Samsung RB31FERNBWW/EF - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
206 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 445 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. R 19-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik zeg het eerlijk voor mij was het de eerste ervaring met een Samsung product , ik heb deze mooie koelkast een jaar geleden gekocht bij BCC, toen ontving ik van Samsung ook een bedrag terug ( Cash Back ), design is er strak en mooi , koelkast heeft een duidelijke scherm waarmee je de bovenkant en de vriezer apart naar je wens kan instellen en dit is zeer handig , bovenkant heeft een cool select zone en hier kan je gewoon eten waar vlees in zit een dagje zonder enige zorg bewaren , hij werkt erg stil , heeft vakantie optie en is zeer zuinig , ik vind hem een top apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mvanessie 18-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het apparaat is nog slechts een paar dagen in ons bezit en wij zijn erg enthousiast. Alles werkt naar behoren, de koelkast is zeer ruim en overzichtelijk.
Wij gaan hier heel veel plezier van beleven.

De levering door Bemmel & Kroon was uitstekend. Goede communicatie, stipt op tijd, keurig op de juiste plek gezet en alle afval (incl het oude apparaat) meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieger12 10-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooie stille en energiezuinige koel vriescombinatie met een gunstige prijs. De koel vriescombinatie staat in de garage en wordt voornamelijk gebruikt als diepvries. De koelkast wordt als backup gebruikt en heeft een extra functies (de vakantiestand, het uitzetten van de koelkast) die de combinatie nog zuiniger maakt. Tot nu toe zeer tevreden over de Samsung

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
JayKey1976 18-12-2014

Bij ons in de garage is de temperatuur in de winter lager dan 10 graden (ik denk rond 4 graden als het buiten vriest). Hoe is het bij jou? Enig idee en blijft de vriezer het normaal doen??? Bedankt alvast!

Reageer

Edje2508 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

SUPER COMBINATIE IJSKAST/VRIEZER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitpakken en installeren is de eerste indruk heel goed. Handleiding kan op sommige punten iets duidelijker zijn (o.a. omkeren draairichting deuren - kleine onduidelijke foto's). De te downloaden gebruiksaanwijzing op de site van Samsung is veel duidelijker !
Bij ingebruikname werd de rechter zijkant vrij warm, wat enige bezorgdheid met zich meebracht. Waarschijnlijk te wijten aan feit dat de compressor hard moest werken om tot de ingestelde temperaturen moest komen. Na enige tijd was dit probleem verdwenen. Dit had ergens vermeld kunnen worden om de klant te verwittigen. Nog maar 1 dag in gebruik dus kan ik nog niet alles beoordelen, maar het ziet er prima uit. Ik ben zeer blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Doordacht ontwerp
  • Zeer praktisch
  • Mooie vormgeving
  • 10 Jaar garantie op compressor

Minpunten

  • voorlopig geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Stijl 06-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb zeker waar voor mijn geld gekregen. De koelkast werkt super, is geluidloos. Top service, de koelkast was de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • geluidloos
  • ruim

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karem 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige koelkast, rustig en goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag heb ik mijn koelkast ontvangen. Eerste indruk is uitstekend! Prachtige koelkast, goede instellingen en indeling en hij is rustig. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi
  • Rustig
  • Goede indeling

Minpunten

  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcella 28-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Mooie koelkast met veel ruimte, allen het geluidsniveau vind ik wat aan de hoge kant. Wij hebben een vrij gehorige woning en s'nachts hoor je de koelkast ook regelmatig aanslaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SK 14-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Mooie vormgeving. Wel moet ik wennen dat er geen handgrepen zijn. Geluidsnivo valt tegen. Ik heb een open keuken en dan is 40 Db teveel. Nadeel dat de schappen in koelvak nauwelijks verplaatsbaar zijn. Toch ben ik tevreden met dit apparaat. Redelijk stil, veel opbergruimte in koeling en vriezer en no frost.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

koel vries combinatie 01-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Hele goede koelkast, de uitschuifbare la heeft zeker zijn voordelen. Goed verlicht aan de binnenkant door de aan bovenkant bevestigde ledlamp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 30-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie koelvriescombinatie. Voldoet aan alle eisen. Bijna geluidloos. Vooral het 0 graden vak is een handig extraatje. Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 24-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooie royale koelkast met een prima indeling. Eenvoudig in gebruik en nette afwerking. Vriesdeel is ook ruim met goed toegankelijke lades. Hier gaan we veel plezier van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knikeend 22-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
net in bezit en ziet er goed uit, ruim koel en vries
gedeelte (vries 98ltr/netto) met mooi led licht in de koeling. degelijke bakken, makkelijk te bedienen en zeer stil. en ook nog eens A+++ en digital inverter motor die alles lekker op de preset ingestelde temp houd en ook nog eens 10 jaar garantie heeft op materiaalkosten kast zelf heeft 2 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen_loeffen 29-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
fijne mooie kast, goede deuren. Ik vind dat er weinig geluid vanaf komt, in ieder geval niet storend. Cool zone is een geweldige uitvinding: een vak waar het niet gewoon koelt of vriest maar ongeveer 0 graden is, dus vers vlees of vis langer houdbaar zonder in te vriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senlie 11-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind samsung is niet te duur en de kwaliteit ook goed.

Ik heb veel spullen van samsung gekocht zoals home theater, smartphone, tv, enz.

Samsung altijd veel innovatie met de nieuwste technologie.

Eerlijk gezegd,ik ben tevreden met samsung product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

KramersM 06-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Sober ogende, maar tevens zeer gebruiksvriendelijke koelkast. geluidloos is ie niet, maar je moet wel goed luisteren om m te horen. touchscreen is een welkome aanvulling op t toch al eenvoudige gebruik. Ook het omdraaien van de deur draairichting was relatief eenvoudig zij t dat de afgebeelde foto's in de instructie moeilijk te zien waren door grijswaarden en grootte van afbeelding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

behnam2u 01-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekende koelkast,veel ruimte en mooi strak .Handig is het koelgedeelte dat op 0 graden wordt gehouden; voor vleeswaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

h.eeftinck 24-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Een paardagen geleden ontvangen, de koelkast doet het prima mooi is het flessenrek en het cool-select vak.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kirsten Visser 24-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooi en zuinig, vooral van binnen erg practisch.Fijn dat er een vacantiestand op zit en bedieningspaneel op ooghoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mullermilch 24-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Stille koelkast die je niet hoort
Snel op temperatuur, lades makkelijk uit te halen
Schuiflade in het midden is slim bedacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JennFort 23-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Fijne koelkast. Fluisterstil en eenvoudig in te delen door een praktische vakverdeling, met aparte groentenla en vlees-lade. Erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews