ETNA KCV3161RVS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
enkeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
159 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV3161RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nette koelvrieskast voor de prijs

Geschreven voor: ETNA KCV3161RVS

Algemene score

7,0
alle onderdelen zijn voor transport goed vastgezet/ geplakt. het sterke gestreepte plakband is niet handig op het afdekdopje waar je de draairichting van de deuren kunt wisselen. de afdekkap breekt bij het verwijderen van het plakband. de voorzijde is RVS. de zijkant een nette grijstint. strijklicht geeft hier niet een helemaal egaal beeld, maar het gaat vooral om de binnenkant van de kast. mooie koelvrieskast

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-06-2020

Beste J,

Bedankt voor je feedback. Zo te lezen is nog ruimte voor verbetering. We streven er naar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Veel gemak van deze vrijstaande koel/vriescombinatie.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Madelon 08-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

niet al te grote voelvriescombinatie met toch veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3161RVS

Algemene score

8,0
dit is een niet al te grote voelvriescombinatie met toch veel ruimte door de handige indeling en 3 vriesladen. Hij maakt niet veel lawaai en verbruikt niet veel. Een prima koelkast die niet duur is.

Pluspunten

  • 3 vriesladen
  • niet al te breed en hoog
  • deur kan links of rechts draaiend

Minpunten

  • geen handvat aan de deur dus vingers op het RVS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-08-2020

Beste Madelon,

Bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat de KCV3161RVS zo goed bevalt. Ik wens je nog veel koelgenot toe met deze koelkast.

Groet Claudia
Webcare team ETNA.

Reageer

Paul 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA Een vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3161RVS

Algemene score

10,0
Als kleine jongen (1957) opgegroeid met dit merk.
Toen bekend met gastoestellen.
Onze gasoven was al heel bejaard, maar nog steeds goed functioneren.
Nu 2020 deze combinatie gekocht.
Mooi ding, superstrak, hopen op een lang leven.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Goede indeling
  • Strak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-07-2020

Beste Paul,

Dat horen wij graag, tevreden op alle fronten! Bedankt voor het delen van jouw review, erg leuk om te lezen.
Wij wensen je veel (koel/ vries) plezier toe van de mooie combinatie van ETNA.

Groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Madelon 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

ruime, vrij zuinige koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3161RVS

Algemene score

8,0
Mijn Etna koelkast kreeg helaas vrij snel een defect maar Etna heeft het heel coulant opgelost en stuurden me een Etna Kcv3161rvs exemplaar met meer ruimte wat heel fijn is. Hij maakt weinig geluid en is behoorlijk snel op temperatuur, redelijk zuinig en invriezen (in de middelste la) gaat snel.

Pluspunten

  • ruim
  • geluidsarm

Minpunten

  • je moet tegen vingerafdrukken kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-07-2020

Beste Madelon,

Het fijn te lezen dat deze koel/vriescombinatie ETNA KCV3161RVS, goed bevalt.
Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Elly Bosman 22-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie ETNA KCV3161RVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3161RVS

Algemene score

9,0
De RVS Koelkast ziet er heel goed uit, .Is bijna geluidloos, en voor ons het goede formaat.Zou deze zeker aanbevelen, als de ruimte beperkt is.

Pluspunten

  • uitstraling
  • mooi formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-11-2019

Beste Elly,
Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van deze koel-vriescombinatie.
Met vriendelijke groet,Ursula
Webcare team ETNA

Reageer