prima in kwijt kan.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Alarm als de deur openstaat
  • Grote lades
  • Weergave van de temperatuur

Minpunten

  • Geen handgrepen op de deuren
  • Kleinere mensen kunnen niet bij de bovenste schap
  • Maakt een beetje geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**y@g**p.nl 04-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

You’re cold as ice!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
De koel- vriescombinatie voldoet aan alle verwachtingen! De inhoud is het perfect, niet te groot en niet te klein. Het apparaat is uiterst stil. De kleur en het model oogt strak en chique. Kortom, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**i@l**e.nl 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Fridge & Freezer model no KG39N7XEB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Siemens Fridge we bought yesterday from Stadhouder B. V. Den Haag is very good device. It is very energy effective fridge with "E" energy label. Size is adequate for medium family and perfectly fits our needs and requirement. We have got 2 years general warranty with 10 years of warranty on compressor, which is indeed a peace of mind and we will also get 150 euro return from Siemens as a promotion therefore we had a great deal. The fridge's material used appear to be class "A" throughout from interior to exterior. The Plastic holders placed on the door are sturdy and strong and are able to handle the weight of three 2 liter cola bottles, which is indeed amazing to see that Siemens is still delivering high quality materiel in the building of its home appliances series. Far better than Chinese made crap fridges like Samsung, Hisense, Beko, OK, ETNA & Exquisit etc. Very very happy with our purchase and hopeful that this fridge from Siemens will last at least 20 years. Thanks Siemens for your best quality & service to the clients, much appriciated

Pluspunten

  • size
  • matterial
  • design
  • energy efficient
  • capcity

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 30-08-2021

Uitstekende versheid groente en fruit

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast is voor ons de perfecte keuze gebleken. In de grote lade voor groente en fruit blijft alles lang vers en is er genoeg ruimte. Ruimte is sowieso een voordeel van deze koelkast. Alles past erin en blijft goed op temperatuur.
Hij ziet er ook goed uit en is stil wat ook belangrijk is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

a**b@g**l.com 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
We kochten deze koelvriescombinatie omdat het van een goed en vertrouwd merk is. Hij is groter en vooral stiller dan vergelijkbare modellen. De kleur is ook gaaf

Pluspunten

  • No frost
  • Geluid
  • Lengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige combinatie 22-08-2021

Prima combinatie

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige combinatie heel veel ruimte door de verschillende lades.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

l**k@h**l.com 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Het is een prachtige koelvriescombinatie van Siemens. Mooie kleur en mooi model. Ik heb bewust voor een hoog model gekozen, zodat ik veel opbergruimte zou hebben. En dat is zeker het geval! Veel ruimte om etenswaren in op te bergen, makkelijk om te bedienen en de juiste temperatuur in te stellen en het apparaat is stil. Ik ben er echt heel blij mee!

Pluspunten

  • veel opebrgruimte
  • mooi design

Minpunten

  • heel zwaar, dus moeilijk te (ver)plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keulentjes 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Goede service van bezorging, goede beschrijving van inhoud en maten, koelt en vriest razendsnel en stil van geluid, voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • uitstraling
  • manual

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**8@m**n.com 13-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie grote koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Vanwege de vele mogelijkheden gekozen..lades hoogte en ruimte ..kleur was bonus

Pluspunten

  • Mooie matte kleur
  • Grote groente fruit la
  • Fresh lades voor vlees en vis
  • Veel ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Hulp nodig van lange tiener bovenste schap haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**k@g**l.com 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Fijne koel/vrieskast aangeschaft ter vervanging van een 21 jaar oude inbouw Siemens koel/vrieskast, past perfect we zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**a@h**l.com 10-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast! Koelt super goed ook zonder de extra functionaliteit. Nagenoeg geluidloos. Ben echt blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluidloos
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**j@h**l.com 09-08-2021
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat hij mooi is, ben er super blij mee want het heeft veel ruimte dus je kan super veel kwijt!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Mooi
  • Koud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 06-08-2021

Kwaliteit

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koel/vries combinatie doet het uitstekend was even wennen aan de temperatuur instelling maar ook dat werkt prima als je weet hoe het werkt en toch weer vrij simpel als je maar leest.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marco V. 27-07-2021

Een eyecatcher in de keuken

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast is werkelijk een eyecatcher in de keuken, stijlvol, strak, chique en vooral zeer ruimtelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 26-07-2021

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel blij met deze koelvriescombinatie. Maakt bijna geen geluid en een mooie uitstraling
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

l**a@p**t.nl 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kies voor vertrouwd en voor jaren ervaring Siemens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Goede ervaring met andere Siemens producten,wasmachine,keukenafzuiger. Gaan langer mee en goede service bij een probleem of vraag.

Pluspunten

  • mooie prijs
  • Doet wat beloofd is.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**l@h**l.com 10-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Wat een geweldig mooi vormgegeven koelkast. Een zee van ruimte en nagenoeg geluidloos. De LED verlichting maakt het helemaal af.

Pluspunten

  • ruimte
  • vormgeving
  • verlichting
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie look, ruime luxe uitstraling, knettervers fruit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
We hebben een antraciete siemens koelkast gekocht. 2 meter hoog met onder de vriesladen. Erg blij mee. Groente en fruit blijft kraakvers en grote vakken in koelkast en vriezer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toppertje 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig zwart stalen koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
We zochten bij onze nieuwe “zwarte” keuken met eiken werkblad een stoere maar zeker een strakke koel-vries combinatie. De meeste zijn kunststof en hierdoor hoogglans, wij wilde een mat zwarte en vonden deze Staalzwarte van Siemens. Het is een werkelijke eyecatcher bij het geheel, daarnaast is hij ruimtelijk en zeer praktisch ingericht, we zijn er helemaal blij mee!!

Pluspunten

  • Ruimtelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Wilde een zwarte ijskast en kwamen uit bin deze prachtige Siemens. Erg veel laadruimte en op eco stand al super temperatuur. Zijn er heel tevreden mee en ziet er ook nog eens chique uit!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Laag energieverbruik
  • Strakke look

Minpunten

  • groente lade gaat niet soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews